Geen vraag te gek
088 973 06 00

Fijn samenwerken

Fijn samenwerken?
Wij helpen je op weg!
Meer werkplezier begint hier


Beeld je eens in. Op weg naar de winkel sluit je fluitend in de file aan. Heerlijk, je mag weer! Het werk inspireert je en je bent trots op wat je doet. Je bruist dan ook van de energie en kunt helemaal in je werk opgaan.

Een droom? Welnee, het kan zeker. Hoe je met veel werkplezier en – geluk kunt blijven (samen)werken, daarvoor geven we je hier een portie inspiratie! Van een Open je blik, voor een goed gesprek, tot een werkschrift met 10 stappen om een top team te worden. Kijk eens rond, of bel even. We denken altijd graag met je mee. Geen vraag te gek!

Contactpersonen

WE GAAN BEGINNEN

Heb jij al een Open je Blik? 
 

Open je blik bevat kaartjes met HR-gerelateerde vragen. Voor op de koffietafel of in de kantine, handzaam en handig om op een speelse en leuke manier in gesprek te raken met elkaar. Vraag 'm hier aan.

Open je blik

Gratis werkschrift werkgeluk

'In 10 stappen naar een gelukkig team en blije klanten'. Over werkgeluk en gastvrijheid. Samen met je team loop je de 10 stappen door, bijv. bij de dag- of weekstart zo kost het je geen extra tijd. Voor alle inspiratie en uitkomsten is ruimte in dit schrift. Je kan dus altijd terugkijken om de geïnspireerd te blijven.

Vraag 'm aan

Hoe goede werkgever ben jij?


Door het invullen van deze tool, test je hoe goede werkgever jij bent. Zijn er leerpuntjes? Dan geven we je per mail handige tools en tips die je meteen kan inzetten.
 

Doe de test

Werk in de Winkel

WerkindeWinkel.nl is er speciaal voor medewerkers in de non-food retail. Hier kan je terecht voor inspiratie en trendinformatie, opleidingen en alles over arbeidsvoorwaarden. Op Werk in de Winkel kun je ook alle informatie vinden over het Individueel Ontwikkel Budget (IOB). Dit budget geldt vanaf 1 januari 2020.
 

Ga naar werkindewinkel.nl

Het INretail medewerkers-tevredenheidsonderzoek

Met het INretail Medewerkers-tevredenheidsonderzoek krijg je inzicht in hoe medewerkers jouw bedrijf beoordelen. Met deze resultaten heb je een mooi startpunt om jouw personeelsbeleid in te richten of te optimaliseren. 

Meer info

Personeelshandboek 

Een personeelshandboek is een onmisbare tool bij het aannemen van een nieuwe medewerker. Maar het opstellen van een dergelijk boekwerk volgens de juiste juridische richtlijnen kost tijd. Daarom stelden we een sjabloon op van een compleet personeelshandboek dat je kunt aanpassen op de geldende voorwaarden binnen jouw winkel.

Lees verder

INSPIRATIE EN DOWNLOADS