Hoera, het boek loopt lekker!

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Op 11 december lag er een dik pak sneeuw en de barre weersomstandigheden dwongen ons om de boeklancering van het boek ‘Hoera ik heb een winkel’ te cancelen. Nu, dik zes weken later, kunnen we er wel een beetje om lachen. Al meer dan 1100 exemplaren kregen een nieuw baasje.

Het echte feestgevoel hebben we te pakken. Het boek verkoopt lekker en de feedback is leuk en positief. Wij, de makers, zijn dus apetrots. We horen vanuit de lezers dat ze al blij worden bij het vastpakken van het boek. We krijgen signalen dat ondernemers het boek er regelmatig erbij halen en dat de inhoud informatief en bruikbaar is. '‘Het leest zo lekker en snel’'   

Inhoudelijk loopt het boek ook lekker. Ik merk dat redactionele teksten, nieuws en trendberichten één-op-één samenlopen met het boek. Het boek helpt om allerlei issues, die spelen bij het ondernemen, een logisch plekje te geven. Het helpt zaken die (gaan) spelen beter te doorgronden. Het is een hulpmiddel om prioriteit te geven aan wat belangrijk voor de winkel is.

Het boek was bedacht als een exemplaar dat je binnen handbereik houdt. Een boek dat met trots getoond wordt. ‘‘Hoera, ik heb ook een lekkere winkel en ben super blij met mijn klanten’’. Mooi om te zien dat het ook zo werkt. Tientallen mensen deelde hun boek op social media en evenzoveel stuurde een foto in via een App of mail. ‘Hoera ik heb een winkel’ zorgt voor een positieve beweging. Super bedankt allemaal! Iedereen verdient ook een lekkere winkel voor zijn of haar klanten.

De afgelopen weken was ik met diverse groepen retailers, ondernemers, docenten en studenten op stadssafari’s. In de winkels die we bezoeken, horen we interessante verhalen en ontstaan mooie dialogen. Het bevestigt waar het in de essentie om draait. Als je succes wilt hebben, dan moet je ervoor gaan en excelleren. Er bestaat geen tovermiddel; het is de unieke mix van dingen die je doet en verkoopt. Met behulp van dit dikke inspiratieboek kom je er op een speelse en gestructureerde manier achter wat je uniek maakt en hoe je dat met je team kan volhouden.

Lees een proef hoofdstuk

Contactpersoon
Harry Bijl
Harry Bijl
Inspiratie en Innovatie
06 209 609 65

Recent nieuws

 • open

  Bijl blogt: Een van de vier

  Nieuws
  vrijdag, 10 augustus 2018
  Ik lees graag retail gerelateerde boeken. Die boeken koop ik altijd privé. Als ze mij hebben geboeid deel ik de strekking van de inhoud regelmatig in mijn columns, dat zal een enkeling niet zijn ontgaan.
  Bijl blogt: Een van de vier
 • open

  Column: van bouwput tot winkelparadijs!

  Nieuws
  woensdag, 8 augustus 2018
  Terwijl ik ruim een uur te vroeg arriveer in het centrum van Utrecht, loop ik langs de gigantische bouwputten die de stad, waar ik jaren heb gewoond, er toch heel anders doen uitzien. Het is rommelig maar er is absoluut een stip op de horizon te zien.
  Column: van bouwput tot winkelparadijs!
 • open

  Column: het hete hangijzer

  Nieuws
  woensdag, 8 augustus 2018
  Waar ik ook in het land kom, veel ondernemers hebben het. Maar komen er helaas te laat achter dát ze het hebben en moeten nu drastisch maatregelen treffen.
  Column: het hete hangijzer
 • open

  Kan iedereen in jouw winkel komen?

  Nieuws
  woensdag, 8 augustus 2018
  In juni is het programma MKB Toegankelijk in het leven geroepen. De ambitie is dat alle winkels en andere mkb-bedrijven toegankelijk worden voor iedereen. Is jouw winkel al toegankelijk voor iedereen?
  Kan iedereen in jouw winkel komen?

Gerelateerd aan dit artikel

Delen