Duurzaam LED Systeem | FDN

Vervang jouw bedrijfsverlichting voor een duurzaam LED systeem

Oplossing op maat

Aanschafkosten, gewenste lichtopbrengst, energieverbruik, certificering, levensduur, subsidies en onderhoudskosten. Allemaal factoren die meewegen in de keuze voor het beste verlichtingssysteem voor jou. Er wordt daarom ook uitgezocht wat jou het meeste oplevert.

Vervang jouw bedrijfsverlichting voor een duurzaam LED systeem en:

 • draag bij aan een beter milieu
 • ervaar een prettigere en betere lichtopbrengst
 • bespaar fors op uw energierekening
 • ervaar weinig tot geen onderhoudskosten
 • profiteer van uitgebreide garantie
 • wees zeker van de juiste certificering

Ieder bedrijf is anders en iedere verlichtingsbehoefte is anders. Daarom biedt Facilitaire Diensten Nederland (FDN) een totaalconcept op maat. De efficiëntie van jouw verlichting wordt beoordeeld op basis van het gewenste lichtrendement en dit wordt gecombineerd met energie-efficiëntie van lampen en armaturen van de beste kwaliteit.

Zo kom je samen tot het best passende verlichtingssysteem voor jouw bedrijf. Een duurzaam, gecertificeerd systeem waarmee jouw mensen prettig en efficiënt kunnen werken én waarmee je fors bespaart op energie- en onderhoudskosten.

Zorgeloze overgang naar duurzame verlichting door:

 • Inventarisatie: Inventarisatie van het bestaande verlichtingssysteem en een berekening van de huidige energieprestatie aan de hand van de branduren en de kWH-prijs. Daarnaast wordt er gekeken naar de werkzaamheden, eventuele toekomstplannen, personeelsopbouw, de gewenste LUX-waarde en lichtkleur.
 • Advies: Op basis van de uitkomsten van de inventarisatie krijg je een volledig advies op maat. Hierin wordt duidelijk wat voor jou het beste lichtplan is. Van prijs, tot benodigd licht en energiegebruik.
 • Proefopstelling: Ben je tevreden over het advies? FDN biedt vrijblijvend een proefopstelling aan waarbij meteen de lichtkwaliteit gemeten wordt. Zo kun je zelf ervaren of het voor jou werkt en inzicht krijgen in je toekomstige besparing.
 • Evaluatie en definitieve offerte: Na overleg wordt het advies definitief. Pas als al jouw vragen zijn beantwoord wordt er een definitieve offerte gemaakt.
 • Implementatie: Tot slot wordt de opdracht vakkundig uitgevoerd. Na oplevering ontvang je een CO2 reductie certificaat.

Scherpe prijzen

FDN is er trots op dat zij door grootschalige inkoop van hoogwaardige LED verlichting scherpe prijzen kunnen aanbieden. Je krijgt de beste waarde voor je geld zonder concessies te doen aan de kwaliteit of prestaties. Jouw tevredenheid is prioriteit en FDN wil ervoor zorgen dat LED verlichting voor iedereen toegankelijk is.

Aanvragen - LED Systeem

Wil je meer weten? Vul dan onderstaand formulier in

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.