Vloggend door retailland

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

INretail vlogt! In deze video-blogs ga je met Harry en Joël mee op stadstour, zie je vernieuwende winkelconcepten en maak je kennis met collega-ondernemers die net als jij een passie hebben voor hun vak. In no-time word je door de lens van onze vloggers op verrassende wijze geïnspireerd. Graag stellen we onze vloggers Harry en Joël aan je voor.

 

Je kent hem wellicht al van zijn inspirerende blogs. Harry gaat tijdens zijn vlogs in gesprek met ondernemers die het nét even anders doen. Door zijn jarenlange ervaring in retail, weet hij precies wat de veelbelovende hotspots in Nederland zijn en geeft hij je daar graag een kijkje in de keuken.

Bekijk hier de vlogs van Harry

 

Altijd op zoek naar vernieuwing, eigenzinnigheid en innovatie in retail. Joël is INcrowd connector. INcrowd is het programma binnen INretail voor de groep innovatieve ondernemers die het anders durft te doen. INcrowd slaat een brug tussen de huidige generatie en de nieuwe generatie binnen de retail. Joël neemt je mee in deze dynamische wereld. Hoe gaat dit ‘anders ondernemen’ in zijn werk? Je ziet het in zijn vlogs.

Bekijk hier de vlogs van Joël

 

Tot slot nog even dit: INretailTV is vernieuwd! Op deze videopagina volg je de avonturen van Harry en Joël, bekijk je video's van de meest gestelde vragen en ontdek je wat INretail nog meer voor jou kan betekenen. Dus ga er even lekker voor zitten en kijk snel op INretailTV.

Tags

Recent nieuws

 • open

  Groeien dankzij crowdfunding

  Nieuws
  Gisteren, 19 april 2018
  Astrid en Pim Duetz namen onlangs negentien Adam-winkels over uit het faillissement van McGregor. Het benodigde groeigeld (1,75 miljoen euro) kwam via crowdfunding binnen. Met de bank, waar Duetz eerst aanklopte, viel niets te regelen.
  Groeien dankzij crowdfunding
 • open

  Hoe zet ik een verwerkingsregister op?

  Nieuws
  Gisteren, 19 april 2018
  Een van de eerste verplichtingen die om de hoek komt wanneer je aan de slag gaat met de nieuwe privacywetgeving is het opzetten van een verwerkingsregister. In dit register neem je op met welke processen binnen de organisatie je persoonsgegevens verwerkt. 
  Hoe zet ik een verwerkingsregister op?
 • open

  De klant kennen zorgt voor meer omzet

  Nieuws
  Eergisteren, 18 april 2018
  ​​​​​​​Een belangrijk maar behoorlijk onderschat onderdeel van ondernemerssucces, is de mate waarin je jouw klanten kent. Wie zijn jouw klanten? Waar komen ze vandaan en hoe kun je ze het beste bereiken?
  De klant kennen zorgt voor meer omzet
 • open

  Rechtbank Raadsels: Wat doe je als de klant de overeenkomst niet nakomt?

  Nieuws
  Eergisteren, 18 april 2018
  Klachten over zaken en ontslag van winkelpersoneel. Typische retailkwesties die voor een rechtsbijstandsjurist of accountant Rechtbank Raadsels blijven. Door de jarenlange ervaring in de retailbranche procederen onze juristen met succes!
  Rechtbank Raadsels: Wat doe je als de klant de overeenkomst niet nakomt?

Gerelateerd aan dit artikel

Delen