Zo zet jij 2018 naar jouw hand!

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Vanaf nu gaan we het niet meer hebben over de clichés van vorig jaar en gaan we gewoon weer over tot de orde van de dag. In 2018 staat ons namelijk een hele hoop te wachten!

Eind vorig jaar kwamen veel ondernemers naar mij toe met vragen over de, door de gemeente vastgestelde, koopzondagen. Daar konden we in december niks meer aan doen. Een grote frustratie was de muur die de gemeente creëerde met: ‘'Dit hadden jullie in het begin van het jaar moeten inzien'’. Kijk daarom goed naar de agenda van de gemeente en zorg dat je, samen met de ondernemersvereniging, betrokken ben bij dit soort processen. Zodat je niet voor verrassingen staat en grip krijgt op 2018. 

Als ik 21 maart 2018 zeg, dan zeg jij…

De gemeenteraadsverkiezingen! Nu weet ik dondersgoed dat jullie ook dit jaar weer ondergedompeld worden in de hoeveelheid beslissingen en afwegingen, die jullie voor de onderneming moeten maken. Maar toch denk ik dat je hier tijd vrij voor moet maken. Het is tenslotte dé gelegenheid om je ondernemershart te laten spreken en de huidige gemeenteraad te laten weten hoe jij denkt over hun beleid. 

LEES OOK: deze stappen zet je richting de gemeenteraadsverkiezingen

Kom dichtbij het vuur

Om je een handje te helpen organiseren wij een prachtkans om jouw punten met een politicus te bespreken. Op 30 januari ontvangt CDA-kamerlid Mustafa Amhaouch (o.a. economische zaken en MKB in portefeuille) INretail-leden in de fractiekamer van zijn partij.

Ga je mee?

Tags
Contactpersoon
Sander van der Nol
Sander van der Nol
Regioadviseur Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant
06 14 990 024

Recent nieuws

 • open

  Bijl Blogt: Overweldigend groot zegt niets over succes

  Nieuws
  vrijdag, 19 januari 2018
  Ik was deze week, op uitnodiging van de internationale associatie tuincentra, in Bologna om een presentatie te geven. Het publiek bestond uit 200 enthousiaste zelfstandige tuincentra eigenaren. Zij verstonden geen woord Engels en ik geen woord Italiaans. Gelukkig vertaalde de Italiaanse Paula mijn speech in het Italiaans en was het voor allen een leuke ervaring.
  Bijl Blogt: Overweldigend groot zegt niets over succes
 • open

  Koopzondag: aan jou de keuze!

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  Afgelopen week werd mij gevraagd te benoemen welke actualiteiten er binnen de regio spelen. Wat zie ik als regioadviseur wanneer ik op bezoek ben in de provincies Utrecht, Limburg en Gelderland. En wat krijg ik veelal van jou als ondernemer terug? Altijd goed om daar regelmatig bij stil te staan.
  Koopzondag: aan jou de keuze!
 • open

  Kom nu in actie voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Op woensdag 21 maart 2018 mag (ondernemend) Nederland haar stem in de verschillende gemeenten uitbrengen. Dat betekent voor jou dat nú het moment is om te laten horen wat jij als ondernemer belangrijk vindt.
  Kom nu in actie voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018
 • open

  Sint & Santa 2017

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  Hoe is de decembermaand van vorig jaar verlopen voor retailers in de mode- en schoenenbranche?
  Sint & Santa 2017

Gerelateerd aan dit artikel

Delen