Voorkom boetes! Laat de verplichte RIE uitvoeren door INretail

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Elk bedrijf (met personeel) is wettelijk verplicht een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RIE) in te vullen. Met het invullen van de RIE worden de arbeidsomstandigheden in een bedrijf onder de loep genomen. Heb je geen ingevulde RIE dan kan de boete bij een arbeidsongeval oplopen tot wel €3.000,-

Zoals vaker gemeld kan het zijn dat de Arbeidsinspectie bij jou komt controleren of de verplichte Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) is uitgevoerd. Zij controleren dit jaar 2.800 winkels.
Wij krijgen op het moment veel berichten van leden binnen dat zij een brief hebben ontvangen van de Arbeidsinspectie met de melding dat zij komen controleren! 

Waarschuwing, riskeer geen boete!
Komt de Arbeidsinspectie bij jou langs en heb je nog geen RI&E uitgevoerd? Neem dan contact op met de INretail-RI&E-adviseur en riskeer geen boete van €3.000,-! Omdat je lid bent van INretail kun je door de deskundige RI&E-adviseurs van INretail de verplichte RI&E laten uitvoeren tegen fikse korting.

Ik wil een afspraak

Voorbeeldbrief van de Arbeidsinspectie

  

Waarom een RIE?
Je vergroot je professionaliteit en verbetert de veiligheid voor klanten, medewerkers en jezelf. 

Om jou te ontzorgen hebben we samen met werknemersvertegenwoordigers een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RIE) en een Arbo-catalogus ontwikkeld die door de Arbeidsinspectie is goedgekeurd.

Jij onderneemt, wij de rest:

 • In slechts 60 minuten nemen we het hele proces van het invullen van de RIE uit handen.
 • Aan de hand van 120 vragen inventariseren we de situatie binnen je bedrijf.
 • We maken een plan van aanpak en bespreken de verbeterpunten. In overleg met jou stellen we vervolgens de data vast waarop die verbeterpunten doorgevoerd moeten zijn.
 • Meer dan 25 medewerkers? Dan is een toetsing door een kerndeskundige of arbodienst verplicht, ook dit regelen voor je.
 • Daarna ben je volledig ‘arbo-proof’!

Dit alles voor een speciaal ledentarief van €275,- exclusief btw (tot 25 medewerkers). Marktprijzen beginnen vanaf €500,-. Niet-leden tarief is €375,-. Meer dan 25 medewerkers? Vraag dan een maatwerkprijs aan via jvdberg@inretail.nl.

Hoe ga jij om met de gezondheid en veiligheid van je medewerkers?
Als werkgever moet je je houden aan de doelvoorschriften uit de Arbowetgeving. Hierin staat precies welke doelen je moet bereiken. Download hier de thema's uit de arbocatalogus.

Meer informatie over veiligheid en arboproof vind je hier.

Vul onderstaand formulier in en onze RIE adviseur neemt contact met je op voor een afspraak. 


Ik wil een afspraak

Tags

Recent nieuws

 • open

  Groeien dankzij crowdfunding

  Nieuws
  Gisteren, 19 april 2018
  Astrid en Pim Duetz namen onlangs negentien Adam-winkels over uit het faillissement van McGregor. Het benodigde groeigeld (1,75 miljoen euro) kwam via crowdfunding binnen. Met de bank, waar Duetz eerst aanklopte, viel niets te regelen.
  Groeien dankzij crowdfunding
 • open

  Hoe zet ik een verwerkingsregister op?

  Nieuws
  Gisteren, 19 april 2018
  Een van de eerste verplichtingen die om de hoek komt wanneer je aan de slag gaat met de nieuwe privacywetgeving is het opzetten van een verwerkingsregister. In dit register neem je op met welke processen binnen de organisatie je persoonsgegevens verwerkt. 
  Hoe zet ik een verwerkingsregister op?
 • open

  De klant kennen zorgt voor meer omzet

  Nieuws
  Eergisteren, 18 april 2018
  ​​​​​​​Een belangrijk maar behoorlijk onderschat onderdeel van ondernemerssucces, is de mate waarin je jouw klanten kent. Wie zijn jouw klanten? Waar komen ze vandaan en hoe kun je ze het beste bereiken?
  De klant kennen zorgt voor meer omzet
 • open

  Rechtbank Raadsels: Wat doe je als de klant de overeenkomst niet nakomt?

  Nieuws
  Eergisteren, 18 april 2018
  Klachten over zaken en ontslag van winkelpersoneel. Typische retailkwesties die voor een rechtsbijstandsjurist of accountant Rechtbank Raadsels blijven. Door de jarenlange ervaring in de retailbranche procederen onze juristen met succes!
  Rechtbank Raadsels: Wat doe je als de klant de overeenkomst niet nakomt?

Gerelateerd aan dit artikel

Ledenwinkel

Verzuimaanpak | INretail Verzekeringsdienst

Een zieke medewerker kost je €228,- per dag. Ga voor minder verzuim, lagere verzuimkosten en medewerkers die snel en duurzaam terugkeren op de werkvloer

Ondernemer over: “Luisterend oor, je krijgt gelijk het gevoel dat je er niet alleen voor staat!”

Gemiddeld gewaardeerd met een 8.6 door ondernemers

Open
Verzuimaanpak | INretail Verzekeringsdienst
Ledenwinkel

BHV Training | bhv.nl

Bedrijfshulpverleners zijn wettelijk verplicht. Bekijk hier jouw voordeel op bhv trainingingen en de workshop preventiemedewerker.

"Het geeft een veilig gevoel als je weet dat je medewerkers zijn opgeleid door deze professionele trainingspartij."

APRIL ACTIE: 30% korting

Open
BHV Training | bhv.nl
Printen