Geen vraag te gek
088 973 06 00

Sport

Ondernemen in de sportbranche
40% afgehaakt

Beste sportretailer,

Hoezeer de coronamaatregelen invloed hebben op de georganiseerde sportbeoefening bleek toen ik kort geleden een gesprek had met sportkoepel NOC*NSF. Men vertelde mij dat sinds de start van de pandemie van de leden die via hun sportclub aangesloten zijn bij de 73 sportbonden, maar liefst 40%  is afgehaakt. Ze hebben hun lidmaatschap opgezegd of bevroren. Ik ben daar behoorlijk van geschrokken.

Lees verder >>

Contactpersonen

UITGELICHT

Sportmonitor

Wekelijks zien hoe jouw omzet zich ontwikkelt ten opzichte van anderen? Welke producten dragen in jouw assortiment bij aan de omzet? Is het aantal verkochte artikelen per bon meer of minder dan het gemiddelde van de sportbranche? 


Vergelijk marktcijfers

Haal kracht uit iedere golf

Het Sportfocus rapport (2019) geeft inzicht in hoe het ervoor staat in de sportbranche. Maar hoe kan jij inspelen op die geschetste ontwikkelingen? Hoe ga jij morgen aan de slag met wat je vandaag weet? Wij zoeken het voor je uit!


Sportfocus 2019

Samen Online Sterk

In het eerste gedeelte van SOS - Samen Online Sterk, hielpen we je opweg bij je eerste stappen online. Nu is het tijd voor de volgende stap. We helpen je je webshop beter in te richten, je social kanalen te koppelen en we helpen je met alles waar je verder aan moet denken.

Naar het programma

Ledenvoordeelmagazine

Al jouw ledenvoordeel, leuke interviews en interessante aanbiedingen vind je in het ledenvoordeelmagazine

 

Lees meer

Whitepapers

De retail is in transitie, welke keuzes maak jij? Leer meer over de verschillende bewegingen in deze whitepapers.Naar de whitepapers

Videokanaal

Video's voor, door of over de sportbranche. Experts en ondernemers vertellen over actuele vraagstukken maar met name over welke strategie zij volgen en waarom dit voor hun werkt.

Bekijk videokanaal

MARKTCIJFERS

BRANCHENIEUWS

HANDIGE TOOLS & INFO

LEDENVOORDEEL

Zalando Connected Retail

Verstuur online bestellingen vanuit jouw winkel(s) en bereik miljoenen actieve Zalando klanten én verhoog de liquiditeit en de omzet van je winkel(s).


Naar de ledenwinkel

ShopIQ

Met ShopIQ, van WebIQ, lanceer je naast een fysieke winkel ook een webshop die voor ieder device beschikbaar is, indien gewenst met instore kassa op een tablet.

Naar de ledenwinkel

Easy payment services

Een scherp tarief voor pinapparatuur dat geschikt is voor contactloos betalen.
Naar de ledenwinkel

Ledenwinkel

Hier vind je een overzicht van al het ledenvoordeel via INretail. Minder gedoe. Meer besparen.

 


Naar de ledenwinkel