Geen vraag te gek
088 973 06 00

Sport

Ondernemen in de sportbranche
Ik help je graag op weg

Beste sportretailer,

Natuurlijk is niemand in de detailhandel blij met de maatregelen die afgelopen dinsdag zijn afgekondigd om het hardnekkig oprukkende coronavirus een halt toe te roepen.
Maar het had erger gekund, zoals een totale lockdown waarvoor werd gevreesd. Vergeleken met sommige andere sectoren in de retail komt de sportbusiness er mijns inziens nog niet zo slecht vanaf.

Lees verder >>

Contactpersonen

UITGELICHT

Sportmonitor

Wekelijks zien hoe jouw omzet zich ontwikkelt ten opzichte van anderen? Welke producten dragen in jouw assortiment bij aan de omzet? Is het aantal verkochte artikelen per bon meer of minder dan het gemiddelde van de sportbranche? 


Vergelijk marktcijfers

Haal kracht uit iedere golf

Het Sportfocus rapport (2019) geeft inzicht in hoe het ervoor staat in de sportbranche. Maar hoe kan jij inspelen op die geschetste ontwikkelingen? Hoe ga jij morgen aan de slag met wat je vandaag weet? Wij zoeken het voor je uit!


Sportfocus 2019

Summerschool

Vanaf 11 augustus staat gedurende 8 weken iedere week een ander thema centraal in onze Summerschool. Van samenwerken, lokaal en in de keten, tot het ontwikkelen van de juiste inkoopstrategie.

 

Naar het programma

Ledenvoordeelmagazine

Al jouw ledenvoordeel, leuke interviews en interessante aanbiedingen vind je in het ledenvoordeelmagazine

 

Lees meer

Whitepapers

De retail is in transitie, welke keuzes maak jij? Leer meer over de verschillende bewegingen in deze whitepapers.Naar de whitepapers

Videokanaal

Video's voor, door of over de sportbranche. Experts en ondernemers vertellen over actuele vraagstukken maar met name over welke strategie zij volgen en waarom dit voor hun werkt.

Bekijk videokanaal

MARKTCIJFERS

BRANCHENIEUWS

HANDIGE TOOLS & INFO

LEDENVOORDEEL

Zalando Connected Retail

Verstuur online bestellingen vanuit jouw winkel(s) en bereik miljoenen actieve Zalando klanten én verhoog de liquiditeit en de omzet van je winkel(s).


Naar de ledenwinkel

ShopIQ

Met ShopIQ, van WebIQ, lanceer je naast een fysieke winkel ook een webshop die voor ieder device beschikbaar is, indien gewenst met instore kassa op een tablet.

Naar de ledenwinkel

Easy payment services

Een scherp tarief voor pinapparatuur dat geschikt is voor contactloos betalen.
Naar de ledenwinkel

Ledenwinkel

Hier vind je een overzicht van al het ledenvoordeel via INretail. Minder gedoe. Meer besparen.

 


Naar de ledenwinkel