Schoenen

De schoenenbranche is altijd in beweging en er liggen kansen voor jou als schoenenondernemer. Waar zie jij mogelijkheden? Zet je in op de digitale winkel(straat), investeer je in duurzaamheid in je winkel of heb je mooie plannen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Wij helpen je in ieder geval graag.

Schoenenmonitor

Meedoen aan de Schoenmonitor betekent: elke maand inzicht in hoe jouw omzet, afzet en brutowinst zich ontwikkelen vergeleken met collega’s uit dezelfde branche. Een unieke kans om snel en eenvoudig marktcijfers te krijgen, zodat jij effectiever kan acteren op ontwikkelingen in de markt.

Meer over de monitor

Lees de laatste column!

Onze branchespecialist Schoenen, Dave Quadvlieg, schrijft regelmatig een column over de ontwikkelingen in de schoenenbranche. Hierin besteedt hij aandacht aan belangrijke trends, discussiepunten, uitdagingen en informatie binnen deze branche. De meest recente columns kun je hier teruglezen.

Lees de laatste column

Nieuwsbrief gemist?

Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de schoenenbranche. Van nieuwe regelingen en onze lobbystandpunten tot inspiratie. Ontvang je nog geen nieuwsbrief, maar wil je wel op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je hier in
Schoenen

Omzetcijfers schoenen

Sinds 2021 is onze samenwerking met GFK opgezegd en genereren we in onze eigen Schoenmonitor actuele en betrouwbare marktcijfers. Wil jij dagelijks inzicht in de actuele marktcijfers, jouw cijfers vergelijken met branchegenoten en betrouwbare input om tijdig bij te sturen en de juiste keuzes voor jouw onderneming te maken? Doe dan mee aan de schoenmonitor.

Kijk op Q1 in de schoenenbranche
Sport

Besparen • Vaste lasten

Lid zijn van INretail betekent ook voordeel op diverse producten en diensten. Want met onze achterban van ruim 13.000 winkels kunnen we voor jou mooie prijsafspraken maken. Bijvoorbeeld op je vaste lasten. Die heb je toch, wel zo fijn als je daarop kan besparen.

Lees meer
De INretail monitoren

Data en cijfers

Zoek je harde cijfers over jouw branche, of dit nu gaat om omzetkengetallen, bedrijfskosten, bestedingen of bijvoorbeeld marktaandelen, neem dan een kijkje in het Retail Data Dashboard.

Duik in het dashboard
Voordeel

Ledenvoordeel

Collectief optrekken is beter voor iedereen. Wij doen er nog een schepje bovenop door je een boordevolle ledenwinkel te bieden met alles wat je in jouw winkel nodig hebt. We werken samen met partners die de retail kennen. Daarom kunnen we je de beste voorwaarden bieden en betaal je nooit teveel.

Bekijk jouw voordelen

Sparren?

Als branchespecialist schoenen help ik je graag verder op weg. Wil je een keer met mij sparren over jouw inkoopplan, duurzaamheid, marktcijfers of deelname aan de INretail Schoenenmonitor? Bel of mail mij gerust.

Contacteer de adviseur Bel ons
Dave Quadvlieg

Dave Quadvlieg

Branchespecialist sport