Hoera, het boek loopt lekker!

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Op 11 december lag er een dik pak sneeuw en de barre weersomstandigheden dwongen ons om de boeklancering van het boek ‘Hoera ik heb een winkel’ te cancelen. Nu, dik zes weken later, kunnen we er wel een beetje om lachen. Al meer dan 1100 exemplaren kregen een nieuw baasje.

Het echte feestgevoel hebben we te pakken. Het boek verkoopt lekker en de feedback is leuk en positief. Wij, de makers, zijn dus apetrots. We horen vanuit de lezers dat ze al blij worden bij het vastpakken van het boek. We krijgen signalen dat ondernemers het boek er regelmatig erbij halen en dat de inhoud informatief en bruikbaar is. '‘Het leest zo lekker en snel’'   

Inhoudelijk loopt het boek ook lekker. Ik merk dat redactionele teksten, nieuws en trendberichten één-op-één samenlopen met het boek. Het boek helpt om allerlei issues, die spelen bij het ondernemen, een logisch plekje te geven. Het helpt zaken die (gaan) spelen beter te doorgronden. Het is een hulpmiddel om prioriteit te geven aan wat belangrijk voor de winkel is.

Het boek was bedacht als een exemplaar dat je binnen handbereik houdt. Een boek dat met trots getoond wordt. ‘‘Hoera, ik heb ook een lekkere winkel en ben super blij met mijn klanten’’. Mooi om te zien dat het ook zo werkt. Tientallen mensen deelde hun boek op social media en evenzoveel stuurde een foto in via een App of mail. ‘Hoera ik heb een winkel’ zorgt voor een positieve beweging. Super bedankt allemaal! Iedereen verdient ook een lekkere winkel voor zijn of haar klanten.

De afgelopen weken was ik met diverse groepen retailers, ondernemers, docenten en studenten op stadssafari’s. In de winkels die we bezoeken, horen we interessante verhalen en ontstaan mooie dialogen. Het bevestigt waar het in de essentie om draait. Als je succes wilt hebben, dan moet je ervoor gaan en excelleren. Er bestaat geen tovermiddel; het is de unieke mix van dingen die je doet en verkoopt. Met behulp van dit dikke inspiratieboek kom je er op een speelse en gestructureerde manier achter wat je uniek maakt en hoe je dat met je team kan volhouden.

Lees een proef hoofdstuk

Tags
Contactpersoon
Harry Bijl
Harry Bijl
Inspiratie en Innovatie
06 209 609 65

Recent nieuws

 • open

  Bijl blogt: Het Hoeragevoel voor iedereen

  Nieuws
  vrijdag, 16 februari 2018
  Een bezoek brengen aan een winkel voelt voor mij altijd als: ‘Hoera, ik mag op ontdekkingstocht!’ In winkels gebeurt er namelijk altijd iets. Een nieuwe collectie, een verandering of de leuke mensen die er werken. Ik hou daarvan!
  Bijl blogt: Het Hoeragevoel voor iedereen
 • open

  Onderzoek: werknemers en hun (financiële)zorgen

  Nieuws
  dinsdag, 13 februari 2018
  De persoonlijke situatie van werknemers kan invloed hebben op hun functioneren, bijvoorbeeld als ze zorgen hebben. Als werkgever kun je te maken krijgen met werknemers die financiële problemen hebben, of die de (zware) taak van mantelzorger hebben.
  Onderzoek: werknemers en hun (financiële)zorgen
 • open

  Cijfers liegen niet

  Nieuws
  vrijdag, 9 februari 2018
  Ik merk elke dag weer dat het sturen op cijfers voor ondernemers cruciaal is. Helaas kom ik alleen nog te veel ondernemers tegen die nog aan het wachten zijn op de jaarcijfers en nog niet weten wat het resultaat was over 2017. Dat kan toch niet de bedoeling zijn?
  Cijfers liegen niet
 • open

  Echt ziek of een 'carnavalskater'?

  Nieuws
  woensdag, 7 februari 2018
  Carnaval staat weer voor de deur. In deze periode krijgen we regelmatig vragen over medewerkers die zich ziek hebben gemeld, maar waarbij de werkgever vermoedt dat er in werkelijkheid iets te hard is doorgezakt.
  Echt ziek of een 'carnavalskater'?

Gerelateerd aan dit artikel

Delen