Geen vraag te gek
088 973 06 00

Social media advies

Aan de slag met naamsbekendheid
Social media advies van INretail
Gaan we al viral?
We helpen je graag op weg

Als ondernemer ben je natuurlijk druk met uiteenlopende zaken. Je staat fulltime in de winkel, houd je bezig met de inkoop en de administratie werkt zichzelf ook niet weg. Waarom is het dan toch belangrijk om tijd te besteden aan jouw social media kanalen? Omdat het een relatief makkelijke manier is om mogelijke klanten nieuwsgierig te maken naar jouw winkel(s). 

We helpen je graag op weg met een paar handige tips. Op deze pagina vind je onder andere handvatten om een Facebook bericht te schrijven, meer informatie over het gebruik van hashtags en hoe je jouw doelgroep kunt bereiken.

Heb je na het lezen van de artikelen toch nog vragen? Bel of mail ons dan, geen vraag te gek! Dan kijken we meteen met je mee.

Contactpersonen

Aan de slag

Inspiratie en advies over social media

Uitgelicht

Haal meer rendement uit je social media

Met alle taken en verantwoordelijkheden die je als retailer hebt, wil het onderhouden van je social mediakanalen er nog wel eens bij inschieten. Met enkele praktische tips is er zeker mogelijkheid tot meer groei.
 

Lees verder

Uitgelicht

Kies de social media die bij jou past

De bekende social media kanalen zijn Facebook en Instagram, maar wie weet bereik jij je doelgroep nóg beter via andere kanalen. We duiken in de verschillende social media met bijbehorende doelgroep en voordelen. 

Lees verder

Uitgelicht

Kom langs op de ledenadviesdag

Wil je meer informatie over financiering, bedrijfsopvolging of heb je hulp nodig met jouw social media? Elke eerste maandag van de maand kun je bij ons terecht voor een gratis afspraak met één van onze specialisten.

Lees verder

Facebook & Instagram

Blogs