Multiply

Hulp voor online marketing, SEA, SEO, social marketing en e-mailmarketing. Zet je online kanalen zo optimaal mogelijk in met Multiply.

Online marketing draait om het pad wat een gebruiker aflegt, de customer journey, en hoe jij in aanraking komt met die gebruiker. Het draait om het verbinden van SEA, SEO, data, social marketing, e-mailmarketing en alle inzetbare kanalen die je maar kunt bedenken. Uiteindelijk draait het om het verbinden van de juiste informatie op het juiste moment voor de juiste bezoeker. Alleen op die manier kun jij toegevoegde waarde leveren.

Hoe werkt het?

Allereerst benchmarken wij je data met een online marketing scorecard. Deze scorecard kun je vergelijken met een rapportcijfer zoals vroeger op school. Je doet het onvoldoende, voldoende of goed. Vervolgens kunnen we vanuit die uitgangspositie werken naar een gewenste situatie, jouw doelstellingen. Dan bouwen we een strategie op vanuit onze expertise en bespreken we samen de tactieken hoe we deze doelstellingen gaan behalen. Bij het bespreken van de tactieken sommen we gelijk de acties voor iedereen op en gaan we over op uitvoering. We bouwen samen controle en evaluatiepunten in en sturen elke week en maand met elkaar bij.

Korting voor INretail-leden

  • 50% korting op de eenmalige werkzaamheden;
  • Servicepakket (Data essentials) voor 50% van de prijs;
  • € 500,- innovatiebudget;
  • Gratis Google Analytics training

Aanvragen - Multiply

Maak gebruik van je ledenvoordeel en kies welk abonnement bij jou past. Hulp nodig bij je keuze? Vul het onderstaande formulier in en wij helpen je op weg!
  • Voer een geldig bedrijfsnaam in
  • Voer een geldig voor- en achternaam in
  • Voer een geldig telefoon in
  • Voer een geldig lidnummer in
Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.