Wint jouw klant €400,- terug?

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Wegens het grote succes van de consumentenactie in 2016 en voorgaande jaren, herhalen we de terugwinactie dit najaar gewoon weer! Vorig jaar verdubbelde het aantal unieke bezoekers op de website van CBW-erkend (waar jij ook te vinden bent) tijdens de actieperiode en telden we uiteindelijk zo’n 10.000 aanmeldingen.

In oktober en november is het zover, dan adverteert INretail samen met CBW-erkende winkels in regionale media. Met deze advertenties promoten we ook de terugwinactie voor consumenten die bij een CBW-erkende winkel kopen.

Hoe werkt de actie ook alweer?
Van 1 oktober tot en met 30 november 2017 maken jouw klanten, bij een aankoop van minimaal €500,-, kans om €400,- (belastingvrij) terug te winnen. In de actieperiode kunnen jouw klanten zich met hun aankoop registeren op www.cbw-erkend.nl. In totaal worden er 10 consumenten (willekeurig) verkozen tot winnaar van deze actie. Heeft jouw klant gewonnen, dan nemen wij contact met je op zodat we de winnaar samen kunnen feliciteren! De actievoorwaarden vind je hier en op www.cbw-erkend.nl.

Promotie in je winkel - per post
In september ontvang je per post CBW-erkend promotiemateriaal waaronder een poster, meetlinten en post-its met uitleg over de actie. Hang de poster in je winkel, geef de meetlinten mee en plak de post-its op de offertes en facturen. Des te meer klanten uit jouw winkel meedoen, des te groter de kans is dat één van de winnaars bij jouw winkel vandaan komt. Tijdens de uitreiking kan je dan mooi jouw pr-moment pakken!

Let op!
Winkels met meerdere vestigingen ontvangen alle promotiepakketten op de hoofdvestiging, houd er rekening mee dat je de pakketten vóór 1 oktober onder de andere vestigingen verdeelt.

Online promotiemateriaal - download hier
Download hier een banner, header en/of afbeelding voor op je social mediakanalen. CBW-erkend promoot de €400,- terugwinactie de komende maanden veelvuldig via social media. Gebruik en deel #cbwerkend om CBW-erkend bij zoveel mogelijk (potentiële) klanten onder de aandacht te brengen.
 

Facebook post
Download Facebook post / bericht >>Download Facebook header >>


Download Twitter header >>


Download Banner 300x250 pixels >>Download Banner 728x90 pixels >>


Vragen?
Stuur een mailtje naar communicatie@inretail.nl.

Tags
Downloads
Contactpersoon
Bert-Jan van der Stelt
Bert-Jan van der Stelt
Branchespecialist Wonen
06 518 118 76

Recent nieuws

 • open

  Ondernemen anno 2017

  Nieuws
  Eergisteren, 18 september 2017
  In een serie artikelen laat ERM een praktisch licht schijnen op de uitdagingen waar retailers vandaag de dag tegenaan lopen. Deze maand gaan we dieper op het onderwerp maatschappelijk verantwoord ondernemen in.
  Ondernemen anno 2017
 • open

  Bijl Blogt: Verzilver jouw merkwaarde

  Nieuws
  vrijdag, 15 september 2017
  Je ziet steeds vaker dat winkels voor businesspartijen waardevol zijn. Het is mooi om te zien dat bedrijven een winkel commercieel op waarde weten te waarderen.
  Bijl Blogt: Verzilver jouw merkwaarde
 • open

  Zorg voor beter rendement door de juiste financiering

  Nieuws
  donderdag, 14 september 2017
  Een ondernemer wilde zijn rendement verbeteren door de brutomarge te verhogen. Eén manier om de marge te verhogen is het incasseren van de maximale betalingskortingen. Door snel te betalen kan de marge al snel 1% tot 2%-punten stijgen. 
  Zorg voor beter rendement door de juiste financiering
 • open

  Nederlandse gemeenten krijgen post

  Nieuws
  maandag, 11 september 2017
  Deze week krijgen alle 388 gemeenten in Nederland post van INretail. Zowel het college van B&W (burgemeesters & wethouders) als alle partijen in de gemeenteraad.
  Nederlandse gemeenten krijgen post

Gerelateerd aan dit artikel

Ledenwinkel

Reviewmarketing

Meer omzet door reviews

Een speciaal ontworpen systeem voor de CBW-erkend winkels 

Open
Reviewmarketing
Delen