Winkelpand

Categorieën
25 Onderwerpen

Winkelpand

Een huurovereenkomst is voor veel ondernemers van groot belang. Dit is tevens een grote en regelmatig terugkerende kostenpost. Het is dan ook van belang om de huurovereenkomst goed te regelen en goed te weten wat er nu eigenlijk in staat. Beter is het om voor het tekenen van de huurovereenkomst goed te weten welke verplichtingen je aan gaat en welke rechten je toekomen.

Collectieve voordelen van INretail

Door collectief in te kopen kunnen we fikse kortingen ​bieden op uiteenlopende producten en diensten, zoals verzekeringen, creditcardtarieven en telefonie. Dat voordeel kan snel oplopen van honderden tot duizenden euro’s per jaar. De contributie wordt zo al snel terugverdiend. Wij regelen de beste voorwaarden. Wel zo makkelijk. ​

Advies nodig?

Voor juridische vraagstukken, vragen over financiering, hr of andere simpele en complexe kwesties kun je terecht bij een van onze adviseurs.

Contacteer de adviseur Bel ons
Edwin Hunneman

Edwin Hunneman

Jurist

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.