Multiply

Multiply is dé retail marketing specialist. Door het unieke Multiply Retail Model helpen zij retail organisaties met groeien. Eén geïntegreerde en duidelijke aanpak voor jouw online marketing (SEA, SEO, Social marketing, e-mailmarketing, marketplaces en data).

Ze werken met retailers en merken die nieuwe klanten aan zich willen binden, bestaande klanten willen heractiveren of hulp nodig hebben met het vertalen van hun boodschap naar online. Het unieke Multiply Retail Model helpt om richting te vinden en de juiste strategie te kiezen. Het Multiply Retail Model gecombineerd met hun retail kennis en passie voor online zorgen er voor dat ze samen jouw doelstellingen behalen. Dat betekent dat ze jou als organisatie helpen om te groeien.

Online marketing voor de retail sector is waar hun hart sneller van gaat kloppen. Er gaat niets boven de complexiteit van een retail organisatie en samen de juiste weg vinden naar rendement – aldus Multiply. Omdat zij geloven dat retail anders is dan andere branches hebben zij hun eigen werkwijze ontwikkeld.

Hoe werkt het?

Zodra je het formulier invult zal Multiply contact opnemen met je. Allereerst benchmarken ze jouw data met een scorecard. Deze scorecard kun je vergelijken met een rapportcijfer zoals vroeger op school. Vanuit die uitgangspositie en nulmeting werken ze naar een gewenste situatie, jouw doelstellingen. Het kan zijn dat je meer bezoekers naar je winkel wilt hebben of bijvoorbeeld online beter wilt verkopen. Op basis van jouw wensen en doelstellingen zetten ze een passende strategie op en bespreken ze samen de tactieken hoe ze jouw doelstellingen gaan behalen. Vanuit daar gaan ze samen met jou aan de slag en bouwen ze controle- en evaluatiepunten in en sturen elke week en maand met jou bij via een overzichtelijk (online) dashboard.

Voordelen voor INretail-leden

  • 25% korting op de eenmalige werkzaamheden;
  • Servicepakket (Data essentials) voor 50% van de prijs;
  • € 500,- innovatiebudget;
  • Gratis Google Analytics training

Aanvragen - Multiply

Maak gebruik van je ledenvoordeel en kies welk abonnement bij jou past. Hulp nodig bij je keuze? Vul het onderstaande formulier in en wij helpen je op weg!

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.