Noord-Holland: samen de winkelleegstand terugdringen

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Samenwerken is één van de belangrijkste factoren om succesvol te kunnen zijn in je winkelgebied. Met elkaar kan je een vuist maken voor gezamenlijke ondernemersbelangen.

Na verschillende gesprekken met wethouders heeft de provincie Noord-Holland besloten om haar gemeenten te helpen om de leegstand in de winkelstraten terug te dringen. 

Subsidie  

Dit wordt gedaan door vanuit de provincie een subsidie beschikbaar te stellen. De subsidie is bedoeld om de samenwerking tussen ondernemers, ondernemersverenigingen, gemeenten en vastgoedpartijen te verbeteren. Door de subsidie, kan de ‘gouden driehoek' – ondernemers, gemeente en vastgoed – samen optrekken. Het is een uitgelezen kans om aan de winkelgebieden in Noord-Holland te werken. Pak deze kans dan ook en zet die belangrijke stap naar de toekomst!

Aan de slag 

Wil je morgen nog aan de slag met je winkelgebied? Maak deze subsidieregeling dan kenbaar bij de gemeente, ondernemers- en/of winkelstraatvereniging. Ook kan je contact opnemen met mij of met mijn collega David Lansen. Verbind INretail met de ondernemersvereniging en wij helpen je verder. Want er is altijd een stap vooruit mogelijk! 

Contactpersoon
Jorge van Vliet
Jorge van Vliet
Regioadviseur Noord-Holland en Friesland
06 453 024 10

Recent nieuws

 • open

  Bijl blogt: Een van de vier

  Nieuws
  vrijdag, 10 augustus 2018
  Ik lees graag retail gerelateerde boeken. Die boeken koop ik altijd privé. Als ze mij hebben geboeid deel ik de strekking van de inhoud regelmatig in mijn columns, dat zal een enkeling niet zijn ontgaan.
  Bijl blogt: Een van de vier
 • open

  Column: van bouwput tot winkelparadijs!

  Nieuws
  woensdag, 8 augustus 2018
  Terwijl ik ruim een uur te vroeg arriveer in het centrum van Utrecht, loop ik langs de gigantische bouwputten die de stad, waar ik jaren heb gewoond, er toch heel anders doen uitzien. Het is rommelig maar er is absoluut een stip op de horizon te zien.
  Column: van bouwput tot winkelparadijs!
 • open

  Column: het hete hangijzer

  Nieuws
  woensdag, 8 augustus 2018
  Waar ik ook in het land kom, veel ondernemers hebben het. Maar komen er helaas te laat achter dát ze het hebben en moeten nu drastisch maatregelen treffen.
  Column: het hete hangijzer
 • open

  Kan iedereen in jouw winkel komen?

  Nieuws
  woensdag, 8 augustus 2018
  In juni is het programma MKB Toegankelijk in het leven geroepen. De ambitie is dat alle winkels en andere mkb-bedrijven toegankelijk worden voor iedereen. Is jouw winkel al toegankelijk voor iedereen?
  Kan iedereen in jouw winkel komen?

Gerelateerd aan dit artikel

Delen