Geen vraag te gek
088 973 06 00

Vacaturesite woonbranche bijna live!

De woonmaand oktober staat voor de deur. In deze maand lanceren we een gloednieuwe vacaturesite, speciaal voor de woonbranche. Dat het een uitdaging is om (vak)mensen te vinden voor jouw bedrijf, is geen nieuws meer. INretail introduceert daarom samen met Werk in de Winkel de Vacaturesite Wonen, om zo vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Wat kun je verwachten van de site?

Hoe het werkt

In slechts vier stappen plaats je een vacature op de website. Bij het plaatsen van een vacature maak je direct een account aan, zodat je eenvoudig je vacatures kan bijwerken en reacties van sollicitanten kan volgen.

Ook kan je via de website zelf actief zoeken naar medewerkers die op zoek zijn naar een baan in de woonbranche. Als werkgever heb je niet direct het complete cv van een kandidaat, maar wel al de functieomschrijving, gewenste dienstverband, locatie, opleidingsniveau en het aantal jaar werkervaring. Zit er een kandidaat tussen die past in het profiel dat je zoekt? Dan stuur je via de website eenvoudig een contactverzoek. Als de kandidaat jouw verzoek accepteert, wordt het volledige cv/profiel met je gedeeld en kun je -als er over en weer interesse is- een afspraak met elkaar maken. In dit artikel vind je de eerste impressies van de site.

Doelgroep

De site richt zich op alle functies in de woonbranche. Van verkoopmedewerkers, stylisten tot filiaalmanagers en van administratief tot logistieke medewerkers. Ook de ambachtelijke beroepen, zoals woningstoffeerders, keukenmonteurs en parketleggers, zijn op de site te vinden. 
Heb je een vacature, dan kun je op zoek gaan naar mensen met ervaring of naar iemand die een opleiding wil doen en een (stage)bedrijf zoekt om het vak in de praktijk te leren (werkend leren/BBL). De medewerker werkt dan vier dagen en gaat nog één dag naar school. Let op: hiervoor dien je wel een erkend leerbedrijf te zijn.

Speciale feed

Heb je regelmatig meerdere vacatures (circa 30 of meer)? Dan is het al snel een behoorlijke klus om alle vacatures op de website te plaatsen. Voor bedrijven met een eigen software systeem (ATS) voor werving- en selectie hebben we een technische oplossing (feed) beschikbaar. Deze oplossing houdt in dat vacatures automatisch op de Vacaturesite Wonen kunnen komen te staan en worden bijgehouden. Ook kunnen medewerkers voor reacties worden doorgelinkt naar je eigen website, zodat reacties lopen via je eigen  ATS-systeem. Ben je benieuwd of dit interessant kan zijn voor jou? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met Bert-Jan van der Stelt via: bjvdstelt@inretail.nl.

Contact

We zijn druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten. De verwachting is dat er vanaf 8 oktober 2020 vacatures geplaatst kunnen worden. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de lancering? Laat dan hieronder je gegevens achter.

* verplichte velden

Delen