Geen vraag te gek
088 973 06 00

Duurzaam ondernemen

De consument wordt steeds bewuster en denkt goed na voordat er een aankoop gedaan wordt. Duurzaam consumeren is de trend; want we weten en merken inmiddels dat de aarde en de mens niet onuitputbaar zijn.

Dit zien wel al veel langer in de foodbranche maar ook de bewustwording binnen de non-food sector neemt sterk toe. Wat als de klant jou vragen stelt over duurzaamheid? Duurzaam ondernemen is een breed begrip. Niet alleen qua collectie inkopen maar het totale ondernemerschap, waaronder ook jouw medewerkers en je partners binnen jouw samenwerkingen.

Laat je inspireren en ga aan de slag, op naar 2030! 

✓ Weten hoe je, heel eenvoudig, kan besparen op energie? Gebruik de gratis INretail-Klimaat Gerust tool.

✓ Wat kan jij als ondernemer morgen al doen voor een duurzamere toekomst? Download de gratis whitepaper: Koopkeuze van de consument steeds duurzamer

✓ Met Z login E-Herkenning kan je eenvoudig inloggen bij overheidsorganisaties, koop 'm met korting in onze ledenwinkel.

✓ De privacy van jouw medewerkers en klanten op orde? INretail jurist Hans Wolters praat je bij… Wat is de AVG?

✓ Veiligheid van je medewerkers en klanten is belangrijk. Hoeveel BHV-ers heb jij?

✓ INretail Beleidsadviseur MVO Femke den Hartog: "In onze maatschappij wordt transparantie steeds belangrijker. En steeds vaker zul je daarom antwoorden moeten geven op vragen die gaan over verantwoordelijkheid die jij neemt bij de inkoop. Door duidelijk en eerlijk te zijn over bijvoorbeeld de herkomst van producten, creëer je verkoopkansen. Lees hier mijn tips:" (klik op de plaat om deze te vergroten)

 

Delen