Sport

De sportbranche is altijd in beweging en er liggen kansen voor jou als sportondernemer. Waar zie jij mogelijkheden? Zet je in op de digitale winkel(straat), investeer je in duurzaamheid in je winkel of heb je mooie plannen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Wij helpen je in ieder geval graag.

Sportmonitor

Wekelijks zien hoe jouw omzet zich ontwikkelt ten opzichte van anderen in de sportbranche? Door je als sportondernemer aan te sluiten bij de INretail Sportmonitor krijg je de marktcijfers die je nodig hebt om beter te ondernemen.

Meer over de monitor

‘Onmisbare impulsen’

Dat er weer een ‘sportzomer’ met grote internationale evenementen aankomt is een gegeven. Ik stel echter vast dat events als het EK Voetbal en de Olympische Spelen nog niet echt leven. Zelfs de meest fanatieke sportliefhebbers lijken een beetje lamgeslagen door de gevolgen van de coronapandemie……

Lees de laatste column

Nieuwsbrief gemist?

Via onze wekelijkse nieuwsbrief houden we onze leden op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector. Van nieuwe regelingen, onze lobbystandpunten tot inspiratie en de laatste kennis. Wil jij deze ook ontvangen? Mail ons dan of word gelijk lid!

Lid worden
Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP)

Omzetcijfers in sport

Wekelijks zien hoe jouw omzet zich ontwikkelt ten opzichte van anderen in de sportbranche? Ben jij benieuwd naar welke producten in jouw assortiment bijdragen aan de omzet? De INretail Sportmonitor biedt uitkomst! Door je als sportondernemer aan te sluiten bij de INretail Sportmonitor krijg je de marktcijfers die je nodig hebt om beter te ondernemen.

Maandcijfers sportbranche
Sport

Sportfocus

Sportretail heeft continu te maken met golven van verandering. Deze kunnen gaan over sporten die populairder worden, het koopgedrag van de consument of bijvoorbeeld de rol die merken spelen. Het sportfocus onderzoek (2019) geeft een frisse blik op de sportmarkt die nooit stilstaat.

Download het rapport
De INretail monitoren

Data en cijfers

Zoek je harde cijfers over jouw branche, of dit nu gaat om omzetkengetallen, bedrijfskosten, bestedingen of bijvoorbeeld marktaandelen, neem dan een kijkje in het Retail Data Dashboard.

Duik in het dashboard
Voordeel

Ledenvoordeel

Collectief optrekken is beter voor iedereen. Wij doen er nog een schepje bovenop door je een boordevolle ledenwinkel te bieden met alles wat je in jouw winkel nodig hebt. We werken samen met partners die de retail kennen. Daarom kunnen we je de beste voorwaarden bieden en betaal je nooit teveel.

Bekijk jouw voordelen

Sparren?

Als branchespecialist sport help ik je graag verder op weg. Wil je een keer met mij sparren over jouw inkoopplan, duurzaamheid, marktcijfers of deelname aan de INretail Sportmonitor? Bel of mail mij gerust.

Contacteer de adviseur Bel ons
Dave Quadvlieg

Dave Quadvlieg

Branchespecialist sport en schoenen