Vloggend door retailland

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

INretail vlogt! In deze video-blogs ga je met Harry en Joël mee op stadstour, zie je vernieuwende winkelconcepten en maak je kennis met collega-ondernemers die net als jij een passie hebben voor hun vak. In no-time word je door de lens van onze vloggers op verrassende wijze geïnspireerd. Graag stellen we onze vloggers Harry en Joël aan je voor.

 

Je kent hem wellicht al van zijn inspirerende blogs. Harry gaat tijdens zijn vlogs in gesprek met ondernemers die het nét even anders doen. Door zijn jarenlange ervaring in retail, weet hij precies wat de veelbelovende hotspots in Nederland zijn en geeft hij je daar graag een kijkje in de keuken.

Bekijk hier de vlogs van Harry

 

Altijd op zoek naar vernieuwing, eigenzinnigheid en innovatie in retail. Joël is INcrowd connector. INcrowd is het programma binnen INretail voor de groep innovatieve ondernemers die het anders durft te doen. INcrowd slaat een brug tussen de huidige generatie en de nieuwe generatie binnen de retail. Joël neemt je mee in deze dynamische wereld. Hoe gaat dit ‘anders ondernemen’ in zijn werk? Je ziet het in zijn vlogs.

Bekijk hier de vlogs van Joël

 

Tot slot nog even dit: INretailTV is vernieuwd! Op deze videopagina volg je de avonturen van Harry en Joël, bekijk je video's van de meest gestelde vragen en ontdek je wat INretail nog meer voor jou kan betekenen. Dus ga er even lekker voor zitten en kijk snel op INretailTV.

Tags

Recent nieuws

 • open

  Bijl Blogt: Overweldigend groot zegt niets over succes

  Nieuws
  vrijdag, 19 januari 2018
  Ik was deze week, op uitnodiging van de internationale associatie tuincentra, in Bologna om een presentatie te geven. Het publiek bestond uit 200 enthousiaste zelfstandige tuincentra eigenaren. Zij verstonden geen woord Engels en ik geen woord Italiaans. Gelukkig vertaalde de Italiaanse Paula mijn speech in het Italiaans en was het voor allen een leuke ervaring.
  Bijl Blogt: Overweldigend groot zegt niets over succes
 • open

  Koopzondag: aan jou de keuze!

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  Afgelopen week werd mij gevraagd te benoemen welke actualiteiten er binnen de regio spelen. Wat zie ik als regioadviseur wanneer ik op bezoek ben in de provincies Utrecht, Limburg en Gelderland. En wat krijg ik veelal van jou als ondernemer terug? Altijd goed om daar regelmatig bij stil te staan.
  Koopzondag: aan jou de keuze!
 • open

  Kom nu in actie voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Op woensdag 21 maart 2018 mag (ondernemend) Nederland haar stem in de verschillende gemeenten uitbrengen. Dat betekent voor jou dat nú het moment is om te laten horen wat jij als ondernemer belangrijk vindt.
  Kom nu in actie voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018
 • open

  Zo zet jij 2018 naar jouw hand!

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  Vanaf nu gaan we het niet meer hebben over de clichés van vorig jaar en gaan we gewoon weer over tot de orde van de dag. In 2018 staat ons namelijk een hele hoop te wachten!
  Zo zet jij 2018 naar jouw hand!

Gerelateerd aan dit artikel

Delen