Vloggend door retailland

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

INretail vlogt! In deze video-blogs ga je met Harry en Joël mee op stadstour, zie je vernieuwende winkelconcepten en maak je kennis met collega-ondernemers die net als jij een passie hebben voor hun vak. In no-time word je door de lens van onze vloggers op verrassende wijze geïnspireerd. Graag stellen we onze vloggers Harry en Joël aan je voor.

 

Je kent hem wellicht al van zijn inspirerende blogs. Harry gaat tijdens zijn vlogs in gesprek met ondernemers die het nét even anders doen. Door zijn jarenlange ervaring in retail, weet hij precies wat de veelbelovende hotspots in Nederland zijn en geeft hij je daar graag een kijkje in de keuken.

Bekijk hier de vlogs van Harry

 

Altijd op zoek naar vernieuwing, eigenzinnigheid en innovatie in retail. Joël is INcrowd connector. INcrowd is het programma binnen INretail voor de groep innovatieve ondernemers die het anders durft te doen. INcrowd slaat een brug tussen de huidige generatie en de nieuwe generatie binnen de retail. Joël neemt je mee in deze dynamische wereld. Hoe gaat dit ‘anders ondernemen’ in zijn werk? Je ziet het in zijn vlogs.

Bekijk hier de vlogs van Joël

 

Tot slot nog even dit: INretailTV is vernieuwd! Op deze videopagina volg je de avonturen van Harry en Joël, bekijk je video's van de meest gestelde vragen en ontdek je wat INretail nog meer voor jou kan betekenen. Dus ga er even lekker voor zitten en kijk snel op INretailTV.

Recent nieuws

 • open

  Omzetkengetallen per branche

  Nieuws
  Vandaag, 19 juli 2018
  Ben jij samen met jouw gemeente bezig met het opstellen van een detailhandelsvisie, waaruit naar voren moet komen of er wel of geen uitbreidingsmogelijkheden zijn in jouw gemeente en of winkelgebied? Dan kan het rapport Omzetkengetallen jou en de gemeente helpen de goede keuzes te maken.
  Omzetkengetallen per branche
 • open

  Een dag uit het leven van de bedrijfsadviseur: Gaan we verkopen of toch doorgaan?

  Nieuws
  Gisteren, 18 juli 2018
  Of ik een ondernemer meteen wilde terugbellen voor een afspraak, hij wilde zijn zaak zo snel mogelijk verkopen, hij was er helemaal klaar mee, al die zeurende klanten en hij verdiende er ook nog eens niks mee. Hij had hulp nodig.
  Een dag uit het leven van de bedrijfsadviseur: Gaan we verkopen of toch doorgaan?
 • open

  WOW, wat een uitnodiging tot samenwerken!

  Nieuws
  Gisteren, 18 juli 2018
  Het is fijn om te ervaren dat verschillende ondernemers de kans zien om met stylisten beter samen te werken. Retailers en fabrikanten benaderen mij om te sparren over plannen om events en bijeenkomsten te organiseren.
  WOW, wat een uitnodiging tot samenwerken!
 • open

  Bijl Blogt: Onbekend maakt onbemind

  Nieuws
  Eergisteren, 17 juli 2018
  Je hoort het bijna dagelijks: ‘Je moet vanuit je eigen kracht werken, de klant kennen, big data toepassen en samenwerken in platformen’. Simpel toch? Ik denk van niet, want het begint met het begrijpen wat jou en anderen boeit en bindt.
  Bijl Blogt: Onbekend maakt onbemind

Gerelateerd aan dit artikel

Delen