Nederlandse gemeenten krijgen post

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Deze week krijgen alle 388 gemeenten in Nederland post van INretail. Zowel het college van B&W (burgemeesters & wethouders) als alle partijen in de gemeenteraad.

Wat ontvangen de gemeenten precies? 

Eén A4 waarop wij duidelijke en scherpe adviezen geformuleerd over wat die gemeente meer, minder of beter kunnen doen voor de retail. 

Waarom? 

Op 21 maart 2018 zijn er namelijk verkiezingen voor de gemeenteraad en alle partijen zijn nu bezig met hun verkiezingsprogramma. Tijd om de ondernemersbelangen en onze standpunten nog eens onder de aandacht te brengen bij de lokale politiek. 

Wat kan jij als ondernemer doen? 

Het helpt als ze dit ook van jou als ondernemer te horen krijgen, dus grijp dit moment aan en deel dit met alle mensen in je omgeving die politiek actief zijn. 

Meer doen? Met deze vier stappen zorg jij ervoor dat je meer invloed krijgt bij belangrijke beslissingen die over jouw winkelgebied worden genomen.

Tags
Contactpersoon
Hans Boerkamp
Hans Boerkamp
Beleidsadviseur Financieel Economische Zaken
088 973 06 30

Recent nieuws

 • open

  Bijl Blogt: Overweldigend groot zegt niets over succes

  Nieuws
  vrijdag, 19 januari 2018
  Ik was deze week, op uitnodiging van de internationale associatie tuincentra, in Bologna om een presentatie te geven. Het publiek bestond uit 200 enthousiaste zelfstandige tuincentra eigenaren. Zij verstonden geen woord Engels en ik geen woord Italiaans. Gelukkig vertaalde de Italiaanse Paula mijn speech in het Italiaans en was het voor allen een leuke ervaring.
  Bijl Blogt: Overweldigend groot zegt niets over succes
 • open

  Koopzondag: aan jou de keuze!

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  Afgelopen week werd mij gevraagd te benoemen welke actualiteiten er binnen de regio spelen. Wat zie ik als regioadviseur wanneer ik op bezoek ben in de provincies Utrecht, Limburg en Gelderland. En wat krijg ik veelal van jou als ondernemer terug? Altijd goed om daar regelmatig bij stil te staan.
  Koopzondag: aan jou de keuze!
 • open

  Kom nu in actie voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Op woensdag 21 maart 2018 mag (ondernemend) Nederland haar stem in de verschillende gemeenten uitbrengen. Dat betekent voor jou dat nú het moment is om te laten horen wat jij als ondernemer belangrijk vindt.
  Kom nu in actie voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018
 • open

  Zo zet jij 2018 naar jouw hand!

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  Vanaf nu gaan we het niet meer hebben over de clichés van vorig jaar en gaan we gewoon weer over tot de orde van de dag. In 2018 staat ons namelijk een hele hoop te wachten!
  Zo zet jij 2018 naar jouw hand!

Gerelateerd aan dit artikel

Delen