Geen vraag te gek
088 973 06 00

Hoera, het boek loopt lekker!

Op 11 december lag er een dik pak sneeuw en de barre weersomstandigheden dwongen ons om de boeklancering van het boek ‘Hoera ik heb een winkel’ te cancelen. Nu, dik zes weken later, kunnen we er wel een beetje om lachen. Al meer dan 1100 exemplaren kregen een nieuw baasje.

Het echte feestgevoel hebben we te pakken. Het boek verkoopt lekker en de feedback is leuk en positief. Wij, de makers, zijn dus apetrots. We horen vanuit de lezers dat ze al blij worden bij het vastpakken van het boek. We krijgen signalen dat ondernemers het boek er regelmatig erbij halen en dat de inhoud informatief en bruikbaar is. '‘Het leest zo lekker en snel’'   

Inhoudelijk loopt het boek ook lekker. Ik merk dat redactionele teksten, nieuws en trendberichten één-op-één samenlopen met het boek. Het boek helpt om allerlei issues, die spelen bij het ondernemen, een logisch plekje te geven. Het helpt zaken die (gaan) spelen beter te doorgronden. Het is een hulpmiddel om prioriteit te geven aan wat belangrijk voor de winkel is.

Het boek was bedacht als een exemplaar dat je binnen handbereik houdt. Een boek dat met trots getoond wordt. ‘‘Hoera, ik heb ook een lekkere winkel en ben super blij met mijn klanten’’. Mooi om te zien dat het ook zo werkt. Tientallen mensen deelde hun boek op social media en evenzoveel stuurde een foto in via een App of mail. ‘Hoera ik heb een winkel’ zorgt voor een positieve beweging. Super bedankt allemaal! Iedereen verdient ook een lekkere winkel voor zijn of haar klanten.

De afgelopen weken was ik met diverse groepen retailers, ondernemers, docenten en studenten op stadssafari’s. In de winkels die we bezoeken, horen we interessante verhalen en ontstaan mooie dialogen. Het bevestigt waar het in de essentie om draait. Als je succes wilt hebben, dan moet je ervoor gaan en excelleren. Er bestaat geen tovermiddel; het is de unieke mix van dingen die je doet en verkoopt. Met behulp van dit dikke inspiratieboek kom je er op een speelse en gestructureerde manier achter wat je uniek maakt en hoe je dat met je team kan volhouden.

Lees een proef hoofdstuk

Delen