Reviewmarketing | klantenvertellen

Reviewmarketing | Klanten Vertellen

Reviews zijn de online versie van mond-tot-mondreclame! 

Reviews helpen om het vertrouwen van een nieuwe klant te winnen. Daarnaast kan je met reviews ontdekken wat jouw klanten belangrijk vinden. Op die manier draagt het bij aan een verbetering van de kwaliteit van je producten of diensten. En wist je dat 90% van de consumenten de reviews checkt voor zij een aankoop doen? 

Tevreden klanten, de beste ambassadeurs

Het beoordelingssysteem van klantenvertellen is laagdrempelig en gebruiksvriendelijk. Het systeem zorgt voor een zo hoog mogelijke respons onder je klanten. En om ervoor te zorgen dat het voor jouw winkel ook optimaal werkt helpt een specialist van klantenvertellen jou op weg. Samen zorgen jullie ervoor dat reviews jouw winkel een boost geven! 

Quote: “We horen geluiden terug dat klanten het fijn vinden dat er een hoge beoordeling staat. Dus het werkt zeker! En daar draait het uiteindelijk om. Wij gebruiken het op onze site, offertes , orderbonnen, facturen enzovoort en zijn er erg tevreden over in het geheel.” Alet van Gemert, Van Gemert Parket 

Het systeem gebruik je al voor slechts €22,95 p.m. (exclusief btw, bij een driejarig contract).  

De reviews kan je op verschillende kanalen laten zien zoals jouw website, Op social media, op offertes, in je e-mailhandtekening en CBW-erkend leden kunnen de speciaal ontworpen widget gebruiken en een koppeling maken naar de CBW-erkend site

Aanvragen - Klantenvertellen

Laat iedereen zien hoe enthousiast jouw klanten zijn en vraag een vrijblijvende offerte aan door onderstaand formulier in te vullen.

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.