Zo zet jij 2018 naar jouw hand!

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Vanaf nu gaan we het niet meer hebben over de clichés van vorig jaar en gaan we gewoon weer over tot de orde van de dag. In 2018 staat ons namelijk een hele hoop te wachten!

Eind vorig jaar kwamen veel ondernemers naar mij toe met vragen over de, door de gemeente vastgestelde, koopzondagen. Daar konden we in december niks meer aan doen. Een grote frustratie was de muur die de gemeente creëerde met: ‘'Dit hadden jullie in het begin van het jaar moeten inzien'’. Kijk daarom goed naar de agenda van de gemeente en zorg dat je, samen met de ondernemersvereniging, betrokken ben bij dit soort processen. Zodat je niet voor verrassingen staat en grip krijgt op 2018. 

Als ik 21 maart 2018 zeg, dan zeg jij…

De gemeenteraadsverkiezingen! Nu weet ik dondersgoed dat jullie ook dit jaar weer ondergedompeld worden in de hoeveelheid beslissingen en afwegingen, die jullie voor de onderneming moeten maken. Maar toch denk ik dat je hier tijd vrij voor moet maken. Het is tenslotte dé gelegenheid om je ondernemershart te laten spreken en de huidige gemeenteraad te laten weten hoe jij denkt over hun beleid. 

LEES OOK: deze stappen zet je richting de gemeenteraadsverkiezingen

Kom dichtbij het vuur

Om je een handje te helpen organiseren wij een prachtkans om jouw punten met een politicus te bespreken. Op 30 januari ontvangt CDA-kamerlid Mustafa Amhaouch (o.a. economische zaken en MKB in portefeuille) INretail-leden in de fractiekamer van zijn partij.

Ga je mee?

Tags
Contactpersoon
Sander van der Nol
Sander van der Nol
Regioadviseur Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant
06 14 990 024

Recent nieuws

 • open

  Groeien dankzij crowdfunding

  Nieuws
  Gisteren, 19 april 2018
  Astrid en Pim Duetz namen onlangs negentien Adam-winkels over uit het faillissement van McGregor. Het benodigde groeigeld (1,75 miljoen euro) kwam via crowdfunding binnen. Met de bank, waar Duetz eerst aanklopte, viel niets te regelen.
  Groeien dankzij crowdfunding
 • open

  Hoe zet ik een verwerkingsregister op?

  Nieuws
  Gisteren, 19 april 2018
  Een van de eerste verplichtingen die om de hoek komt wanneer je aan de slag gaat met de nieuwe privacywetgeving is het opzetten van een verwerkingsregister. In dit register neem je op met welke processen binnen de organisatie je persoonsgegevens verwerkt. 
  Hoe zet ik een verwerkingsregister op?
 • open

  De klant kennen zorgt voor meer omzet

  Nieuws
  Eergisteren, 18 april 2018
  ​​​​​​​Een belangrijk maar behoorlijk onderschat onderdeel van ondernemerssucces, is de mate waarin je jouw klanten kent. Wie zijn jouw klanten? Waar komen ze vandaan en hoe kun je ze het beste bereiken?
  De klant kennen zorgt voor meer omzet
 • open

  Rechtbank Raadsels: Wat doe je als de klant de overeenkomst niet nakomt?

  Nieuws
  Eergisteren, 18 april 2018
  Klachten over zaken en ontslag van winkelpersoneel. Typische retailkwesties die voor een rechtsbijstandsjurist of accountant Rechtbank Raadsels blijven. Door de jarenlange ervaring in de retailbranche procederen onze juristen met succes!
  Rechtbank Raadsels: Wat doe je als de klant de overeenkomst niet nakomt?

Gerelateerd aan dit artikel

Delen