Nederlandse gemeenten krijgen post

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Deze week krijgen alle 388 gemeenten in Nederland post van INretail. Zowel het college van B&W (burgemeesters & wethouders) als alle partijen in de gemeenteraad.

Wat ontvangen de gemeenten precies? 

Eén A4 waarop wij duidelijke en scherpe adviezen geformuleerd over wat die gemeente meer, minder of beter kunnen doen voor de retail. 

Waarom? 

Op 21 maart 2018 zijn er namelijk verkiezingen voor de gemeenteraad en alle partijen zijn nu bezig met hun verkiezingsprogramma. Tijd om de ondernemersbelangen en onze standpunten nog eens onder de aandacht te brengen bij de lokale politiek. 

Wat kan jij als ondernemer doen? 

Het helpt als ze dit ook van jou als ondernemer te horen krijgen, dus grijp dit moment aan en deel dit met alle mensen in je omgeving die politiek actief zijn. 

Meer doen? Met deze vier stappen zorg jij ervoor dat je meer invloed krijgt bij belangrijke beslissingen die over jouw winkelgebied worden genomen.

Tags
Contactpersoon
Hans Boerkamp
Hans Boerkamp
Beleidsadviseur Financieel Economische Zaken
088 973 06 00

Recent nieuws

 • open

  Profiteer van sfeer: 3 factoren die jouw winkel vooruit helpen

  Nieuws
  dinsdag, 14 november 2017
  December, de maand die in het teken staat van de vele feestdagen, gezelligheid en natuurlijk sfeer. Overal zijn straten en huizen rijk versierd en zoeken mensen elkaar op. Maar hoe zorg je ervoor dat ook jouw winkel sfeervol is en dat toevallige passanten nieuwsgierig worden, zonder dat je het assortiment tekort doet?
  Profiteer van sfeer: 3 factoren die jouw winkel vooruit helpen
 • open

  Samen kom je verder

  Nieuws
  woensdag, 8 november 2017
  Mijn collega’s en ik krijgen regelmatig de meest uitlopende vragen over collectieve oplossingen. Maar de laatste tijd krijgen wij steeds vaker dezelfde vraag gesteld vanuit ondernemers:
  Samen kom je verder
 • open

  Een dag speciaal voor jou!

  Nieuws
  woensdag, 8 november 2017
  In Nederland tellen we ruim 1,7 miljoen ondernemers. En daar ben jij er één van! We mogen er af en toe best even bij stilstaan dat jij en je collega-ondernemers Nederland een stukje mooier maken. Samen maken jullie steden, dorpen en buitgebieden aantrekkelijk en interessant.
  Een dag speciaal voor jou!
 • open

  Bijl Blogt: Zien we het niet meer?

  Nieuws
  vrijdag, 3 november 2017
  Er is altijd veel gedoe over de professionaliteit en betrokkenheid van mensen die werken op een winkelvloer. Een grote groep winkelbezoekers is vooringenomen. Ze zijn er vaak van overtuigd dat werken in een winkel voor ‘simpele zielen’ is.
  Bijl Blogt: Zien we het niet meer?

Gerelateerd aan dit artikel

Delen