Onherkenbaar op de camera

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Drie op de tien winkels hebben geen bewakingscamera’s, dat schrijft het AD. Dat betekent dat ongeveer driekwart van de winkeliers wel camerabeveiliging heeft. Dat is op zich een mooi begin, maar de kwaliteit van de beelden laat vaak nog te wensen over.

Uit onderzoek, dat is uitgevoerd in opdracht van het ministerie van Veiligheid en Justitie, is gebleken dat de camerabeelden na een overval of diefstal onbruikbaar zijn. Bijna de helft van de ondervraagde winkeliers maakt camerabeelden waarop de criminelen vaak niet te herkennen zijn. Hierdoor is de kans dat ze wegkomen met hun vergrijp, groter.

Fabienne van Allright Security over de camerabeelden bij winkeliers

‘’We zien bij veel ondernemers in Nederland dat ze óf geen bewakingscamera’s hebben, óf oude camera’s hebben. Daarmee worden daders vaak niet gepakt, zonde!
De camerawereld is de afgelopen jaren enorm geëvolueerd in kwaliteit en daarbij zijn die kwaliteitscamera’s een stuk betaalbaarder geworden in vergelijking met vroeger’’.

‘’Daarom is het belangrijk om te investeren in de veiligheid van jouw winkel: voor je bezoekers, jouw personeel én jezelf! Door een juiste analyse te maken kan er precies bepaald worden welke plekken een bewakingscamera nodig hebben: waar zitten de zwakke plekken in de winkel en, met welk doel hang je welke camera op? Daarnaast is een vakkundige installatie ook essentieel om het beste uit je camera’s te halen.’’

Allright Security is  partner van INretail. Dit betekent dat jij als INretail-lid korting krijgt op de aanschaf van de bewakingscamera’s van Allright Security. Door middel van een goed en vrijblijvend adviesgesprek weet jij wat er nodig is voor jouw winkel en heb je binnen no-time een prijsofferte op maat. Kijk hier voor meer informatie over de bewakingssystemen van AllRight Security.

Tags

Recent nieuws

 • open

  Bijl Blogt: In de Kerstsfeer komen  

  Nieuws
  donderdag, 7 december 2017
  Deze week werden de awards voor ‘De Beste Kerstshow van Nederland’ uitgereikt. Het was een feestje om daar deelgenoot van te zijn. In de inspiratievolle kerstshowroom van importeur Edelman werden de 52 genomineerde bedrijven welkom geheten, onthaald op een heerlijk buffet en klonken de glazen.
  Bijl Blogt: In de Kerstsfeer komen  
 • open

  Een jaar vol kleine en grote successen

  Nieuws
  woensdag, 6 december 2017
  ​​​​​​​De tijd vliegt voorbij! Het is alweer december en de eerste feestdag is achter de rug. Het is een mooie en drukke periode voor jullie als retailers. Consumenten slaan aan het winkelen en we verwachten een fikse eindejaarspiek.
  Een jaar vol kleine en grote successen
 • open

  Pensioenopbouw wonen naar detailhandel

  Nieuws
  woensdag, 6 december 2017
  Vandaag maakte het Pensioenfonds Detailhandel in een persbericht bekend dat de pensioenopbouw voor werknemers in de sector wonen wordt overgenomen door het Pensioenfonds Detailhandel.
  Pensioenopbouw wonen naar detailhandel
 • open

  Column: Bedankt!

  Nieuws
  woensdag, 6 december 2017
  En dan is 2017 alweer bijna voorbij.
  Column: Bedankt!
Ledenwinkel

Camera- en inbraakbeveiliging

Ledenvoordeel tot wel €964,-

Ondernemer over: 'De beeldkwaliteit van de camera’s is erg goed! Ik kan goed inzoomen en zelfs als de verlichting uit is, leveren de camera’s prima beeld' 

Open
Camera- en inbraakbeveiliging
Delen