Nederlandse gemeenten krijgen post

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Deze week krijgen alle 388 gemeenten in Nederland post van INretail. Zowel het college van B&W (burgemeesters & wethouders) als alle partijen in de gemeenteraad.

Wat ontvangen de gemeenten precies? 

Eén A4 waarop wij duidelijke en scherpe adviezen geformuleerd over wat die gemeente meer, minder of beter kunnen doen voor de retail. 

Waarom? 

Op 21 maart 2018 zijn er namelijk verkiezingen voor de gemeenteraad en alle partijen zijn nu bezig met hun verkiezingsprogramma. Tijd om de ondernemersbelangen en onze standpunten nog eens onder de aandacht te brengen bij de lokale politiek. 

Wat kan jij als ondernemer doen? 

Het helpt als ze dit ook van jou als ondernemer te horen krijgen, dus grijp dit moment aan en deel dit met alle mensen in je omgeving die politiek actief zijn. 

Meer doen? Met deze vier stappen zorg jij ervoor dat je meer invloed krijgt bij belangrijke beslissingen die over jouw winkelgebied worden genomen.

Tags
Contactpersoon
Hans Boerkamp
Hans Boerkamp
Beleidsadviseur Financieel Economische Zaken
088 973 06 30

Recent nieuws

 • open

  Status cao-onderhandelingen

  Nieuws
  Vandaag, 23 mei 2018
  Op 18 mei onderhandelden werkgevers en werknemers over een nieuwe cao Fashion, Sport & Lifestyle. Op 4 juni is een volgende ronde gepland, waarbij INretail de leden vertegenwoordigt in de gesprekken met vakbonden De Unie, CNV en Vakbond AVV.
  Status cao-onderhandelingen
 • open

  Van emotie kun je niet eten

  Nieuws
  Gisteren, 22 mei 2018
  Het valt niet te ontkennen. Het eerste kwartaal was voor de Nederlandse schoenenbranche ronduit slecht. Met name voor de fysieke winkels. Toch verbaas ik mij over de paniekreacties, vooral van leverancierszijde.
  Van emotie kun je niet eten
 • open

  Paniekvoetbal brengt niets

  Nieuws
  Gisteren, 22 mei 2018
  Nu de voetbalcompetities ten einde lopen, merk ik dat er vaak sprake is van een hoop ‘gedoe’. Met name in plaatsen en regio’s met betaalde voetbalclubs of op hoog niveau spelende amateurverenigingen die in het voorbije seizoen onder de maat hebben gepresteerd en daardoor zelfs degraderen.
  Paniekvoetbal brengt niets
 • open

  Bijl Blogt: De impact van de afroep economie

  Nieuws
  vrijdag, 18 mei 2018
  Door de inzet van technologie kan een klein project al snel een impactvolle beweging worden. Dankzij de technologische mogelijkheden ontstaat er in een hoog tempo een krachtige nieuwe economie, genaamd de afroep economie.
  Bijl Blogt: De impact van de afroep economie

Gerelateerd aan dit artikel

Delen