Voorkom boetes! Laat de verplichte RIE uitvoeren door INretail

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Elk bedrijf (met personeel) is wettelijk verplicht een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RIE) in te vullen. Met het invullen van de RIE worden de arbeidsomstandigheden in een bedrijf onder de loep genomen. Heb je geen ingevulde RIE dan kan de boete bij een arbeidsongeval oplopen tot wel €3.000,-

Zoals vaker gemeld kan het zijn dat de Arbeidsinspectie bij jou komt controleren of de verplichte Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) is uitgevoerd. Zij controleren dit jaar 2.800 winkels.
Wij krijgen op het moment veel berichten van leden binnen dat zij een brief hebben ontvangen van de Arbeidsinspectie met de melding dat zij komen controleren! 

Waarschuwing, riskeer geen boete!
Komt de Arbeidsinspectie bij jou langs en heb je nog geen RI&E uitgevoerd? Neem dan contact met mij op en riskeer geen boete van €3.000,-! Omdat je lid bent van INretail kun je door mij als deskundige RI&E Specialist de verplichte RI&E laten uitvoeren tegen fikse korting.

Voorbeeldbrief van de Arbeidsinspectie

  

Waarom een RIE?
Je vergroot je professionaliteit en verbetert de veiligheid voor klanten, medewerkers en jezelf. 

Om jou te ontzorgen hebben we samen met werknemersvertegenwoordigers een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RIE) en een Arbo-catalogus ontwikkeld die door de Arbeidsinspectie is goedgekeurd.

Jij onderneemt, wij de rest:

 • In slechts 60 minuten nemen we het hele proces van het invullen van de RIE uit handen.
 • Aan de hand van 120 vragen inventariseren we de situatie binnen je bedrijf.
 • We maken een plan van aanpak en bespreken de verbeterpunten. In overleg met jou stellen we vervolgens de data vast waarop die verbeterpunten doorgevoerd moeten zijn.
 • Meer dan 25 medewerkers? Dan is een toetsing door een kerndeskundige of arbodienst verplicht, ook dit regelen voor je.
 • Daarna ben je volledig ‘arbo-proof’!

Dit alles voor een speciaal ledentarief van €275,- exclusief btw (tot 25 medewerkers). Marktprijzen beginnen vanaf €500,-. Niet-leden tarief is €375,-. Meer dan 25 medewerkers? Vraag dan een maatwerkprijs aan via jvdberg@inretail.nl.

Hoe ga jij om met de gezondheid en veiligheid van je medewerkers?
Als werkgever moet je je houden aan de doelvoorschriften uit de Arbowetgeving. Hierin staat precies welke doelen je moet bereiken. Download hier de thema's uit de arbocatalogus.

Meer informatie over veiligheid en arboproof vind je hier.

Vul onderstaand formulier in en onze RIE adviseur Jan van den Berg neemt contact met je op voor een afspraak. 


Ik wil een afspraak

Tags
Contactpersoon
Jan van den Berg
Jan van den Berg
RI&E adviseur
06 539 365 88

Recent nieuws

 • open

  Bijl Blogt: Overweldigend groot zegt niets over succes

  Nieuws
  vrijdag, 19 januari 2018
  Ik was deze week, op uitnodiging van de internationale associatie tuincentra, in Bologna om een presentatie te geven. Het publiek bestond uit 200 enthousiaste zelfstandige tuincentra eigenaren. Zij verstonden geen woord Engels en ik geen woord Italiaans. Gelukkig vertaalde de Italiaanse Paula mijn speech in het Italiaans en was het voor allen een leuke ervaring.
  Bijl Blogt: Overweldigend groot zegt niets over succes
 • open

  Koopzondag: aan jou de keuze!

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  Afgelopen week werd mij gevraagd te benoemen welke actualiteiten er binnen de regio spelen. Wat zie ik als regioadviseur wanneer ik op bezoek ben in de provincies Utrecht, Limburg en Gelderland. En wat krijg ik veelal van jou als ondernemer terug? Altijd goed om daar regelmatig bij stil te staan.
  Koopzondag: aan jou de keuze!
 • open

  Kom nu in actie voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Op woensdag 21 maart 2018 mag (ondernemend) Nederland haar stem in de verschillende gemeenten uitbrengen. Dat betekent voor jou dat nú het moment is om te laten horen wat jij als ondernemer belangrijk vindt.
  Kom nu in actie voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018
 • open

  Zo zet jij 2018 naar jouw hand!

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  Vanaf nu gaan we het niet meer hebben over de clichés van vorig jaar en gaan we gewoon weer over tot de orde van de dag. In 2018 staat ons namelijk een hele hoop te wachten!
  Zo zet jij 2018 naar jouw hand!

Gerelateerd aan dit artikel

Ledenwinkel

Verzuimaanpak | INretail Verzekeringsdienst

Een zieke medewerker kost je €228,- per dag. Ga voor minder verzuim, lagere verzuimkosten en medewerkers die snel en duurzaam terugkeren op de werkvloer

Ondernemer over: "Erg prettig de persoonlijke en deskundige begeleiding."
 

Open
Verzuimaanpak | INretail Verzekeringsdienst
Ledenwinkel

BHV Training

Bedrijfshulpverleners zijn wettelijk verplicht. Bekijk hier jouw voordeel op bhv trainingingen en de workshop preventiemedewerker

Open
BHV Training
Printen