Geen vraag te gek
088 973 06 00

Vernieuwde Werk in de Winkel: hét platform voor medewerkers

Werk in de Winkel, hét platform voor medewerkers in de retail non-food, lanceerde begin december een nieuwe website. Naast wonen, mode, schoenen en sport is het platform uitgebreid met de branches tuin, juweliers en parfumerieën, om ook deze medewerkers over werken in de retail te informeren, inspireren en activeren.

Op het platform van Werk in de Winkel worden medewerkers geïnformeerd over onder andere de cao, trends, het individueel ontwikkelbudget (IOB), opleidingen en loopbaan. Daarnaast zijn er ook gezondheid- en verkooptips te vinden en gratis trainingen over bijvoorbeeld winkelcriminaliteit. Alle informatie voor medewerkers is te vinden op één centrale plek: www.werkindewinkel.nl. De site ontzorgt ook werkgevers door het bieden van gemak, informatie en ondersteuning. Tevens biedt Werk in de Winkel werkgevers en medewerkers met Open je blik een praktisch instrument om op een luchtige manier met elkaar in gesprek te gaan.

Startpunt voor ontwikkeling

Een onderdeel van het cao-akkoord is de introductie van een individueel ontwikkelbudget. Dat is de volgende stap in de verdere modernisering van arbeidsvoorwaarden. Werk in de Winkel is het startpunt voor medewerkers om aan de slag te gaan met het individueel ontwikkelbudget (IOB). Op de vernieuwde website kunnen medewerkers terecht voor vragen over het IOB. INretail zal de werkgevers informeren over hoe de communicatie naar medewerkers wordt ingericht.  

Vernieuwde website

Geef je medewerkers inspiratie en (vak)kennis voor in de winkel! De vernieuwde website vind je hier www.werkindewinkel.nl.

Werk in de Winkel is een samenwerking tussen werkgeversorganisatie INretail, VGT, Tuinbranche Nederland, FGZ en Bodepa en werknemersorganisaties AVV, CNV-vakmensen, De Unie. Het portaal wordt  mogelijk gemaakt door Stichting Sociaal Fonds Retail Non-Food met bijdrage uit het Europees Sociaal Fonds (ESF).

Delen