Wint jouw klant €400,- terug?

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Wegens het grote succes van de consumentenactie in 2016 en voorgaande jaren, herhalen we de terugwinactie dit najaar gewoon weer! Vorig jaar verdubbelde het aantal unieke bezoekers op de website van CBW-erkend (waar jij ook te vinden bent) tijdens de actieperiode en telden we uiteindelijk zo’n 10.000 aanmeldingen.

In oktober en november is het zover, dan adverteert INretail samen met CBW-erkende winkels in regionale media. Met deze advertenties promoten we ook de terugwinactie voor consumenten die bij een CBW-erkende winkel kopen.

Hoe werkt de actie ook alweer?
Van 1 oktober tot en met 30 november 2017 maken jouw klanten, bij een aankoop van minimaal €500,-, kans om €400,- (belastingvrij) terug te winnen. In de actieperiode kunnen jouw klanten zich met hun aankoop registeren op www.cbw-erkend.nl. In totaal worden er 10 consumenten (willekeurig) verkozen tot winnaar van deze actie. Heeft jouw klant gewonnen, dan nemen wij contact met je op zodat we de winnaar samen kunnen feliciteren! De actievoorwaarden vind je hier en op www.cbw-erkend.nl.

Promotie in je winkel - per post
In september ontvang je per post CBW-erkend promotiemateriaal waaronder een poster, meetlinten en post-its met uitleg over de actie. Hang de poster in je winkel, geef de meetlinten mee en plak de post-its op de offertes en facturen. Des te meer klanten uit jouw winkel meedoen, des te groter de kans is dat één van de winnaars bij jouw winkel vandaan komt. Tijdens de uitreiking kan je dan mooi jouw pr-moment pakken!

Let op!
Winkels met meerdere vestigingen ontvangen alle promotiepakketten op de hoofdvestiging, houd er rekening mee dat je de pakketten vóór 1 oktober onder de andere vestigingen verdeelt.

Online promotiemateriaal - download hier
Download hier een banner, header en/of afbeelding voor op je social mediakanalen. CBW-erkend promoot de €400,- terugwinactie de komende maanden veelvuldig via social media. Gebruik en deel #cbwerkend om CBW-erkend bij zoveel mogelijk (potentiële) klanten onder de aandacht te brengen.
 

Facebook post
Download Facebook post / bericht >>Download Facebook header >>


Download Twitter header >>

Download afbeelding wonen

Download afbeelding keuken

Download afbeelding bruidsmode 

Download afbeelding badkamers


Download Banner 300x250 pixels >>Download Banner 728x90 pixels >>


Vragen?
Stuur een mailtje naar communicatie@inretail.nl.

BewarenBewaren

Tags
Downloads
Contactpersoon
Bert-Jan van der Stelt
Bert-Jan van der Stelt
Branchespecialist Wonen
06 518 118 76

Recent nieuws

 • open

  Profiteer van sfeer: 3 factoren die jouw winkel vooruit helpen

  Nieuws
  dinsdag, 14 november 2017
  December, de maand die in het teken staat van de vele feestdagen, gezelligheid en natuurlijk sfeer. Overal zijn straten en huizen rijk versierd en zoeken mensen elkaar op. Maar hoe zorg je ervoor dat ook jouw winkel sfeervol is en dat toevallige passanten nieuwsgierig worden, zonder dat je het assortiment tekort doet?
  Profiteer van sfeer: 3 factoren die jouw winkel vooruit helpen
 • open

  Samen kom je verder

  Nieuws
  woensdag, 8 november 2017
  Mijn collega’s en ik krijgen regelmatig de meest uitlopende vragen over collectieve oplossingen. Maar de laatste tijd krijgen wij steeds vaker dezelfde vraag gesteld vanuit ondernemers:
  Samen kom je verder
 • open

  Een dag speciaal voor jou!

  Nieuws
  woensdag, 8 november 2017
  In Nederland tellen we ruim 1,7 miljoen ondernemers. En daar ben jij er één van! We mogen er af en toe best even bij stilstaan dat jij en je collega-ondernemers Nederland een stukje mooier maken. Samen maken jullie steden, dorpen en buitgebieden aantrekkelijk en interessant.
  Een dag speciaal voor jou!
 • open

  Bijl Blogt: Zien we het niet meer?

  Nieuws
  vrijdag, 3 november 2017
  Er is altijd veel gedoe over de professionaliteit en betrokkenheid van mensen die werken op een winkelvloer. Een grote groep winkelbezoekers is vooringenomen. Ze zijn er vaak van overtuigd dat werken in een winkel voor ‘simpele zielen’ is.
  Bijl Blogt: Zien we het niet meer?

Gerelateerd aan dit artikel

Ledenwinkel

Reviewmarketing

Meer omzet door reviews

Een speciaal ontworpen systeem voor de CBW-erkend winkels 

Open
Reviewmarketing
Delen