Geen vraag te gek
088 973 06 00

Duurzaam ondernemen

De consument wordt steeds bewuster en denkt goed na voordat er een aankoop gedaan wordt. Duurzaam consumeren is de trend; want we weten en merken inmiddels dat de aarde en de mens niet onuitputbaar zijn.

Niet alles hoeft nieuw gekocht te worden, doorgeven kan ook, of leasen of iets lenen en tijdelijk gebruiken. Verantwoord ondernemen is het codewoord voor jou als ondernemer. Hoe zorg je dat jij met jouw producten, personeel, en de winkel meewerkt aan een betere wereld? We helpen je door te ontzorgen en we inspireren je door te laten zien hoe het anders en duurzamer kan. Aan de slag met duurzaam ondernemen, duurzaam personeel en duurzaam inkopen!

De consument consumeert bewuster. Dit zien wel al veel langer in de foodbranche maar ook de bewustwording binnen de non-food sector neemt sterk toe. Wat als de klant jou vragen stelt over duurzaamheid? Duurzaam ondernemen is een breed begrip. Niet alleen qua collectie inkopen maar het totale ondernemerschap, waaronder ook jouw medewerkers en je partners binnen jouw samenwerkingen.

Laat je inspireren en ga aan de slag, op naar 2030! 

Energie besparen

✓ Koopkeuze van de consument steeds duurzamer

✓ E-Herkenning

✓ Wat is de AVG?

✓ BHV training

 

Delen