INretail Energie

INretail Energie

Via INretail Energie krijg je energie tegen inkoopprijs. Dat betekent dat er geen energiemaatschappij (extra) winst maakt op de verkochte energie. Het verschil tussen variabele en dynamische energieprijzen is op dit moment 30-80%. 

Klik hier om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen

Dynamische energieprijzen

De elektriciteitsprijs wisselt per uur en de gasprijs per dag. Op sommige momenten is het dus extra voordelig om gas of elektriciteit te gebruiken. Wanneer je een variabel of vast energiecontract hebt kun je daar niet van profiteren. Bij een dynamisch energiecontract via INretail Energie kan dat wel. Zo betaal je de laagst mogelijke dag- of uurprijs voor het gas of de energie die je daadwerkelijk verbruikt.

De drie belangrijkste voordelen voor jou

  1. Goedkoper dan bij andere energieleveranciers
    Je betaalt alleen eenmalige aansluitkosten, de dag- of uurprijs van datgene dat je verbruikt en een vaste maandelijkse vergoeding van €11,99. Onder aan de streep is dit tot wel 70% goedkoper dan bij andere energieleveranciers.
  2. Maandelijks opzegbaar, zonder boete
    Het dynamische energiecontract via INretail Energie is maandelijks opzegbaar zonder boete. Ben je met een ander contract toch goedkoper uit? Dan zit je dus nergens aan vast en kun je zorgeloos overstappen.
  3. Groene energie uit Nederland
    Heb je een dynamisch contract bij INretail Energie? Dan gebruik je Nederlandse groene stroom.

Besparen op energie

Ben je lid van INretail en heb je een aflopend energiecontract of een variabel energiecontract? Dan kun je gebruik maken van dit dynamische energiecontract. Dit kan zowel voor je bedrijfspand als voor je privéadres. Het enige wat je nodig hebt is een slimme meter; deze maakt het mogelijk om op ieder moment uit te lezen wat je precies verbruikt. 

Bereken jouw voordeel

Via deze link kun je direct een offerte aanvragen die jouw voordeel direct inzichtelijk maakt.

Vragen?

Bel gerust met onze ondernemersservice via 085-0161811.

Ben je door ons gebeld?

Het is mogelijk dat er contact met je op is genomen door collega’s van INretail Energie. Dit gebeurt telefonisch altijd en alleen via het nummer 085-0161811. Als je mail van ons krijgt ontvang je dat uitsluitend van info@inretail.nl of energie@inretail.nl. Ben je door een ander nummer of mailadres benaderd? Deel dat dan met ons.

Vraag direct een offerte aan - INretail Energie

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Deze hebben we nodig om je een passend aanbod te kunnen doen.
Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.