MVO

Categorieën
65 Onderwerpen

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen verschuift razendsnel van niche naar norm. De consument koopt steeds bewuster en er komt meer en meer duurzame wet- en regelgeving op de Retail af.

Waar moet je allemaal aan voldoen? Waar begin je mee en hoe zet je de juiste stappen om jouw product en keten écht duurzamer te maken? We snappen goed dat je als ondernemer door de bomen soms het bos niet meer ziet. Daarom hebben we speciaal voor leden alle regelgeving op het gebied van MVO voor je op een rijtje gezet; van de eisen voor je bedrijfspand verduurzamen tot de uitgebreide producenten verantwoordelijkheid. Met duurzaamheidsadvies helpen we je hierin graag op weg – of ga direct ‘Aan de slag’ met onze praktische tips en tools voor op de winkelvloer.

Let op: Deze artikelen zijn recent aangepast:

Collectieve voordelen van INretail

Door collectief in te kopen kunnen we fikse kortingen ​bieden op uiteenlopende producten en diensten, zoals verzekeringen, creditcardtarieven en telefonie. Dat voordeel kan snel oplopen van honderden tot duizenden euro’s per jaar. De contributie wordt zo al snel terugverdiend. Wij regelen de beste voorwaarden. Wel zo makkelijk. ​

Advies nodig?

Voor juridische vraagstukken, vragen over financiering, hr of andere simpele en complexe kwesties kun je terecht bij een van onze adviseurs.

Contacteer de adviseur Bel ons
Merel Serdijn

Merel Serdijn

Beleidsadviseur

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.