Geen vraag te gek
088 973 06 00

De Retailscan geeft ondernemers antwoord op de vraag ‘Wat nu?’

De retail verandert. Het is moeilijker klanten aan te trekken en te binden. Online en crossmediaal ondernemen zorgt voor veranderingen. Dat heeft invloed op uw omzet.

Is het tijd om:

  • te veranderen;
  • te investeren in een succesvolle toekomst;
  • het roer om te gooien;
  • de oude stijl los te laten om een nieuwe te vinden;
  • je af te vragen ‘WAT NU?’

Advies en inzicht in uw bedrijf en inzicht in uw kansen

Met de Retailscan krijg je niet alleen advies en inzicht in uw bedrijf en uw kansen. Het bied je ook vervolgstappen die nodig zijn om te veranderen. De Retailscan kijkt naar visie en strategie, naar uw winkelformule, uw personeelsbeleid en de kracht van uw verkooppersoneel, naar uw marketingactiviteiten en de toekomstkansen. We combineren dit met uw recente cijfers. Zo ontstaat een compleet beeld van uw winkel.

Door een bedrijfsadviseur van INretail in te schakelen kun je met een frisse blik, succesvol en pragmatisch de toekomst tegemoet.

Hoe werkt de Retailscan?

Vooraf vul je een korte vragenlijst in en deel je deze met ons, inclusief de meest recente jaarcijfers. De bedrijfsadviseur komt bij je in het bedrijf om de Retailscan te bespreken.

Een uitgebreid gesprek en bezoek van de winkel(s) hoort hierbij. Na afloop van de Retailscan ontvang je een rapport met daarin alle bevindingen. Dit document staat vol praktische aanknopingspunten, zodat je zelf direct aan de slag kunt met het advies.

Wij garanderen een rendementsverbetering.

Meer informatie of direct aanmelden?

Neem hiervoor contact op met een van onze bedrijfsadviseurs via 088-9730600 / bedrijfsadvies@inretail.nl, of maak hier een afspraak voor de gratis inloop adviesdag

Delen