INretail Energie

INretail Energie

De scherpste energiedeals voor ondernemers 

Hoe heb jij de inkoop van energie geregeld en ben je zo het voordeligst uit? Laat je laatste energie jaarnota door ons beoordelen en we leggen je uit waar je op kan besparen. Ook wanneer je bent geconfronteerd met handhaving op Energie wet- en regelgeving kan je ons mee laten kijken. Wij vertellen je wat wel en niet van toepassing is op jouw winkel.  

‘Handig! De EnergieWekker, INretail energie houdt mijn overeenkomst in de gaten en stuurt mij een aanbod als het elders voordeliger is.’ 

Subsidieregeling Verduurzaming MKB

We helpen je ook met het aanvragen van subsidies. Bijvoorbeeld de Subsidieregeling Verduurzaming MKB (de SVM). Sinds 1 oktober 2021 staat deze open. Met deze subsidie kan je een gespecialiseerde adviseur inhuren voor energieadvies op maat gericht op hoe je jouw winkel(s) en/of wagenpark verder kan verduurzamen. Ook biedt de SVM subsidie voor ondersteuning bij de uitvoer.

Van A tot Z

INretail Energie wordt uitgevoerd door Hellemans Consultancy. Zij verzorgen jouw overstap en staan klaar voor vragen. Ook voeren zij mutaties door en kan je advies vragen over bijvoorbeeld energiebelasting, duurzaamheid en het voeren van energie-audits. 

Aanvragen - INretail Energie

Benieuwd hoeveel jij kan besparen op energie contract? Vul het onderstaande formulier in.
  • Voer een geldig bedrijfsnaam in
  • Voer een geldig naam in
  • Voer een geldig telefoonnummer in
  • Voer een geldig lidnummer in
Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.