Een zieke medewerker, wat nu?

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Als ondernemer met personeel kan het op een bepaald moment gebeuren dat je met een zieke medewerker te maken krijgt. Hoe ga jij daarmee om?

Bij ondernemersservice van INretail krijgen wij daar dagelijks veel vragen over. Van ondernemers die nog nooit een zieke medewerker hebben gehad tot een langdurig ziektegeval. ‘Hoe moet ik daarmee omgaan?’, ‘wat zijn de regels?’ en ‘kunnen jullie mij helpen?’.

Om je op allereerst op weg te helpen hebben we bijvoorbeeld een stappenplan geschreven voor wat je moet doen als je personeel hebt dat zich ziek heeft gemeld. Door dit plan te volgen weet je zeker dat je op het juiste moment de juiste handelingen uitvoert.

Workshop zieke medewerker
Maar er is meer waar je aan moet denken. Want wat doe je als een medewerker zich iets te vaak (onnodig) ziek meldt? Welke stappen zet je dan? Om je hier een helder overzicht van te krijgen, nodigen we je uit om je in te schrijven voor de juridische workshops van INretail. Meld je snel aan voor deze bijeenkomsten, want de aanmeldingen stromen binnen.

Onze juristen geven op 12 juni de workshop ‘Zieke medewerker’. Aan welke rechten en verplichtingen moet je voldoen als jij een zieke medewerker in dienst hebt?

Heb jij ook vragen over een zieke medewerker? Neem dan contact op met mij via (088) 973 0600. Een korte vraag? Stuur mij een Whatsapp-berichtje via (06) 233 883 73!


Marlous Veenman
Adviseur Ondernemersservice

 

Chatten

Chat met een adviseur. 

Ben je lid? Geef dan je lidmaatschapsnummer door.

Tags
Contactpersoon
Marlous Veenman
Marlous Veenman
Adviseur Ondernemersservice
088 973 06 00

Gerelateerd aan dit artikel

Delen