Geen vraag te gek
088 973 06 00

Bedrijfsoverdracht

Bedrijfsoverdracht
Alles dat je moet weten
Wij helpen je graag verder


Je winkel verkopen is niet niks. Jarenlang heb jij je ziel en zaligheid in de winkel gelegd, pieken en dalen meegemaakt, prachtige momenten beleefd en nu is het einde in zicht. Of dat nou is wegens persoonlijke redenen, pensioen of iets anders, onze bedrijfsadviseurs begrijpen maar al te goed dat dit een hele stap is. En nu?

Waar begin je, hoe regel je alles, waar moet je rekening mee houden en is het financieel gezien mogelijk? Onze bedrijfsadviseurs hebben al meerdere ondernemers succesvol begeleid bij het verkopen van een onderneming.

Wil je gewoon wat informatie? Bel dan even, want dat voordeel hoort bij het lidmaatschap.

Contactpersonen

AAN DE SLAG

Hoe kunnen we je helpen?

Vraag en aanbod

Bedrijven te koop

Ben je op zoek naar een winkel of wil je jouw winkel te koop aanbieden? Hier vind je een overzicht van vraag en aanbod in de woon- , mode-, schoenen- en sportbranche.
 

Bekijk het aanbod

Bedrijfsovername

Proces bedrijfsovername

Een bedrijf verkopen, hoe pak je dat aan? Tijdig starten met stoppen is een must. Het 6-stappenplan van INretail helpt je op weg.

 

Lees verder

Waardering

Wat is jouw winkel waard?

Factoren die een rol spelen bij de waardebepaling van een bedrijf zijn van financiële aard en niet financiële aard. Beide factoren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Lees verder

DOWNLOADS EN PUBLICATIES

Bekijk het laatste nieuws en handige publicaties.