Geen vraag te gek
088 973 06 00

Zo zet jij 2018 naar jouw hand!

Vanaf nu gaan we het niet meer hebben over de clichés van vorig jaar en gaan we gewoon weer over tot de orde van de dag. In 2018 staat ons namelijk een hele hoop te wachten!

Eind vorig jaar kwamen veel ondernemers naar mij toe met vragen over de, door de gemeente vastgestelde, koopzondagen. Daar konden we in december niks meer aan doen. Een grote frustratie was de muur die de gemeente creëerde met: ‘'Dit hadden jullie in het begin van het jaar moeten inzien'’. Kijk daarom goed naar de agenda van de gemeente en zorg dat je, samen met de ondernemersvereniging, betrokken ben bij dit soort processen. Zodat je niet voor verrassingen staat en grip krijgt op 2018. 

Als ik 21 maart 2018 zeg, dan zeg jij…

De gemeenteraadsverkiezingen! Nu weet ik dondersgoed dat jullie ook dit jaar weer ondergedompeld worden in de hoeveelheid beslissingen en afwegingen, die jullie voor de onderneming moeten maken. Maar toch denk ik dat je hier tijd vrij voor moet maken. Het is tenslotte dé gelegenheid om je ondernemershart te laten spreken en de huidige gemeenteraad te laten weten hoe jij denkt over hun beleid. 

LEES OOK: deze stappen zet je richting de gemeenteraadsverkiezingen

Kom dichtbij het vuur

Om je een handje te helpen organiseren wij een prachtkans om jouw punten met een politicus te bespreken. Op 30 januari ontvangt CDA-kamerlid Mustafa Amhaouch (o.a. economische zaken en MKB in portefeuille) INretail-leden in de fractiekamer van zijn partij.

Ga je mee?

Delen