Voor iedereen met een (web)winkel in retail non-food.

INretail helpt ondernemers al 100 jaar vooruit. Namens 13.000 winkels knokken wij voor een sterke winkeleconomie. Wij kennen de markt door en door en geen vraag is ons te gek. Zo maken we ondernemen makkelijker.

Op deze pagina lees je waar INretail voor staat, wat we nou precies doen en voor wie we dat doen. Wil je meer weten? Laat het ons weten via info@inretail.nl of bel 088-9730600.

Waar we voor staan

Waar we voor staan

Het is onze missie om ondernemen makkelijker te maken.

We hebben visie en bouwen aan een duurzaam perspectief voor iedereen. Wij helpen ondernemers met het vergroten van hun klantwaarde, hun economische waarde en verrijken van de publieke waarde.

Wij denken in kansen, tonen lef en zijn volhardend om het doel te bereiken. Ondernemerschap en retail zit in ons DNA.

Zij horen bij de club

home-16
home-15
home-14
home-13
home-12
home-11
home-10
home-9
home-8
home-7
home-6
home-5
home-4
home-3
home-2

Belangenbehartiging

Wie groot is, krijgt meer voor elkaar: lokaal, regionaal, landelijk en in Brussel. Voor meer financieringsruimte, minder belastingen en heffingen, minder btw, het versimpelen van wetgeving en onderhandelen voor de cao. Wij maken winkelgebieden toekomstbestendig en knokken voor groei in de retail.

Waar we voor knokken

Dienstverlening

Van een simpele vraag tot complexe kwesties. Door jarenlange branche-ervaring en 25.000 vragen per jaar die onze adviseurs beantwoorden is geen vraag te gek. Leden kunnen zo vaak als ze willen contact met ons opnemen voor goed en eerlijk advies.

Stel jouw vraag

Retail & innovatie

Welke keuzes maak je als ondernemer in deze razendsnel veranderende retailbranche? Door gericht marktonderzoek zorgen wij voor inzicht in omzetten, huurtarieven, productiviteitscijfers, salarissen, consumentenbestedingen en -trends en ontwikkelingen. Zo ben jij klaar voor morgen.

Duik in de cijfers

Vereniging

INretail is een vereniging met een bestuur en ledenraad die opkomt voor de belangen van ondernemers in de retail non-food. Bekijk welke leden in het bestuur en de ledenraad zitten. Of download de statuten en reglementen van INretail.

Werken bij INretail

Werken bij INretail

Wij werken hard, hebben veel plezier in ons werk, zijn ondernemend en maken graag werk van mooie retail. Dit doen we met ruim 70 collega’s vanuit ons inspirerende kantoor in het bosrijke Zeist.

Dit zijn wij Werken bij INretail

“Vanuit INretail heb ik dagelijks contact met ondernemers over vraagstukken op het gebied van rendement, financiering en overname. Door mijn jarenlange ervaring word ik vaak ingezet als coach en sparringpartner. Laten we samen kijken of we nog meer uit jouw onderneming kunnen halen!”

Peter Wolfsen

Peter Wolfsen

Bedrijfsadviseur

“Elke dag werk ik aan het verbeteren van de productieomstandigheden in waardeketens voor mens, dier en milieu. Dit is balanceren tussen belangen, idealen, feiten en dagelijkse realiteit van ondernemers en het is mijn werk om hier als sector te laten zien dat we bezig zijn met een duurzame transitie.”

Femke den Hartog

Femke den Hartog

Beleidsadviseur MVO, Europa

“Iedere non-foodretailer moet zich thuisvoelen bij INretail. Ik geef daar, samen met mijn team, invulling aan voor onze leden uit de woonbranche. Dat betekent een relatienetwerk onderhouden, het inspireren van onze leden en het initiëren van specifieke branchebelangenbehartigingsdossiers.”

Bert-Jan van der Stelt

Bert-Jan van der Stelt

Branchespecialist wonen

Maatschappelijk betrokken

INretail vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Zo zetten we ons in voor jongeren met een sociaaleconomische achterstand om hen een eerlijkere kans op de arbeidsmarkt te geven. Dit doen we door middel van meeloopstages in samenwerking met JINC.

Ook onze eigen medewerkers zetten zich maatschappelijk in. Wij bieden hen jaarlijks een extra vrije dag waarop ze aan de slag kunnen voor een door henzelf gekozen maatschappelijk doel.

Sluit jij je ook aan?

Van grote spelers tot kleine mkb’ers. Elke ondernemer in de retail non-food is welkom bij onze club. Of je nu een online webshop hebt of een fysieke winkel. Samen maken we de retail mooi.