Marktcijfers

Categorieën
20 Onderwerpen

Marktcijfers

Welke keuzes maak je als ondernemer in deze razendsnel veranderende retailbranche? En hoe speel je in op de nieuwe klant en de nieuwe markt? We blikken vooruit met onderzoek naar de toekomst: ‘Retail richting 2030’. Door gericht marktonderzoek hebben wij als geen ander inzicht in omzetten, huurtarieven, productiviteitscijfers, salarissen, consumentenbestedingen en -trends en ontwikkelingen. Wij kennen de markt door en door. Zo ben jij klaar voor morgen.

Collectieve voordelen van INretail

Door collectief in te kopen kunnen we fikse kortingen ​bieden op uiteenlopende producten en diensten, zoals verzekeringen, creditcardtarieven en telefonie. Dat voordeel kan snel oplopen van honderden tot duizenden euro’s per jaar. De contributie wordt zo al snel terugverdiend. Wij regelen de beste voorwaarden. Wel zo makkelijk. ​

Advies nodig?

Voor juridische vraagstukken, vragen over financiering, hr of andere simpele en complexe kwesties kun je terecht bij een van onze adviseurs.

Contacteer de adviseur Bel ons
Henrike Bijlstra

Henrike Bijlstra

Coördinator Data & Onderzoek

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.