Geen vraag te gek
088 973 06 00

Vloggend door retailland

INretail vlogt! In deze video-blogs ga je met Harry en Joël mee op stadstour, zie je vernieuwende winkelconcepten en maak je kennis met collega-ondernemers die net als jij een passie hebben voor hun vak. In no-time word je door de lens van onze vloggers op verrassende wijze geïnspireerd. Graag stellen we onze vloggers Harry en Joël aan je voor.

 

Je kent hem wellicht al van zijn inspirerende blogs. Harry gaat tijdens zijn vlogs in gesprek met ondernemers die het nét even anders doen. Door zijn jarenlange ervaring in retail, weet hij precies wat de veelbelovende hotspots in Nederland zijn en geeft hij je daar graag een kijkje in de keuken.

Bekijk hier de vlogs van Harry

 

Altijd op zoek naar vernieuwing, eigenzinnigheid en innovatie in retail. Joël is INcrowd connector. INcrowd is het programma binnen INretail voor de groep innovatieve ondernemers die het anders durft te doen. INcrowd slaat een brug tussen de huidige generatie en de nieuwe generatie binnen de retail. Joël neemt je mee in deze dynamische wereld. Hoe gaat dit ‘anders ondernemen’ in zijn werk? Je ziet het in zijn vlogs.

Bekijk hier de vlogs van Joël

 

Tot slot nog even dit: INretailTV is vernieuwd! Op deze videopagina volg je de avonturen van Harry en Joël, bekijk je video's van de meest gestelde vragen en ontdek je wat INretail nog meer voor jou kan betekenen. Dus ga er even lekker voor zitten en kijk snel op INretailTV.

Delen