Onherkenbaar op de camera

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Drie op de tien winkels hebben geen bewakingscamera’s, dat schrijft het AD. Dat betekent dat ongeveer driekwart van de winkeliers wel camerabeveiliging heeft. Dat is op zich een mooi begin, maar de kwaliteit van de beelden laat vaak nog te wensen over.

Uit onderzoek, dat is uitgevoerd in opdracht van het ministerie van Veiligheid en Justitie, is gebleken dat de camerabeelden na een overval of diefstal onbruikbaar zijn. Bijna de helft van de ondervraagde winkeliers maakt camerabeelden waarop de criminelen vaak niet te herkennen zijn. Hierdoor is de kans dat ze wegkomen met hun vergrijp, groter.

Fabienne van Allright Security over de camerabeelden bij winkeliers

‘’We zien bij veel ondernemers in Nederland dat ze óf geen bewakingscamera’s hebben, óf oude camera’s hebben. Daarmee worden daders vaak niet gepakt, zonde!
De camerawereld is de afgelopen jaren enorm geëvolueerd in kwaliteit en daarbij zijn die kwaliteitscamera’s een stuk betaalbaarder geworden in vergelijking met vroeger’’.

‘’Daarom is het belangrijk om te investeren in de veiligheid van jouw winkel: voor je bezoekers, jouw personeel én jezelf! Door een juiste analyse te maken kan er precies bepaald worden welke plekken een bewakingscamera nodig hebben: waar zitten de zwakke plekken in de winkel en, met welk doel hang je welke camera op? Daarnaast is een vakkundige installatie ook essentieel om het beste uit je camera’s te halen.’’

Allright Security is  partner van INretail. Dit betekent dat jij als INretail-lid korting krijgt op de aanschaf van de bewakingscamera’s van Allright Security. Door middel van een goed en vrijblijvend adviesgesprek weet jij wat er nodig is voor jouw winkel en heb je binnen no-time een prijsofferte op maat. Kijk hier voor meer informatie over de bewakingssystemen van AllRight Security.

Tags

Recent nieuws

 • open

  Modefabriek | a procreative and inspiring fashion event

  Nieuws
  zondag, 8 juli 2018
  8 en 9 juli 2018 staat de modefabriek weer op de agenda
  Modefabriek | a procreative and inspiring fashion event
 • open

  De consument van de toekomst verwacht relevantie

  Nieuws
  Eergisteren, 22 juni 2018
  De consument lijdt aan infobesitas. De consument staat de hele dag aan en wordt gewild of ongewild geconfronteerd met een overload aan berichten en signalen die niet relevant zijn. Een consument wil maatwerk, beschrijft de trend Massacommunicatie & Persoonlijke Micromomenten in Retail richting 2030. Hoe je maatwerk zou kunnen leveren ligt Lightspeed in onderstaande whitepaper uit.
  De consument van de toekomst verwacht relevantie
 • open

  De voorbereidingen voor een verkoopplan in een notendop

  Nieuws
  woensdag, 20 juni 2018
  De meimaand kent ieder jaar flinke uitdagingen, met zijn feestdagen en de daaraan gekoppelde schoolvakanties welke doorgaans invloed hebben op de omzet. Maar wat doe je daar nu aan?
  De voorbereidingen voor een verkoopplan in een notendop
 • open

  Proeftijd blijft twee maanden

  Nieuws
  woensdag, 20 juni 2018
  Op 1 juli loopt de huidige cao af. De proeftijd in contracten langer dan 6 maanden voor nieuwe medewerkers kan in tegenstelling tot een eerder bericht gewoon op twee maanden blijven staan.
  Proeftijd blijft twee maanden
Ledenwinkel

Camera- en inbraakbeveiliging | All right security

Voorkom kasverschil, diefstal, vandalisme en biedt veiligheid voor je collega's en klanten. Ledenvoordeel tot wel €964,-

Ondernemer over: 'De beeldkwaliteit van de camera’s is erg goed! Ik kan goed inzoomen en zelfs als de verlichting uit is, leveren de camera’s prima beeld' 

Open
Camera- en inbraakbeveiliging | All right security
Delen