Voorkom boetes! Laat de verplichte RIE uitvoeren door INretail

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Elk bedrijf (met personeel) is wettelijk verplicht een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RIE) in te vullen. Met het invullen van de RIE worden de arbeidsomstandigheden in een bedrijf onder de loep genomen. Heb je geen ingevulde RIE dan kan de boete bij een arbeidsongeval oplopen tot wel €3.000,-

Zoals vaker gemeld kan het zijn dat de Arbeidsinspectie bij jou komt controleren of de verplichte Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) is uitgevoerd. Zij controleren dit jaar 2.800 winkels.
Wij krijgen op het moment veel berichten van leden binnen dat zij een brief hebben ontvangen van de Arbeidsinspectie met de melding dat zij komen controleren! 

Waarschuwing, riskeer geen boete!
Komt de Arbeidsinspectie bij jou langs en heb je nog geen RI&E uitgevoerd? Neem dan contact op met de INretail-RI&E-adviseur en riskeer geen boete van €3.000,-! Omdat je lid bent van INretail kun je door de deskundige RI&E-adviseurs van INretail de verplichte RI&E laten uitvoeren tegen fikse korting.

Ik wil een afspraak

Voorbeeldbrief van de Arbeidsinspectie

  

Waarom een RIE?
Je vergroot je professionaliteit en verbetert de veiligheid voor klanten, medewerkers en jezelf. 

Om jou te ontzorgen hebben we samen met werknemersvertegenwoordigers een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RIE) en een Arbo-catalogus ontwikkeld die door de Arbeidsinspectie is goedgekeurd.

Jij onderneemt, wij de rest:

 • In slechts 60 minuten nemen we het hele proces van het invullen van de RIE uit handen.
 • Aan de hand van 120 vragen inventariseren we de situatie binnen je bedrijf.
 • We maken een plan van aanpak en bespreken de verbeterpunten. In overleg met jou stellen we vervolgens de data vast waarop die verbeterpunten doorgevoerd moeten zijn.
 • Meer dan 25 medewerkers? Dan is een toetsing door een kerndeskundige of arbodienst verplicht, ook dit regelen voor je.
 • Daarna ben je volledig ‘arbo-proof’!

Dit alles voor een speciaal ledentarief van €275,- exclusief btw (tot 25 medewerkers). Marktprijzen beginnen vanaf €500,-. Niet-leden tarief is €375,-. Meer dan 25 medewerkers? Vraag dan een maatwerkprijs aan via jvdberg@inretail.nl.

Hoe ga jij om met de gezondheid en veiligheid van je medewerkers?
Als werkgever moet je je houden aan de doelvoorschriften uit de Arbowetgeving. Hierin staat precies welke doelen je moet bereiken. Download hier de thema's uit de arbocatalogus.

Meer informatie over veiligheid en arboproof vind je hier.

Vul onderstaand formulier in en onze RIE adviseur neemt contact met je op voor een afspraak. 


Ik wil een afspraak

Recent nieuws

 • open

  Omzetkengetallen per branche

  Nieuws
  Vandaag, 19 juli 2018
  Ben jij samen met jouw gemeente bezig met het opstellen van een detailhandelsvisie, waaruit naar voren moet komen of er wel of geen uitbreidingsmogelijkheden zijn in jouw gemeente en of winkelgebied? Dan kan het rapport Omzetkengetallen jou en de gemeente helpen de goede keuzes te maken.
  Omzetkengetallen per branche
 • open

  Een dag uit het leven van de bedrijfsadviseur: Gaan we verkopen of toch doorgaan?

  Nieuws
  Gisteren, 18 juli 2018
  Of ik een ondernemer meteen wilde terugbellen voor een afspraak, hij wilde zijn zaak zo snel mogelijk verkopen, hij was er helemaal klaar mee, al die zeurende klanten en hij verdiende er ook nog eens niks mee. Hij had hulp nodig.
  Een dag uit het leven van de bedrijfsadviseur: Gaan we verkopen of toch doorgaan?
 • open

  WOW, wat een uitnodiging tot samenwerken!

  Nieuws
  Gisteren, 18 juli 2018
  Het is fijn om te ervaren dat verschillende ondernemers de kans zien om met stylisten beter samen te werken. Retailers en fabrikanten benaderen mij om te sparren over plannen om events en bijeenkomsten te organiseren.
  WOW, wat een uitnodiging tot samenwerken!
 • open

  Bijl Blogt: Onbekend maakt onbemind

  Nieuws
  Eergisteren, 17 juli 2018
  Je hoort het bijna dagelijks: ‘Je moet vanuit je eigen kracht werken, de klant kennen, big data toepassen en samenwerken in platformen’. Simpel toch? Ik denk van niet, want het begint met het begrijpen wat jou en anderen boeit en bindt.
  Bijl Blogt: Onbekend maakt onbemind

Gerelateerd aan dit artikel

Ledenwinkel

Verzuimaanpak | INretail Verzekeringsdienst

Een zieke medewerker kost je €228,- per dag. Ga voor minder verzuim, lagere verzuimkosten en medewerkers die snel en duurzaam terugkeren op de werkvloer

Ondernemer over: “Luisterend oor, je krijgt gelijk het gevoel dat je er niet alleen voor staat!”

Gemiddeld gewaardeerd met een 8.6 door ondernemers

Open
Verzuimaanpak | INretail Verzekeringsdienst
Ledenwinkel

BHV Training | bhv.nl

Bedrijfshulpverleners zijn wettelijk verplicht. Bekijk hier jouw voordeel op bhv trainingingen en de workshop preventiemedewerker.

"Het geeft een veilig gevoel als je weet dat je medewerkers zijn opgeleid door deze professionele trainingspartij."

Open
BHV Training | bhv.nl
Printen