Noord-Holland: samen de winkelleegstand terugdringen

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Samenwerken is één van de belangrijkste factoren om succesvol te kunnen zijn in je winkelgebied. Met elkaar kan je een vuist maken voor gezamenlijke ondernemersbelangen.

Na verschillende gesprekken met wethouders heeft de provincie Noord-Holland besloten om haar gemeenten te helpen om de leegstand in de winkelstraten terug te dringen. 

Subsidie  

Dit wordt gedaan door vanuit de provincie een subsidie beschikbaar te stellen. De subsidie is bedoeld om de samenwerking tussen ondernemers, ondernemersverenigingen, gemeenten en vastgoedpartijen te verbeteren. Door de subsidie, kan de ‘gouden driehoek' – ondernemers, gemeente en vastgoed – samen optrekken. Het is een uitgelezen kans om aan de winkelgebieden in Noord-Holland te werken. Pak deze kans dan ook en zet die belangrijke stap naar de toekomst!

Aan de slag 

Wil je morgen nog aan de slag met je winkelgebied? Maak deze subsidieregeling dan kenbaar bij de gemeente, ondernemers- en/of winkelstraatvereniging. Ook kan je contact opnemen met mij of met mijn collega David Lansen. Verbind INretail met de ondernemersvereniging en wij helpen je verder. Want er is altijd een stap vooruit mogelijk! 

Tags
Contactpersoon
Jorge van Vliet
Jorge van Vliet
Regioadviseur Noord-Holland en Friesland
06 453 024 10

Recent nieuws

 • open

  Status cao-onderhandelingen

  Nieuws
  Vandaag, 23 mei 2018
  Op 18 mei onderhandelden werkgevers en werknemers over een nieuwe cao Fashion, Sport & Lifestyle. Op 4 juni is een volgende ronde gepland, waarbij INretail de leden vertegenwoordigt in de gesprekken met vakbonden De Unie, CNV en Vakbond AVV.
  Status cao-onderhandelingen
 • open

  Van emotie kun je niet eten

  Nieuws
  Gisteren, 22 mei 2018
  Het valt niet te ontkennen. Het eerste kwartaal was voor de Nederlandse schoenenbranche ronduit slecht. Met name voor de fysieke winkels. Toch verbaas ik mij over de paniekreacties, vooral van leverancierszijde.
  Van emotie kun je niet eten
 • open

  Paniekvoetbal brengt niets

  Nieuws
  Gisteren, 22 mei 2018
  Nu de voetbalcompetities ten einde lopen, merk ik dat er vaak sprake is van een hoop ‘gedoe’. Met name in plaatsen en regio’s met betaalde voetbalclubs of op hoog niveau spelende amateurverenigingen die in het voorbije seizoen onder de maat hebben gepresteerd en daardoor zelfs degraderen.
  Paniekvoetbal brengt niets
 • open

  Bijl Blogt: De impact van de afroep economie

  Nieuws
  vrijdag, 18 mei 2018
  Door de inzet van technologie kan een klein project al snel een impactvolle beweging worden. Dankzij de technologische mogelijkheden ontstaat er in een hoog tempo een krachtige nieuwe economie, genaamd de afroep economie.
  Bijl Blogt: De impact van de afroep economie

Gerelateerd aan dit artikel

Delen