Geen vraag te gek
088 973 06 00

Risico Inventarisatie & Evaluatie

Een gezonde en veilige winkel
We helpen je graag op weg

Natuurlijk wil je een fijne en veilige (werk)omgeving creëren voor jouw klanten en medewerkers, maar voldoet jouw winkel aan alle eisen? Een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje.

Met de wettelijk verplichte Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) doorloop je alle risico's vooraf. Aan de hand van deze evaluatie krijg je van INretail een overzichtelijk stappenplan en kun je direct aan de slag met een veilige winkel en zorg je voor een goed en gezond arbobeleid

Ook dit jaar controleert de Inspectie SWZ steekproefsgewijs of winkels de verplichte RI&E hebben uitgevoerd. Dus heb jij nog geen RI&E of heeft jouw RI&E een update nodig? Maak dan direct een afspraak bij een van onze adviseurs. 

Contactpersonen

AAN DE SLAG

Begin je zelf met het invullen van de inventarisatie? Of kunnen we je ermee helpen, of het zelfs voor je uit handen nemen? 

Uitgelicht: RI&E

Laat de RI&E door ons uitvoeren

Een veilig gevoel! We nemen de hele risico-inventarisatie van je over. Van het begin tot het eind. Nadat we samen jouw winkel hebben geinventariseerd gaan we een plan van aanpak voor je opstellen en maken we inzichtelijk waar de verbeterpunten liggen.

Plan een afspraak!

Uitgelicht: Arbobeleid

Op weg naar een veilige winkel

Als je RI&E-proof bent, kan je een vinkje zetten achter één onderdeel van het arbobeleid. Wat de andere punten zijn, leggen we je hier uit. 
 


Een arbobeleid in 7 concrete stappen

Uitgelicht: Preventief Medisch Onderzoek

De Persoonlijke Gezondheidscheck

Gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers zijn voor een werkgever onlosmakelijk verbonden met goed werkgeverschap. Stel jij jouw medewerker(s) periodiek in de gelegenheid om een onderzoek aan te gaan? 

Meer informatie over hét PMO!

GOED OM TE LEZEN