Geen vraag te gek
088 973 06 00

Bedrijfsadvies

Waar liggen jouw kansen in de toekomst?
Bedrijfsadvies
Wij helpen je graag verder

 

Voor elke vraag over jouw winkel of het ondernemen kan je bij ons terecht. Wij helpen je altijd verder. De veranderingen in de retail gaan razendsnel, heb je behoefte om daar met een specialist in de retail een keer over te sparren, wil je weten of je onderneming al klaar is voor de toekomst?

Onze bedrijfsadviseurs komen dagelijks bij verschillende ondernemers over de vloer én hebben jarenlange ervaring opgedaan in de retail. Laten wij samen kijken hoe je nog meer uit jouw onderneming kan halen.

Contactpersonen

AAN DE SLAG

Hoe kunnen we je helpen?

Bedrijfsdoorlichting

Of het nou goed gaat of even wat minder, er is altijd ruimte voor verbetering. Door een bedrijfsadviseur met verstand van de branche als buitenstaander naar de onderneming te laten kijken, komen er altijd zaken naar boven die te verbeteren zijn. Pak deze zaken met ons aan en behaal meer rendement.

Lees verder

Financieel

Krijg een helder beeld van jouw onderneming en realiseer een beter rendement. Je krijgt van ons een objectieve blik met bijpassend advies, waarmee je letterlijk en figuurlijk meer winst behaald. Lees snel verder wat de mogelijkheden zijn en ga zo snel mogelijk aan de slag met jouw doelen.

Lees verder

Vestigingsplaatsonderzoek

Heb jij een locatie voor een nieuwe winkel op het oog? Dan is het natuurlijk belangrijk om te weten of deze plek geschikt is om voldoende omzet te draaien. 


 


Lees verder

DOWNLOADS EN PUBLICATIES

Bekijk het laatste nieuws en handige publicaties die je helpen bij het voeren van je duurzaamheidsbeleid.