Hoera, het boek loopt lekker!

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Op 11 december lag er een dik pak sneeuw en de barre weersomstandigheden dwongen ons om de boeklancering van het boek ‘Hoera ik heb een winkel’ te cancelen. Nu, dik zes weken later, kunnen we er wel een beetje om lachen. Al meer dan 1100 exemplaren kregen een nieuw baasje.

Het echte feestgevoel hebben we te pakken. Het boek verkoopt lekker en de feedback is leuk en positief. Wij, de makers, zijn dus apetrots. We horen vanuit de lezers dat ze al blij worden bij het vastpakken van het boek. We krijgen signalen dat ondernemers het boek er regelmatig erbij halen en dat de inhoud informatief en bruikbaar is. '‘Het leest zo lekker en snel’'   

Inhoudelijk loopt het boek ook lekker. Ik merk dat redactionele teksten, nieuws en trendberichten één-op-één samenlopen met het boek. Het boek helpt om allerlei issues, die spelen bij het ondernemen, een logisch plekje te geven. Het helpt zaken die (gaan) spelen beter te doorgronden. Het is een hulpmiddel om prioriteit te geven aan wat belangrijk voor de winkel is.

Het boek was bedacht als een exemplaar dat je binnen handbereik houdt. Een boek dat met trots getoond wordt. ‘‘Hoera, ik heb ook een lekkere winkel en ben super blij met mijn klanten’’. Mooi om te zien dat het ook zo werkt. Tientallen mensen deelde hun boek op social media en evenzoveel stuurde een foto in via een App of mail. ‘Hoera ik heb een winkel’ zorgt voor een positieve beweging. Super bedankt allemaal! Iedereen verdient ook een lekkere winkel voor zijn of haar klanten.

De afgelopen weken was ik met diverse groepen retailers, ondernemers, docenten en studenten op stadssafari’s. In de winkels die we bezoeken, horen we interessante verhalen en ontstaan mooie dialogen. Het bevestigt waar het in de essentie om draait. Als je succes wilt hebben, dan moet je ervoor gaan en excelleren. Er bestaat geen tovermiddel; het is de unieke mix van dingen die je doet en verkoopt. Met behulp van dit dikke inspiratieboek kom je er op een speelse en gestructureerde manier achter wat je uniek maakt en hoe je dat met je team kan volhouden.

Lees een proef hoofdstuk

Tags
Contactpersoon
Harry Bijl
Harry Bijl
Inspiratie en Innovatie
06 209 609 65

Recent nieuws

 • open

  Status cao-onderhandelingen

  Nieuws
  Vandaag, 23 mei 2018
  Op 18 mei onderhandelden werkgevers en werknemers over een nieuwe cao Fashion, Sport & Lifestyle. Op 4 juni is een volgende ronde gepland, waarbij INretail de leden vertegenwoordigt in de gesprekken met vakbonden De Unie, CNV en Vakbond AVV.
  Status cao-onderhandelingen
 • open

  Van emotie kun je niet eten

  Nieuws
  Gisteren, 22 mei 2018
  Het valt niet te ontkennen. Het eerste kwartaal was voor de Nederlandse schoenenbranche ronduit slecht. Met name voor de fysieke winkels. Toch verbaas ik mij over de paniekreacties, vooral van leverancierszijde.
  Van emotie kun je niet eten
 • open

  Paniekvoetbal brengt niets

  Nieuws
  Gisteren, 22 mei 2018
  Nu de voetbalcompetities ten einde lopen, merk ik dat er vaak sprake is van een hoop ‘gedoe’. Met name in plaatsen en regio’s met betaalde voetbalclubs of op hoog niveau spelende amateurverenigingen die in het voorbije seizoen onder de maat hebben gepresteerd en daardoor zelfs degraderen.
  Paniekvoetbal brengt niets
 • open

  Bijl Blogt: De impact van de afroep economie

  Nieuws
  vrijdag, 18 mei 2018
  Door de inzet van technologie kan een klein project al snel een impactvolle beweging worden. Dankzij de technologische mogelijkheden ontstaat er in een hoog tempo een krachtige nieuwe economie, genaamd de afroep economie.
  Bijl Blogt: De impact van de afroep economie

Gerelateerd aan dit artikel

Delen