INretail Telecom

Bespaar op je telefonie en internetkosten met Telecom via INretail

Doordat INretail collectief inkoopt, kunnen wij de scherpste tarieven onderhandelen voor jouw telefonie en internet. Bij onze vaste partner FDN kan je profiteren van kortingen tot wel 50%. Het uitgebreide aanbod is speciaal ontworpen om aan al je zakelijke telecombehoeften te voldoen. Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf runt, we zorgen dat jouw communicatie en connectiviteit naadloos verloopt. Daarnaast krijg je een vaste tussenpersoon voor al je telefoon- en internetabonnementen, waardoor je altijd snel en gemakkelijk geholpen wordt. 

Krachtige diensten voor jouw bedrijf

  • Internet: Snel en betrouwbaar internet is de ruggengraat van moderne zakelijke activiteiten. Met onze internetdiensten krijg je de snelheid die je nodig hebt. Onze 4G back-up zorgt ervoor dat je bedrijfsvoering onverstoord doorgaat, zelfs bij eventuele storingen.
  • Telefonie: Kies uit onze uitgebreide all-in-one pakketten voor telefonie, inclusief de nieuwste functies om in contact te blijven met je klanten. Op zoek naar geavanceerde oplossingen? Met onze Telefooncentrales op basis van Hosted Voice was je communicatie nog nooit zo efficiënt.
  • Mobiele Telefonie: Blijf verbonden, waar je ook bent. Met onze mobiele telefoniediensten heb je de vrijheid om overal te werken en te communiceren, zonder compromissen.
  • Router en Switch Beheer: Een betrouwbaar netwerk is van essentieel belang voor je bedrijf. Laat ons het zware werk voor je doen zodat jij je kunt concentreren op het ondernemen.

Wil je weten hoeveel jij kunt besparen?

Vraag dan kosteloos een voorstel aan bij INretail. Wij regelen het overstappen van A tot Z, zodat je zorgeloos kunt genieten van je nieuwe abonnement. Niet voor niets beveelt Maarten van Beek, eigenaar van Van Beek Lederwaren, ons aan:

“Telecom via INretail belde mij met het verzoek of ze een besparingsvoorstel mochten maken voor mobiele telefonie. Een aanrader! Naast een goede besparing, hebben ze ook alles voor me geregeld.”

Bespaar vandaag nog op je telefonie- en internetkosten en vul het onderstaande formulier in voor een kosteloos voorstel van Telecom via INretail.

Aanvragen - Telecom

Benieuwd hoeveel jij kan besparen op je telefonie abonnement? Vul het onderstaande formulier in.

Adres*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.