Geen vraag te gek
088 973 06 00

Hans de Boer overleden

Oud-voorzitter VNO-NCW en MKB-Nederland Hans de Boer (66) is zondagnacht onverwacht overleden. Hans de Boer was tussen 1997 en 2003 voorzitter van MKB-Nederland.

Niet alleen in die periode heeft INretail nauw met Hans de Boer samengewerkt. Hij was toen een graag geziene gast op ons jaarlijkse ledenevent, maar kwam ook naar regionale bijeenkomsten. In de jaren na zijn MKB-voorzitterschap was er regelmatig contact. Wij herinneren ons Hans als een zeer bevlogen en vooruitstrevende belangenbehartiger voor de zelfstandig mkb-ondernemer. Kenmerkend voor zijn vooruitstrevendheid in die tijd is ook het feit dat het per se twee vrouwelijke vice-voorzitters naast zich wilde, waar Betty van Arenthals als voorzitter van toen nog Mitex er één van was.

Zijn vertrek als voorzitter VNO-NCW heeft hij uitgesteld in het belang van het totale bedrijfsleven. Eind september was het afscheid als voorzitter VNO-NCW. Dat wij nu definitief afscheid moeten nemen van een man met veel kennis en humor en met lef om te zeggen waar hij voor stond, dat hadden we niet gedacht. 

Namens het bestuur, de leden en medewerkers van INretail wensen wij zijn gezin en andere dierbaren alle kracht om dit verlies te verwerken.

Delen