Nederlandse gemeenten krijgen post

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Deze week krijgen alle 388 gemeenten in Nederland post van INretail. Zowel het college van B&W (burgemeesters & wethouders) als alle partijen in de gemeenteraad.

Wat ontvangen de gemeenten precies? 

Eén A4 waarop wij duidelijke en scherpe adviezen geformuleerd over wat die gemeente meer, minder of beter kunnen doen voor de retail. 

Waarom? 

Op 21 maart 2018 zijn er namelijk verkiezingen voor de gemeenteraad en alle partijen zijn nu bezig met hun verkiezingsprogramma. Tijd om de ondernemersbelangen en onze standpunten nog eens onder de aandacht te brengen bij de lokale politiek. 

Wat kan jij als ondernemer doen? 

Het helpt als ze dit ook van jou als ondernemer te horen krijgen, dus grijp dit moment aan en deel dit met alle mensen in je omgeving die politiek actief zijn. 

Meer doen? Met deze vier stappen zorg jij ervoor dat je meer invloed krijgt bij belangrijke beslissingen die over jouw winkelgebied worden genomen.

Tags
Contactpersoon
Hans Boerkamp
Hans Boerkamp
Beleidsadviseur Financieel Economische Zaken
088 973 06 00

Recent nieuws

 • open

  Ondernemen anno 2017

  Nieuws
  Eergisteren, 18 september 2017
  In een serie artikelen laat ERM een praktisch licht schijnen op de uitdagingen waar retailers vandaag de dag tegenaan lopen. Deze maand gaan we dieper op het onderwerp maatschappelijk verantwoord ondernemen in.
  Ondernemen anno 2017
 • open

  Bijl Blogt: Verzilver jouw merkwaarde

  Nieuws
  vrijdag, 15 september 2017
  Je ziet steeds vaker dat winkels voor businesspartijen waardevol zijn. Het is mooi om te zien dat bedrijven een winkel commercieel op waarde weten te waarderen.
  Bijl Blogt: Verzilver jouw merkwaarde
 • open

  Zorg voor beter rendement door de juiste financiering

  Nieuws
  donderdag, 14 september 2017
  Een ondernemer wilde zijn rendement verbeteren door de brutomarge te verhogen. Eén manier om de marge te verhogen is het incasseren van de maximale betalingskortingen. Door snel te betalen kan de marge al snel 1% tot 2%-punten stijgen. 
  Zorg voor beter rendement door de juiste financiering
 • open

  Drones in de retail - Filosofeer mee!

  Nieuws
  maandag, 11 september 2017
  Winnen drones steeds meer aan populariteit? Wat heeft dat voor een invloed op de retail? Wat als het 2030 is? Filosofeer mee!
  Drones in de retail - Filosofeer mee!

Gerelateerd aan dit artikel

Delen