Multiply

Hulp voor online marketing, SEA, SEO, social marketing en e-mailmarketing. Zet je online kanalen zo optimaal mogelijk in met Multiply.

Als dé retail marketing specialist willen we bij Multiply jou vanuit kennis en innovatie efficiënt helpen groeien in een snel veranderende wereld. Multiply werkt met retailers en merken die nieuwe klanten aan zich willen binden, bestaande klant willen heractiveren of hulp nodig hebben met het vertalen van hun boodschap naar online. Met onze retail kennis en passie voor online kunnen we je helpen om samen jouw doelstellingen te behalen. Dat betekent dat wij jou als organisatie helpen om te groeien.

Hoe werkt het?

Allereerst benchmarken wij je data met een scorecard. Deze scorecard kun je vergelijken met een rapportcijfer zoals vroeger op school. Vanuit die uitgangspositie en nulmeting werken naar een gewenste situatie, jouw doelstellingen. Het kan zijn dat je meer bezoekers naar je winkel wilt hebben of bijvoorbeeld online beter wilt kunnen verkopen. Op basis van jouw wensen en doelstellingen zetten we een passende strategie op en bespreken we samen de tactieken hoe we deze doelstellingen gaan behalen. Bij het bespreken van de tactieken sommen we gelijk de acties voor iedereen op en gaan we vervolgens over op uitvoering om jouw doelstellingen te behalen. We bouwen samen controle- en evaluatiepunten in en sturen elke week en maand met elkaar bij via een overzichtelijk (online) dashboard.

Korting voor INretail-leden

  • 25% korting op de eenmalige werkzaamheden;
  • Servicepakket (Data essentials) voor 50% van de prijs;
  • € 500,- innovatiebudget;
  • Gratis Google Analytics training

Aanvragen - Multiply

Maak gebruik van je ledenvoordeel en kies welk abonnement bij jou past. Hulp nodig bij je keuze? Vul het onderstaande formulier in en wij helpen je op weg!
  • Voer een geldig bedrijfsnaam in
  • Voer een geldig voor- en achternaam in
  • Voer een geldig telefoon in
  • Voer een geldig lidnummer in
Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.