INcrowd

Een landelijk netwerk van innovatieve en eigenzinnige, next-gen ondernemers

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

 

#INCROWD [ínkraud] 

Het INcrowd programma binnen INretail is er voor de groep innovatieve ondernemers die het anders durft te doen. Hiermee slaat INcrowd een brug tussen de huidige generatie en de nieuwe generatie binnen de retail. Het doel: samen met elkaar werken aan een toekomstbestendig retail klimaat. En aan een branchevereniging die daarbij hoort. 

De retail verandert en jij verandert mee. Maar hoe groot je drive ook is, soms heb je ook kennis en ervaring nodig die niet direct voor handen ligt. INcrowd gelooft erin dat van elkaar leren de beste manier is. 

Let's get started
Op basis van jouw vraag organiseren we workshops of bijeenkomsten waar we een spreker uitnodigen die antwoord geeft op je vraag. Hierin staan inspirerende verhalen en de ervaringen van members centraal en is er een analyse/ presentatie van een expert uit het netwerk.

We trappen af met een workshop over 'From Branding to Spending'.
Ben jij erbij?

INcrowd Adviesdag // Make it practical 
Met de INcrowd Adviesdag geven we de nieuwe generatie retailers toegang tot de kennis en deskundigheid die INretail in huis heeft. Op de eerste maandag van de maand stellen we kosteloos onze adviseurs en branchespecialisten op laagdrempelige manier voor je beschikbaar in ons Retailhuis in Zeist. Dit is hét moment om te sparren over belangrijke retail- en bedrijfsvraagstukken waar je al een tijdje mee rondloopt. Meld je hier aan voor een gesprek.

Meat and Greet
Een BBQ waar je de collega INcrowdmembers ontmoet en je laat inspireren door sprekers uit vakgebieden waar jij wat over wilt leren!
 

Meer info volgt, maar laat in de community alvast weten welke sprekers of onderwerpen jij op deze dag graag aan bod wilt laten komen!

 


 

Ben jij INcrowd?
Bij INcrowd vinden we het belangrijk dat gelijkgestemden elkaar kunnen versterken en verrijken. Deze missie is niet voor iedereen weggelegd. Daarom kun je alleen lid worden als je wordt aangedragen door een collega-INcrowd member, of door Joël Ferdinandus zelf. Zit je nog niet op onze radar maar denk je wel dat je een onmisbare aanvulling bent voor de community? Neem dan contact op met Joël en laat ons weten waarom.

 

Een aantal members

 

Ben je lid van INcrowd, dan ben je automatisch aangesloten bij INretail: de brancheorganisatie die het ondernemen in de retail makkelijker maakt. Als INcrowd-member profiteer je exclusief van alle mogelijkheden die een lidmaatschap bij INretail je biedt, tegen een speciaal instaptarief. Bevalt het je niet, dan kun je het lidmaatschap per kwartaal opzeggen. Zo kun je het eerste jaar het lidmaatschap bij INretail op een laagdrempelige manier uitproberen, zonder direct ergens aan vast te zitten. Ook dat is INcrowd.