Sport

De sportbranche is altijd in beweging en er liggen kansen voor jou als sportondernemer. Waar zie jij mogelijkheden? Zet je in op de digitale winkel(straat), investeer je in duurzaamheid in je winkel of heb je mooie plannen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Wij helpen je in ieder geval graag.

Sportmonitor

Wekelijks zien hoe jouw omzet zich ontwikkelt ten opzichte van anderen in de sportbranche? Door je als sportondernemer aan te sluiten bij de INretail Sportmonitor krijg je de marktcijfers die je nodig hebt om beter te ondernemen. Zo kun jij actiever inspelen op ontwikkelingen in de markt.

Meer over de monitor

Klantrapportage

Klantinzicht is onmisbaar voor de groei van je onderneming. Want als je goed week wie je klant is kan je erop anticiperen. Vraag nu gratis een klantrapportage aan voor inzicht in de kenmerken, interesses en gedragingen van alle huishoudens binnen het verzorgingsgebied van jouw winkel. ​ 

Vraag hem aan

Nieuwsbrief gemist?

Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sportbranche. Van nieuwe regelingen en onze lobbystandpunten tot inspiratie. Ontvang je nog geen nieuwsbrief, maar wil je wel op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je hier in
Branchevisie

Branchevisie Sport 2024

Denken in toekomstgerichte scenario’s is absolute must

Het zijn turbulente tijden. Ondanks dat 2023 omzetmatig een kleine plus bracht, was het allesbehalve een moeiteloos jaar. We kregen en hebben nog steeds te maken met vraagstukken als de omvangrijke migratie, toenemende zorgen om het milieu en op nationaal niveau een recessie. En dat ‘groot zijn’ allerminst een garantie is voor succes, is in onze branche nog recent gebleken.

Ons vermogen om te innoveren en ons aan te passen, vormt de kern van onze visie voor 2024.

Branchevisie Sport 2024
Sport

Sportfocus

Sportretail heeft continu te maken met golven van verandering. Deze kunnen gaan over sporten die populairder worden, het koopgedrag van de consument of bijvoorbeeld de rol die merken spelen. Het sportfocus onderzoek (2022) geeft een frisse blik op de sportmarkt die nooit stilstaat.

Download het rapport
De INretail monitoren

Data en cijfers

Zoek je harde cijfers over jouw branche, of dit nu gaat om omzetkengetallen, bedrijfskosten, bestedingen of bijvoorbeeld marktaandelen, neem dan een kijkje in het Retail Data Dashboard.

Duik in het dashboard
Voordeel

Ledenvoordeel

Collectief optrekken is beter voor iedereen. Wij doen er nog een schepje bovenop door je een boordevolle ledenwinkel te bieden met alles wat je in jouw winkel nodig hebt. We werken samen met partners die de retail kennen. Daarom kunnen we je de beste voorwaarden bieden en betaal je nooit teveel.

Bekijk jouw voordelen
POB

Omzetcijfers in sport

Wekelijks zien hoe jouw omzet zich ontwikkelt ten opzichte van anderen in de sportbranche? Ben jij benieuwd naar welke producten in jouw assortiment bijdragen aan de omzet? De INretail Sportmonitor biedt uitkomst! Door je als sportondernemer aan te sluiten bij de INretail Sportmonitor krijg je de marktcijfers die je nodig hebt om beter te ondernemen.

Kijk op Q1 in de sportbranche

Sparren?

Als branchespecialist sport help ik je graag verder op weg. Wil je een keer met mij sparren over jouw inkoopplan, duurzaamheid, marktcijfers of deelname aan de INretail Sportmonitor? Bel of mail mij gerust.

Contacteer de adviseur Bel ons
Dave Quadvlieg

Dave Quadvlieg

Branchecoördinator sport