Onherkenbaar op de camera

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Drie op de tien winkels hebben geen bewakingscamera’s, dat schrijft het AD. Dat betekent dat ongeveer driekwart van de winkeliers wel camerabeveiliging heeft. Dat is op zich een mooi begin, maar de kwaliteit van de beelden laat vaak nog te wensen over.

Uit onderzoek, dat is uitgevoerd in opdracht van het ministerie van Veiligheid en Justitie, is gebleken dat de camerabeelden na een overval of diefstal onbruikbaar zijn. Bijna de helft van de ondervraagde winkeliers maakt camerabeelden waarop de criminelen vaak niet te herkennen zijn. Hierdoor is de kans dat ze wegkomen met hun vergrijp, groter.

Fabienne van Allright Security over de camerabeelden bij winkeliers

‘’We zien bij veel ondernemers in Nederland dat ze óf geen bewakingscamera’s hebben, óf oude camera’s hebben. Daarmee worden daders vaak niet gepakt, zonde!
De camerawereld is de afgelopen jaren enorm geëvolueerd in kwaliteit en daarbij zijn die kwaliteitscamera’s een stuk betaalbaarder geworden in vergelijking met vroeger’’.

‘’Daarom is het belangrijk om te investeren in de veiligheid van jouw winkel: voor je bezoekers, jouw personeel én jezelf! Door een juiste analyse te maken kan er precies bepaald worden welke plekken een bewakingscamera nodig hebben: waar zitten de zwakke plekken in de winkel en, met welk doel hang je welke camera op? Daarnaast is een vakkundige installatie ook essentieel om het beste uit je camera’s te halen.’’

Allright Security is  partner van INretail. Dit betekent dat jij als INretail-lid korting krijgt op de aanschaf van de bewakingscamera’s van Allright Security. Door middel van een goed en vrijblijvend adviesgesprek weet jij wat er nodig is voor jouw winkel en heb je binnen no-time een prijsofferte op maat. Kijk hier voor meer informatie over de bewakingssystemen van AllRight Security.

Tags

Recent nieuws

 • open

   Een plein vol inspiratie

  Nieuws
  Eergisteren, 16 oktober 2017
  Nog nooit gingen de spontane aanmeldingen van het INretail ledenevent zo snel. Waar dat aan ligt?
   Een plein vol inspiratie
 • open

  Foutieve berichtgeving over gif in matras

  Nieuws
  vrijdag, 13 oktober 2017
  De Consumentenbond heeft op haar site foutief over het BASF incident gepubliceerd o.b.v. verouderde informatie. Dit leidt tot media- en mogelijk consumentenvragen.
  Foutieve berichtgeving over gif in matras
 • open

  5 tips om diefstal tegen te gaan

  Nieuws
  donderdag, 12 oktober 2017
  De donkere dagen staan weer voor de deur. Dagen waarop criminelen extra actief worden. Diefstal kost je als ondernemer veel tijd en geld.
  5 tips om diefstal tegen te gaan
 • open

  Welke invloed heb jij op mens en maatschappij?

  Nieuws
  vrijdag, 6 oktober 2017
  Werken in de retail is awesome en zeker als het extra inhoud en betekenis geeft aan je baan. Natuurlijk geldt het simpelweg voor ons allemaal dat er geld verdiend moet worden, want niemand anders betaalt jouw rekeningen. Maar het betekent veel meer dan alleen geld verdienen.
  Welke invloed heb jij op mens en maatschappij?
Ledenwinkel

Camera- en inbraakbeveiliging

Ledenvoordeel tot wel €777,-

Ondernemer over: 'De beeldkwaliteit van de camera’s is erg goed! Ik kan goed inzoomen en zelfs als de verlichting uit is, leveren de camera’s prima beeld' 

Open
Camera- en inbraakbeveiliging
Delen