Kennisbank

Vind per categorie alle informatie die je nodig hebt

Personeel

Wij helpen je op weg om een goede werkgever te zijn en te blijven. Van het werven en selecteren tot het functioneren en beoordelen van personeel.

Ga naar personeel

Consument

Consumenten zijn eigenlijk de belangrijkste categorie als je het hebt over de retail. Er zijn veel vraagstukken die te maken kunnen hebben met jouw klanten.

Ga naar consument

Leveranciers

Leveranciers zijn een belangrijke factor bij het ondernemen in de retail. Het is belangrijk om te weten hoe de voorwaarden van je leverancier in elkaar zit.

Ga naar leveranciers

Bedrijfsadvies

Voor elke vraag over jouw winkel of het ondernemen kan je bij ons terecht. Laten we samen kijken hoe je nog meer uit jouw onderneming kan halen.

Ga naar bedrijfsadvies

Marktcijfers

Door gericht marktonderzoek hebben wij inzicht in omzetten, huurtarieven, productiviteitscijfers, salarissen, consumentenbestedingen en -trends en ontwikkelingen.

Ga naar marktcijfers

Winkelpand

Een huurovereenkomst, een veilige winkel en het besparen van energie zijn voor ondernemers belangrijke zaken. Het is dan ook van belang om dit goed te regelen.

Ga naar winkelpand

Winkelgebied

Elke ondernemer krijgt te maken met juridische kwesties met de gemeente of een andere lokale overheid. Hier vind je informatie over deze lokale thema’s.

Ga naar winkelgebied

Online

Online actief en zichtbaar zijn is steeds belangrijker. Wij geven je tips, handige tools en de nodige handvatten, zodat jij vandaag nog aan de slag kunt.

Ga naar online

MVO

MVO klinkt misschien als een ver-van-je-bedshow, maar dat is het niet. Als we klein beginnen, valt er van alles te winnen. Waar begin je mee? Wij helpen je op weg.

Ga naar MVO

Corona

Wat betekent het coronavirus voor je winkel en welke steunmaatregelen en hulpmiddelen zijn er? Vind hier al je antwoorden op vragen over het coronavirus.

Ga naar corona