Voor iedereen met een (web)winkel in retail non-food

Als ondernemer word je voortdurend uitgedaagd: de wereld verandert en is continu in beweging. Deze uitdaging begrijpen wij maar al te goed. Met onze jarenlange retail-ervaring zijn wij er om jouw stem te laten horen, jou te ondersteunen en jou te helpen groeien. Zo maken we ondernemen makkelijker en ben jij klaar voor morgen! 

Wij knokken, jij wint

Wie groot is, krijgt meer voor elkaar: lokaal, landelijk en in Europa. We zetten ons o.a. in voor een goede cao, eerlijke huren, minder regeldruk en lagere werkgeverslasten. Samen maken we winkelgebieden klaar voor de toekomst en zetten ons in voor duurzame groei in de retail. Met sterke lobby zodat jouw stem klinkt. 

Lees meer

Geen vraag is te gek

Van een simpele vraag tot complexe uitdagingen, onze adviseurs staan altijd voor je klaar met goed en eerlijk advies. Door jarenlange retail-ervaring is geen vraag te gek. Denk aan vragen over reorganiseren, wet- en regelgeving, duurzaamheid, een probleem met een medewerker, veilig werken, het vinden en ontwikkelen van goed personeel of het meedenken over een nieuw businessmodel met meer rendement. Je kan ons altijd bellen, we helpen je graag.   

Lees meer

Klaar voor morgen

De retail is continu in beweging, het gedrag van consumenten verandert, een nieuwe generatie betreedt de arbeidsmarkt en wet- en regelgeving dwingt tot actie. Innoveren is nodig. Met onze kennis en cijfers brengen we inzichtelijk wat je kan verwachten in de toekomst en vertalen dit naar praktische oplossingen. Zo ben jij klaar voor morgen. 

Lees meer

Minder gedoe, meer besparen

Als lid profiteer je van veel voordeel op producten en diensten zoals verzekeringen, energie, muziekrechten en een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E). Door onze achterban van ruim 13.000 winkels kunnen we goed voor jou onderhandelen. We nemen de selectie voor je uit handen en zorgen voor de beste prijs- en serviceafspraken. Laat ons het maar regelen, dan kan jij je richten op waar je goed in bent: ondernemen. 

Lees meer

Vereniging

INretail is een vereniging met een bestuur en ledenraad die opkomt voor de belangen van ondernemers in de retail non-food. Bekijk welke leden in het bestuur en de ledenraad zitten. Of download de statuten en reglementen van INretail.

Zij horen bij de club

home-16
home-15
home-14
home-13
home-12
home-11
home-10
home-9
home-8
home-7
home-6
home-5
home-4
home-3
home-2

Maatschappelijk betrokken

INretail vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Zo zetten we ons in voor jongeren met een sociaaleconomische achterstand om hen een eerlijkere kans op de arbeidsmarkt te geven. Dit doen we door middel van meeloopstages in samenwerking met JINC.

Ook onze eigen medewerkers zetten zich maatschappelijk in. Wij bieden hen jaarlijks een extra vrije dag waarop ze aan de slag kunnen voor een door henzelf gekozen maatschappelijk doel.

Word jij lid van onze club?

Van grote spelers tot kleine mkb’ers. Elke ondernemer in de retail non-food is welkom bij onze club. Of je nu een online webshop hebt of een fysieke winkel. Samen maken we de retail mooi.