Geen vraag te gek
088 973 06 00

INretail en Chainels sluiten partnership

INretail is een samenwerking aangegaan met het Rotterdamse proptech bedrijf Chainels om landelijk winkeliers te adviseren over ondernemen en nog sneller relevante informatie beschikbaar te stellen tijdens de coronacrisis.

De coronacrisis raakt ons allemaal. Informatievoorziening is in deze crisis daarom nog belangrijker dan in normale tijden. Niet alleen om te weten welke landelijke maatregelen getroffen zijn, maar ook om te zorgen dat ondernemers precies weten van welke regelingen zij gebruik kunnen maken. 

“We zijn heel positief over deze samenwerking met Chainels, juist in deze tijd. Aangezien van week tot week de situatie verandert, kunnen Chainels communities, veelal groepen samenwerkende retailers op lokaal niveau nu direct gebruik maken van een groot deel van de informatie omtrent COVID-19. Denk aan het delen van inzicht in cijfers en trends of de laatste regelingen en lobbyresultaten, Marcel Evers, INretail.”

Michel Zalac, Head of Strategic Partnerships bij Chainels, het full-service communicatieplatform voor (winkel)gebieden: “De samenwerking met INretail is een voorbeeld hoe we onze digitale expertise willen inzetten om een full-service platform te zijn voor ondernemers en verhuurders. Met deze partnership willen we een helpende hand bieden aan alle ondernemers, maar ook eigenaren van vastgoed en overige partijen, om een positieve bijdrage te leveren aan het vitaal houden van onze winkelgebieden tijdens de COVID-19 crisis. Het is een voorbeeld voor toekomstige samenwerkingen die wij graag aangaan in de veranderende winkelomgeving. Daarnaast stellen wij Chainels 2 maanden kosteloos beschikbaar om in te zetten voor nieuwe winkelgebieden als informatie- en communicatiekanaal.

Reeds 35.000 winkeliers maken gebruik van Chainels. Via het online platform komen partijen zoals de gemeente, vastgoedeigenaren marketingpartijen en politie/beveiliging met elkaar in contact De nieuwe samenwerking zal zich in eerste instantie richten op het delen van informatie omtrent de coronacrisis. INretail heeft een profiel binnen Chainels, waar de regioadviseur van INretail aan gekoppeld zijn. Zij plaatsen de berichten en zijn eveneens beschikbaar om retail vragen te beantwoorden

Delen