Mode

De modebranche is een dynamische en inspirerende branche die altijd in beweging is. Maar hoe stuur óf ontwikkel jij je hierin? Welke keuzes durf jij te maken om jouw klant aan te blijven spreken en relevant te zijn?

Digitalisatie, klantenbinding, duurzaamheid, liquiditeit en jouw team, jouw medewerkers zijn belangrijker dan ooit tevoren. Op deze pagina vind je alle nieuwe ontwikkelingen, nice to knows maar ook zeker de need to knows om jezelf en je team, in de modebranche, te blijven ontwikkelen.

FashionMonitor

Betrouwbare cijfers van en voor de hele fashionbranche. Met eigen dashboard om jouw cijfers te vergelijken met branchegenoten. Doe gratis mee!
Meer informatie

Waardeketen

Lees hier het INretail-onderzoek onder leveranciers en zelfstandig retailers over samenwerken, het huidige verdienmodel en de gewenste toekomstrichting.
Lees het rapport

Samen online sterk

Verkoop via online en social media flink wordt ingezet. We hebben een hoop goede voorbeelden, tips en praktische hulp hierover voor je verzameld, doe er je voordeel mee.
Naar de SOS!

Handige links

Loontabellen

Per 1 januari worden de lonen van de medewerkers die het nieuwe maximum van hun schaal nog niet hebben bereikt verhoogd met 0,29%. De schaallonen worden op deze datum met hetzelfde percentage verhoogd.

Naar de loontabellen

Top team en blije klanten

Wist je dat mensen die zich gelukkig voelen op hun werk beter presteren? Ze zijn creatiever, gastvrijer voor hun klanten, verkopen meer en werken met meer plezier samen. Met het Open je Blik-spel en het 1-stappen-teambuiling-schrift werk je op een leuke manier aan je team.
Lees meer

Klantrapportage

Klantinzicht is onmisbaar voor de groei van je onderneming. Want als je goed week wie je klant is kan je erop anticiperen. Vraag nu gratis een klantrapportage aan voor inzicht in de kenmerken, interesses en gedragingen van alle huishoudens binnen het verzorgingsgebied van jouw winkel. ​

Vraag hem aan

Adviestool

Met de INretail adviestool kan je makkelijk juridische documenten opstellen die nodig zijn voor jouw bedrijfsvoering.

Naar de tool

Minder gedoe. Meer besparen.

q-park

Q-park

Laat je klanten voordelig parkeren in een Q-Park garage. Wie vooraf op de Q-Park site reserveert en maximaal drie uur parkeert, krijgt tot 50 procent korting op het parkeertarief.
Lees verder
embrosa

Embrosa

Speciaal voor INretail-leden hebben we met Embrosa de Instagram-voor-beginners-workshop gemaakt. Deze cursus bestaat uit 10 lessen voor 30 euro.

Lees meer
Reviewmarketing | Klanten Vertellen

Klantenvertellen

Vraag jouw klanten eens hoe ze het shop-moment hebben ervaren. Fijn om te horen als het positief is hé? Met Klantenvertellen verzamel je online reviews en kan iedereen zien hoe fijne winkel jij hebt.
Lees meer
Multiply

Multiply

Hoe verbind jij online met jouw klanten? Daar helpt Multiply jou mee, hét bureau voor online marketing, SEA, SEO, social marketing en e-mailmarketing.
Lees meer
Edith van Heijningen

Edith van Heijningen

Branchespecialist mode