Geen vraag te gek
088 973 06 00

Samen staan we sterk

Nu winkelen zo anders is, besef je wat winkels voor ons betekenen. Lokale ondernemers gaan op zoek naar nieuwe en creatieve manieren om de klant te binden tijdens de coronacrisis.

INretail op TV

Heb jij de tv-commercial al gespot? Of op de radio voorbij horen komen? Gemaakt om ondernemers een hart onder de riem te steken én om de klanten thuis te attenderen op de lokale winkels. Shop lokaal en help elkaar, want samen staan we sterk. Wil je de video ook laten afspelen in jouw winkel? Stuur dan een mail naar communicatie@inretail.nl

Luister de radio commercial hier:

De tekst gaat onder de video verder.

 

Inspiratie #SAMENSTAANWESTERK

Veel ondernemers zijn sinds de corona maatregelen aan de slag gegaan om de klanten thuis te bereiken via bijvoorbeeld social media. Weet je niet goed waar of hoe te beginnen? Laat je inspireren door je mede-ondernemers.

Interviews

  • Make My Day: "Perfectie is niet het belangrijkst, juist creativiteit en doorzettingsvermogen is nu hetgeen dat telt.”
  • Calico Jack: "We wilden ‘in de aanval’ met iets waar onze kracht ligt en die kracht ligt bij ons in de community."
  • De Tempel: "Ik dacht in het begin eigenlijk heel makkelijk; gewoon wat foto's van internet, plaatsen en klaar. Maar tijdens de werkbespreking kreeg ik direct van iedereen terug: nee. Wij moeten er zelf op. Ze kennen ons, ze willen ons zien."
  • Aline Fashion: 'Wat betreft de uitverkoop, we moeten niet bang zijn'
  • Ongestuukt: 'Met elkaar proberen we er wat moois van te maken. Ik merk dat er daardoor meer saamhorigheid ontstaat.'
  • TOON Mode: 'Sommige vaste klanten willen liever niet tijdens openingstijden langskomen, maar willen wel graag een nieuwe outfit. Ik maak dan een afspraak met ze na sluitingstijd. Ik heb dan alle aandacht voor de klant en zij voelen zich fijner.'

Instagram

Facebook

Facetime

Overige