Geen vraag te gek
088 973 06 00

Fijn samenwerken en goed werkgeverschap

Alles over hoe je met veel werkplezier en -geluk kan (blijven) samenwerken
Fijn samenwerken?
Wij helpen je op weg!
Samen staan we sterk!

Zeker in deze tijd, tijdens de coronacrisis staan we samen sterk als werkgever en werknemer. Door de verplichte afstand is aandacht en verbinding belangrijker dan ooit.

Hiermee gaan we je helpen. We geven je inspiratie om met je team in gesprek te gaan bijvoorbeeld. Of bieden een luisterend oor voor werk of privé-problemen waar je mee kampt. Ook blijven we je uitdagen met ons aanbod aan workshops en webinars. Allemaal op het gebied van retail en verkoop. En belangrijk, allemaal gratis of met hoge korting. Speciaal voor jou. En mede mogelijk gemaakt door ESF.

Gratis werkschrift werkgeluk

Contactpersonen

WE GAAN BEGINNEN

Heb jij al een Open je Blik? 
 

Open je blik bevat kaartjes met HR-gerelateerde vragen. Voor op de koffietafel of in de kantine, handzaam en handig om op een speelse en leuke manier in gesprek te raken met elkaar. Vraag 'm hier aan.

Open je blik

Gratis werkschrift werkgeluk

'In 10 stappen naar een gelukkig team en blije klanten'. Over werkgeluk en gastvrijheid. Samen met je team loop je de 10 stappen door, bijv. bij de dag- of weekstart zo kost het je geen extra tijd. Voor alle inspiratie en uitkomsten is ruimte in dit schrift. Je kan dus altijd terugkijken om de geïnspireerd te blijven.

Vraag 'm aan

Hoe goede werkgever ben jij?


Door het invullen van deze tool, test je hoe goede werkgever jij bent. Zijn er leerpuntjes? Dan geven we je per mail handige tools en tips die je meteen kan inzetten.
 

Doe de test

Werk in de Winkel

WerkindeWinkel.nl is er speciaal voor medewerkers in de non-food retail. Hier kan je terecht voor inspiratie en trendinformatie, opleidingen en alles over arbeidsvoorwaarden. Op Werk in de Winkel kun je ook alle informatie vinden over het Individueel Ontwikkel Budget (IOB). Dit budget geldt vanaf 1 januari 2020.
 

Ga naar werkindewinkel.nl

Het INretail medewerkers-tevredenheidsonderzoek

Met het INretail Medewerkers-tevredenheidsonderzoek krijg je inzicht in hoe medewerkers jouw bedrijf beoordelen. Met deze resultaten heb je een mooi startpunt om jouw personeelsbeleid in te richten of te optimaliseren. 

Meer info

Personeelshandboek 

Een personeelshandboek is een onmisbare tool bij het aannemen van een nieuwe medewerker. Maar het opstellen van een dergelijk boekwerk volgens de juiste juridische richtlijnen kost tijd. Daarom stelden we een sjabloon op van een compleet personeelshandboek dat je kunt aanpassen op de geldende voorwaarden binnen jouw winkel.

Lees verder

INSPIRATIE EN DOWNLOADS