Geen vraag te gek
088 973 06 00

Kennisuurtje: Automatisering in jouw woonwinkel

Jouw woononderneming met de service van Coolblue en een beleving neerzetten zoals Ikea? Is dat haalbaar? Ja! Colijn IT vertelt samen met de ondernemer van Hizzy hoe en welke stappen je als mkb'er zet in de weg naar automatisering in jouw winkel.

In november organiseert INretail speciaal voor woonleden 4 kennisuurtjes. Eén daarvan is het kennisuur 'Automatisering in jouw woonwinkel'. Iedereen voelt dat het nodig is om je winkel klaar te maken voor de toekomst. Alleen een order vastleggen, bestellen en factureren uit je systeem is niet meer voldoende. Je klanten en de marktontwikkelingen vragen om veel meer. De vraag is: Hoe doe je dat als je niet IKEA of Woonboulevard Poortvliet bent? Je wilt online, papierloos en volledig geautomatiseerd werken… en dan moet je ook nog aan de slag met 3D! 

René van Bree van Hizzy verteld hoe je ook als middelgrote ondernemer alle belangrijke en noodzakelijke stappen kunt zetten. René werkt met iONE van Colijn IT voor de winkelautomatisering, maar ook met MyRoomPlans van Habufa en Colijn IT. We bespreken waarom 3D-visualisatie een “must have” wordt in de toekomst, maar helemaal niet moeilijk of duur hoeft te zijn en daardoor ook voor jou als mkb'er binnen handbereik ligt. Je hoeft geen gigantisch budget te hebben om gigantische vooruitgang te boeken, zolang je software het werk laat doen. 

Praktisch

  • Datum: maandag 30 november 
  • Tijd: 10.00 - 11.00 uur 
  • Kosten: gratis voor INretail leden (anders €95, excl. btw)
  • Aanmelden via onderstaand formulier, je ontvangt een week van tevoren een link naar de Teams-omgeving. 

Aanmelden 

* verplichte velden

Delen