Eerste halfjaar 2021 Fashion in cijfers: minder klanten, maar gemiddelde besteding per klant hoger

Eerste halfjaar 2021 Fashion in cijfers: minder klanten, maar gemiddelde besteding per klant hogerPremium

17 september 2021

Na een lastige start van het eerste halfjaar 2021 komt de gezamenlijke omzet van moderetailers - over alle kanalen - positief uit op +4% ten opzichte van dezelfde periode 2020. Overall registreerde fashionretailers gemiddeld minder klanten (-4%). Per saldo gaven klanten per transactie een hoger bedrag uit; de gemiddelde besteding per klant steeg met 8%. Dit Blijkt uit de nieuwe INretail FashionMonitor.

Om dit premium artikel te bekijken moet je ingelogd zijn.

Log in Krijg een proefperiode

Advies nodig?

Wil je graag meer weten over de halfjaarcijfers? Neem dan contact met mij op, ik help je graag verder!

Contacteer de adviseur Bel ons
Johan Schomaker

Johan Schomaker

Brancheadviseur mode

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.