Multiply

Alain Linsen van MC Company: “Voucheractie brengt alleen maar winnaars”

16 juli 2021

Mede door corona heeft digitalisering een enorme vlucht genomen. Om ondernemers te helpen bij het digitaliseren van hun onderneming biedt INretail in samenwerking met MKB Nederland, het Vakcentrum en Bol.com gratis vouchers aan ter waarde van 1.000 euro. Vouchers voor bijvoorbeeld een adviesgesprek, een review van je website of webshop, een social media training of Google Analytics. Alain Linsen van MC company zag de actie voorbijkomen in onze nieuwsbrief was er snel bij! Wij gingen met Alain in gesprek over zijn ervaring.

Jullie hebben eerst een adviesgesprek aangevraagd en daarna een voucher bemachtigd. Leg uit!
“Naar aanleiding van jullie mail zijn we in contact gekomen met Brancheadviseur Sebastian Galjaard. We zijn van mening dat communicatie erg belangrijk is, in het algemeen maar dus ook in deze kwestie. Deze actie van de vouchers is gratis als je lid bent van INretail. Hier wilde mijn zus, waarmee ik samen een winkel heb, en ik wat meer informatie over inwinnen. “When it sounds too good to be true, it usually is.” In dit geval klonk het ook té goed om waar te zijn, maar was het uiteindelijk ook echt waar!”

“Brancheadviseur Sebastian was al bekend met de partijen die beschikbaar zijn om de vouchers bij in te leveren. Hij kon na het aanhoren van ons verhaal en de positie waarin onze onderneming zich bevindt een goed advies geven waar we ons ook prettig bij voelen. Het adviesgesprek heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in de verschillende opties die er zijn en we hebben hierdoor een weloverwogen keuze kunnen maken.”

Je koos de voucher van Multiply, met welk doel deed je dat?
Na de aanschaf van de voucher zijn we in contact gekomen met Yannick van Multiply. MC Company is op dit moment druk bezig met het opzetten van een webshop. Multiply heeft veel marketingervaring en kon ons verder brengen. Met onze webshop willen we het serviceniveau dat MC Company in haar fysieke winkels uitstraalt, ook zo goed mogelijk laten uitstralen online.”

En hoe nu verder? Wat hoop je uiteindelijk te bereiken?
“We hopen een duidelijke roadmap te kunnen uitzetten waarin duidelijk wordt, wat we wanneer moeten doen omtrent de marketingactiviteiten op onze nieuwe webshop. Tevens helpt Multiply met strategische vraagstukken over hoe we bepaalde denk- en werkwijzen naar onze online marketingkanalen kunnen vertalen.”

Nog een laatste vraag: Raad je de vouchers aan voor mede-ondernemers?
Ja! Je bent al lid van INretail. Doe dan ook mee met de acties die zij organiseren om jou te helpen. Het is verder kosteloos, je krijgt een goed advies op maat vanuit een (door jouzelf uitgekozen) professionele organisatie waar je ook écht mee aan de slag kan. Geen verliezers dus! Behalve als je géén gebruik maakt van de voucheractie.”

Heb jij nog geen gebruik gemaakt van de voucheractie? Hier lees je er meer over. Let op: wees er snel bij want 60% van de vouchers zijn al vergeven.

Sebastian Galjaard

Sebastian Galjaard

Brancheadviseur mode

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.