Lid worden

INretail is een club met meer dan 5.000 leden: ondernemers in de retail non-food. Namens 13.000 winkels knokken wij voor een sterke winkeleconomie. Wij kennen de markt door en door en geen vraag is ons te gek. Zo maken we ondernemen makkelijker. Word ook lid van onze club. Samen staan we sterk!

Aanmelden

Mode, schoenen & sport

INretail is er voor jou en jouw mode-, schoenen- of sportwinkel. Jij houdt je bezig met het ondernemen, wij met de rest.

Wonen

Een kostbare aankoop, zoals een nieuwe keuken of vloer doet een consument niet zomaar. Ben je CBW-erkend, dan geeft dit de consument zekerheid bij een duurzame aankoop.

Bruidsmode

Ben jij een bruidsmode-ondernemer? Met CBW-erkend hanteer je algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

starters lidmaatschap

Starterslidmaatschap

Start jij net met jouw winkel en is jouw KVK-inschrijving minder dan 2 jaar geleden? Dan kan jij gebruik maken van het INretail starterslidmaatschap. Het eerste jaar betaal je een gereduceerd tarief:

  • Mode, schoenen en sportleden: €200,-
  • Woon- en bruidsmodeleden: €380,- (inclusief CBW-erkend).
Aanmelden

Bereken jouw voordeel

Ledenvoordeel via INretail betekent een scherp tarief voor producten en diensten die jij dagelijks in je winkel gebruikt. Met de voordeelcalculator bereken je meteen wat een lidmaatschap jou kan besparen. Vul de calculator in, profiteer van de scherpe tarieven, dan regelen wij de rest.

Contributiestaffels

De jaarlijkse kosten van het lidmaatschap zijn afhankelijk van de omvang van je onderneming. Je kunt een uitgebreid kostenoverzicht met contributiestaffels downloaden voor jouw branche.

Waarom lid worden?

  • Geen vraag te gek. Snel een deskundig antwoord op al jouw ondernemersvragen. Onze juristen, bedrijfsadviseurs en HR-adviseurs hebben veel retailervaring, wel zo fijn!
  • Wij knokken. jij wint. Jouw stem wordt gehoord in de regio, Den Haag en Brussel door onze sterke lobbykracht.
  • Vandaag weten. Morgen doen.  Wij kennen de markt door en door. Maak gebruik van de omzetmonitoren, brancherapporten en interessante downloads.
  • Minder gedoe. Meer besparen. Collectief voordeel op veel producten en diensten waar jij als ondernemer niet zonder kan. Denk aan Buma/Sena, energie en Telecom.

“In tijd van nood leer je je vrienden kennen: ook zakelijk. Door de lobby van INretail wordt onze stem gehoord in Den Haag. Wetende dat er een brancheverenging naast je staat en voor je knokt, sterkt mijn vertrouwen in de toekomst. ”

Ruurd Van der Velde

Ruurd Van der Velde

Van der Velde – Uw Slaapspecialist

“Samen sta je sterker. Als het minder gaat in de branche laat INretail juist haar meerwaarde zien. Door een sterke lobby kunnen we, met z’n allen, echt verschil maken. ”

Roy van den Bergh

Roy van den Bergh

Van den Bergh Sport B.V. / Intersport Megastore

Meer informatie over het INretail lidmaatschap?

Heb je vragen over het lidmaatschap van INretail? Neem dan contact met mij op! Ik help je graag verder.

Contacteer de adviseur Bel ons
Eline Kunnen

Eline Kunnen

Ledenadministratie