Onherkenbaar op de camera

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Drie op de tien winkels hebben geen bewakingscamera’s, dat schrijft het AD. Dat betekent dat ongeveer driekwart van de winkeliers wel camerabeveiliging heeft. Dat is op zich een mooi begin, maar de kwaliteit van de beelden laat vaak nog te wensen over.

Uit onderzoek, dat is uitgevoerd in opdracht van het ministerie van Veiligheid en Justitie, is gebleken dat de camerabeelden na een overval of diefstal onbruikbaar zijn. Bijna de helft van de ondervraagde winkeliers maakt camerabeelden waarop de criminelen vaak niet te herkennen zijn. Hierdoor is de kans dat ze wegkomen met hun vergrijp, groter.

Fabienne van Allright Security over de camerabeelden bij winkeliers

‘’We zien bij veel ondernemers in Nederland dat ze óf geen bewakingscamera’s hebben, óf oude camera’s hebben. Daarmee worden daders vaak niet gepakt, zonde!
De camerawereld is de afgelopen jaren enorm geëvolueerd in kwaliteit en daarbij zijn die kwaliteitscamera’s een stuk betaalbaarder geworden in vergelijking met vroeger’’.

‘’Daarom is het belangrijk om te investeren in de veiligheid van jouw winkel: voor je bezoekers, jouw personeel én jezelf! Door een juiste analyse te maken kan er precies bepaald worden welke plekken een bewakingscamera nodig hebben: waar zitten de zwakke plekken in de winkel en, met welk doel hang je welke camera op? Daarnaast is een vakkundige installatie ook essentieel om het beste uit je camera’s te halen.’’

Allright Security is  partner van INretail. Dit betekent dat jij als INretail-lid korting krijgt op de aanschaf van de bewakingscamera’s van Allright Security. Door middel van een goed en vrijblijvend adviesgesprek weet jij wat er nodig is voor jouw winkel en heb je binnen no-time een prijsofferte op maat. Kijk hier voor meer informatie over de bewakingssystemen van AllRight Security.

Tags

Recent nieuws

 • open

  Bijl blogt: Het Hoeragevoel voor iedereen

  Nieuws
  vrijdag, 16 februari 2018
  Een bezoek brengen aan een winkel voelt voor mij altijd als: ‘Hoera, ik mag op ontdekkingstocht!’ In winkels gebeurt er namelijk altijd iets. Een nieuwe collectie, een verandering of de leuke mensen die er werken. Ik hou daarvan!
  Bijl blogt: Het Hoeragevoel voor iedereen
 • open

  Onderzoek: werknemers en hun (financiële)zorgen

  Nieuws
  dinsdag, 13 februari 2018
  De persoonlijke situatie van werknemers kan invloed hebben op hun functioneren, bijvoorbeeld als ze zorgen hebben. Als werkgever kun je te maken krijgen met werknemers die financiële problemen hebben, of die de (zware) taak van mantelzorger hebben.
  Onderzoek: werknemers en hun (financiële)zorgen
 • open

  Hoera, het boek loopt lekker!

  Nieuws
  vrijdag, 9 februari 2018
  Op 11 december lag er een dik pak sneeuw en de barre weersomstandigheden dwongen ons om de boeklancering van het boek ‘Hoera ik heb een winkel’ te cancelen. Nu, dik zes weken later, kunnen we er wel een beetje om lachen. Al meer dan 1100 exemplaren kregen een nieuw baasje.
  Hoera, het boek loopt lekker!
 • open

  Cijfers liegen niet

  Nieuws
  vrijdag, 9 februari 2018
  Ik merk elke dag weer dat het sturen op cijfers voor ondernemers cruciaal is. Helaas kom ik alleen nog te veel ondernemers tegen die nog aan het wachten zijn op de jaarcijfers en nog niet weten wat het resultaat was over 2017. Dat kan toch niet de bedoeling zijn?
  Cijfers liegen niet
Ledenwinkel

Camera- en inbraakbeveiliging

Voorkom kasverschil, diefstal, vandalisme en biedt veiligheid voor je collega's en klanten. Ledenvoordeel tot wel €964,-

Ondernemer over: 'De beeldkwaliteit van de camera’s is erg goed! Ik kan goed inzoomen en zelfs als de verlichting uit is, leveren de camera’s prima beeld' 

Open
Camera- en inbraakbeveiliging
Delen