Geen vraag te gek
088 973 06 00

Groot onderzoek naar arbeidsmarkt

Wat doe jij om medewerkers aan jouw winkel(s) te binden? Hoe vind je nieuwe mensen voor je team en hoe snel lukt het om vacatures ingevuld te krijgen? Hoe beoordeel je het imago van de branche waarin je onderneemt?

Het zijn makkelijke vragen en de antwoorden daarop helpen om het arbeidsmarktbeleid van INretail aan te scherpen. De retail is in transitie, de arbeidsmarkt is krap, opleidingen worden minder specialistisch en andere vaardigheden dan vroeger tellen tegenwoordig zwaar mee. Door alle ontwikkelingen mee te nemen en de mening van INretail-leden goed te peilen kunnen we de juiste koers bepalen als het gaat over beleid voor de arbeidsmarkt. Om te kunnen blijven bouwen aan een aantrekkelijke en inspirerende retailsector gaan we daarom de mening uit de markt ophalen. Door mee te doen aan het onderzoek dat deze maand breed wordt verspreid, werk je mee aan de toekomst van de branche.

Deelname aan de online enquete kost je een paar minuten. Half mei gaat het online onderzoek van start en dan ontvang je een mailverzoek om mee te doen.

Delen