Geen vraag te gek
088 973 06 00

Waarom CBW-erkend en wat kun je ermee?

CBW-erkend is een garantieregeling voor woon- en bruidsmodewinkels die aangesloten zijn bij INretail.

Wat houdt het in?

CBW-erkende woon- en bruidsmodewinkels hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor jouw klant van belang zijn bij het kopen van een product. Bijvoorbeeld over veilig (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. 

Naast algemene voorwaarden biedt CBW-erkend jouw winkel naamsbekendheid en goede online vindbaarheid. De website van CBW-erkend is helemaal gericht op de consument. Naast vragen en antwoorden over de algemene voorwaarden kunnen consumenten gemakkelijk en snel een CBW-erkende winkel in de buurt vinden. 

Waarom CBW-erkend?

  • Je biedt jouw klanten extra zekerheid door middel van een professionele garantieregeling (wonen en bruidsmode);
    • Wat is CBW-erkend Wonen? 
    • Wat is CBW-erkend Bruidsmode? 
  • Je kunt meedoen met de reviewtool waarbij het cijfer getoond wordt op cbw-erkend.nl;
  • Onder de vlag van CBW-erkend heb je jaarlijks landelijke promotie.

 
 

Toolkit voor jou en je team

We hebben een toolkit ontwikkeld zodat jij en je medewerkers voorbereid zijn op vragen van klanten. In de toolkit vind je alle relevante informatie, maar ook tips hoe je CBW-erkend optimaal kunt inzetten en kunt profiteren van de naamsbekendheid. 

Download de toolkit bomvol tips

Reviewmarketing

Met de tool 'Klanten Vertellen' kun je jouw klanten reviews laten schrijven. Het cijfer wat zij jouw winkel geven wordt getoond op de consumentensite CBW-erken. 

CBW-erkend vermelding

In onze ledenwinkel kun je de algemene voorwaarden bestellen. Daarnaast vind je er alle promotiematerialen die je kunt gebruiken om CBW-erkend uit te stralen. Landelijke promotiecampagnes gericht op de consument verzorgen wij.

Download hieronder het CBW-erkend logo in jpeg en gif. Wil je het logo voor drukwerk ontvangen? Stuur dan een mail naar communicatie@inretail.nl

             CBW-erkend INretail                           

Download jpeg   Download gif (online)

      CBW-erkend Zeker van je aankoop INretail 

 Download jpeg   Download gif (online)

Delen