Geen vraag te gek
088 973 06 00

Sportfocus 2019

Haal kracht uit iedere golf!
Haal kracht uit iedere golf
Sportfocus 2019

Sportfocus 2019. Een frisse blik op de sportmarkt die nooit stilstaat. Sportretail heeft continu te maken met golven. Golven van verandering. Deze kunnen gaan over sporten die populairder worden, het koopgedrag van de consument of bijvoorbeeld de rol die merken spelen. Altijd zijn er veranderende omstandigheden waardoor sportretail zich moet blijven aanpassen om de consument tevreden te stellen.

Net zoals bij surfen kunnen we deze golven niet veranderen. Dat ze komen dat weten we zeker, we moeten er alleen mee leren omgaan en de juiste golf voor ons zelf kiezen.

Haal kracht uit iedere golf. 

Contactpersoon
Download rapport

De functionele sportmarkt is de afgelopen drie jaar gegroeid met 27% (!). Wie heeft er geprofiteerd van deze groei? En wat zijn de verwachtingen voor de komende jaren? Lees het rapport Sportfocus 2019!

 Download rapport 

Aanvragen presentatie

Heb jij de presentatie gemist? Of wil je dat wij het rapport presenteren aan het managementteam, managers of medewerkers? Dat kan! 

Aanvragen presentatie

 

Morgen doen

Het rapport geeft inzicht in hoe het ervoor staat in de sportbranche. Maar hoe kan jij inspelen op die geschetste ontwikkelingen? Hoe ga jij morgen aan de slag met wat je vandaag weet? Wij zoeken het voor je uit!

Meer info

NIEUWS