Geen vraag te gek
088 973 06 00

Noord-Holland: samen de winkelleegstand terugdringen

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Samenwerken is één van de belangrijkste factoren om succesvol te kunnen zijn in je winkelgebied. Met elkaar kan je een vuist maken voor gezamenlijke ondernemersbelangen.

Na verschillende gesprekken met wethouders heeft de provincie Noord-Holland besloten om haar gemeenten te helpen om de leegstand in de winkelstraten terug te dringen. 

Subsidie  

Dit wordt gedaan door vanuit de provincie een subsidie beschikbaar te stellen. De subsidie is bedoeld om de samenwerking tussen ondernemers, ondernemersverenigingen, gemeenten en vastgoedpartijen te verbeteren. Door de subsidie, kan de ‘gouden driehoek' – ondernemers, gemeente en vastgoed – samen optrekken. Het is een uitgelezen kans om aan de winkelgebieden in Noord-Holland te werken. Pak deze kans dan ook en zet die belangrijke stap naar de toekomst!

Aan de slag 

Wil je morgen nog aan de slag met je winkelgebied? Maak deze subsidieregeling dan kenbaar bij de gemeente, ondernemers- en/of winkelstraatvereniging. Ook kan je contact opnemen met mij of met mijn collega David Lansen. Verbind INretail met de ondernemersvereniging en wij helpen je verder. Want er is altijd een stap vooruit mogelijk! 

Delen