Geen vraag te gek
088 973 06 00

NIEUW: Vacaturesite voor de woonbranche

Dat het een uitdaging is om (vak)mensen te vinden voor jouw bedrijf, dat is duidelijk. Daarom introduceert INretail samen met Werk in de Winkel een nieuwe vacaturesite, speciaal voor de woonbranche. Zo brengen we vraag en aanbod gemakkelijk bij elkaar.

Op de vacaturesite vind je medewerkers die op zoek zijn naar een baan in de woonbranche. Van verkoopmedewerkers, stylisten en filiaalmanagers tot woningstoffeerders, keukenmonteurs en parketleggers. Je kan zelf op zoek gaan naar medewerkers die een profiel hebben aangemaakt of je plaatst eenvoudig zelf een vacature.

Wanneer live?

We zijn druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten. De verwachting is dat er vanaf 1 oktober 2020 vacatures geplaatst kunnen worden. We houden je op de hoogte!

Meer weten

Wil je meer informatie over de vacaturesite of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met Bert-Jan van der Stelt via: bjvdstelt@inretail.nl.

Alvast een eerste impressie

De homepage: 

Vind een nieuwe medewerker. Past het profiel bij wat je zoekt? Neem dan eenvoudig contact op! Gebruik de filter om makkelijker te zoeken naar de perfecte match.

Medewerkers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging zien jouw vacature en kunnen in een paar stappen solliciteren.

 

Delen