Geen vraag te gek
088 973 06 00

Is jouw winkel veilig?

Wanneer de dagen weer korter worden neemt criminaliteit in de winkel toe. Je moet er niet aan denken. Preventieve maatregelen helpen je diefstal te voorkomen maar dienen wel aan een aantal voorwaarden te voldoen.

Zo moet het alarmsysteem gecertificeerd zijn, het opleveringsbewijs moet voldoen aan de actuele VRKI berekening en het mag niet ouder zijn dan vijf jaar. Daarnaast accepteren verzekeraars alleen alarmsystemen die zijn aangelegd door een BORG of VEB erkend installateur.

All Right Security levert hoogwaardige kwaliteitssystemen voor zowel cameratoezicht als inbraakbeveiliging die altijd voldoen aan bovenstaand eisen. Mening ondernemer ging je al voor, lees hieronder een aantal ervaringen.Een superstore, voor de zelfbewuste, stoere man die weet waarin hij zich lekker voelt, wat bij hem past. Eigenaar Martijn zocht naar een slimme toepassing van camerabewaking in zijn winkel en kwam bij All Right Security terecht.

“De beeldkwaliteit van de camera's is erg goed! Ik kan goed inzoomen. Zelfs als de verlichting uit is, leveren de camera's prima beeld" Aldus Martijn
 De afgelopen jaren was zijn winkel een aantal keren het doelwit van inbrekers. Raymond had wel een camera hangen maar met de beelden waarvan was eigenlijk niets te beginnen. Via het INretail magazine kwam hij bij All Right Security terecht.

“De camera’s zijn keurig geïnstalleerd en daardoor onopvallend aanwezig.” Aldus Raymond
 Een prachtige winkel met alles erop en eraan, Marieke is er trots op alleen ontbreekt er nog een goedwerkend camerasysteem. Preventieve aankopen stel je toch het liefst zo lang mogelijk uit terwijl het misschien wel de belangrijkste voorwaarden zijn.

“All Right Security handelt snel, is zeer volledig en geeft mij nu een geruststellend gevoel.” Aldus Marieke
 Wil jij jouw winkel ook voorzien van cameratoezicht en/of inbraakbeveiliging? Maak dan gebruik van je collectieve voordeel bij All Right Security.
Leden van INretail krijgen exclusief een gratis en vrijblijvend adviesgesprek, 10% korting op de aanschafprijs en de monteur gaat niet weg voordat alles optimaal werkt.

Tot 1 november 2018 geldt tevens onderstaande aanbieding


Instappakket inbraakbeveiliging

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag kennismaken met All Right Security? Maak dan gebruik van deze tijdelijke aanbieding:
 

€ 995,- inclusief montage, geldig tot 1 november 2018.
(afhankelijk van de extra materialen die nodig zijn om te voldoen aan de VRKI-berekening)
*excl. btw, naar gelang klasse dient het pakket aangevuld te worden


Instappakket cameratoezicht

€2400,- inclusief montage, geldig tot 1 november 2018

  • 8 kanaals-recorde

  • 2TB harde schijf

  • 4 binnen camera’s (5 mp)

  • 2 buiten camera’s (5 mp)                    

  • *excl. btw


Meer informatie?

All-Right Security

Mail info@allrightsecurity.nl
Telefoon 0497-380887

 

Delen