INcrowd

Een landelijk netwerk van innovatieve en eigenzinnige, next-gen ondernemers

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

 

#INCROWD [ínkraud] 

Het INcrowd programma binnen INretail is er voor de groep innovatieve ondernemers die het anders durft te doen. Hiermee slaat INcrowd een brug tussen de huidige generatie en de nieuwe generatie binnen de retail. Het doel: samen met elkaar werken aan een toekomstbestendig retail klimaat. En aan een branchevereniging die daarbij hoort. 

De retail verandert en jij verandert mee. Maar hoe groot je drive ook is, soms heb je ook kennis en ervaring nodig die niet direct voor handen ligt. INcrowd gelooft erin dat van elkaar leren de beste manier is. Daarom organiseren we drie activiteiten - exclusief voor INcrowd-members. Om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en elkaar te inspireren:

INcrowd Bootcamp // Let's get started
De Retail Bootcamp is een intensief traject waarin stap voor stap een aantal belangrijke zaken aan bod komt die de business van de deelnemers naar een volgend level brengt. Hierin staan inspirerende verhalen en de ervaringen van members centraal, is er een analyse/ presentatie van expert uit het netwerk, geheel wordt  gekoppeld aan diensten van een collectieve partner. Bekijk hier de bootcampkalender.

INcrowd Adviesdag // Make it practical 
Met de INcrowd Adviesdag geven we de nieuwe generatie retailers toegang tot de kennis en deskundigheid die INretail in huis heeft. Op de eerste maandag van de maand stellen we kosteloos onze adviseurs en branchespecialisten op laagdrempelige manier voor je beschikbaar in ons Retailhuis in Zeist. Dit is hét moment om te sparren over belangrijke retail- en bedrijfsvraagstukken waar je al een tijdje mee rondloopt. Meld je hier aan voor een gesprek.

Inside-IN // Make it inspirational
Met Inside-IN ga je op werkbezoek bij de 'Captains of Industry'. Neem een kijkje in de keuken van je collega-ondernemers en ontdek wat de huidige generatie doorgeeft aan de nieuwe generatie. Inside-IN wordt 4 keer per jaar georganiseerd en biedt ruimte aan maximaal vijftien deelnemers. In een middag ga je samen op pad en leer je met elkaar én van elkaar. Bekijk de kalender.

 


 

Ben jij INcrowd?
Bij INcrowd vinden we het belangrijk dat gelijkgestemden elkaar kunnen versterken en verrijken. Deze missie is niet voor iedereen weggelegd. Daarom kun je alleen lid worden als je wordt aangedragen door een collega-INcrowd member, of door Joël Ferdinandus zelf. Zit je nog niet op onze radar maar denk je wel dat je een onmisbare aanvulling bent voor de community? Neem dan contact op met Joël en laat ons weten waarom.

 

Een aantal members

 

Ben je lid van INcrowd, dan ben je automatisch aangesloten bij INretail: de brancheorganisatie die het ondernemen in de retail makkelijker maakt. Als INcrowd-member profiteer je exclusief van alle mogelijkheden die een lidmaatschap bij INretail je biedt, tegen een speciaal instaptarief. Bevalt het je niet, dan kun je het lidmaatschap per kwartaal opzeggen. Zo kun je het eerste jaar het lidmaatschap bij INretail op een laagdrempelige manier uitproberen, zonder direct ergens aan vast te zitten. Ook dat is INcrowd.