Winkelgebied

Categorieën
14 Onderwerpen

Winkelgebied

Elke ondernemer krijgt ermee te maken, juridische kwesties met de gemeente of een andere lokale overheid. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan het niet krijgen van een bouwvergunning, het niet eens zijn met het feit dat je buurman een terrasvergunning krijgt of het voor jou van toepassing zijnde bestemmingsplan wordt aangepast (of juist niet). Op deze pagina vind je informatie over deze lokale thema’s (o.a. nadeelcompensatie, planschade, bezwaar maken, procederen en bestemmingsplannen) en wat erbij komt kijken.

Ons streven is om samen met jou te komen tot een oplossing. Hoe sneller, hoe beter. Het is goed om je te bedenken dat je vaak niet alleen de dupe bent van het gemeentelijke besluit, maar ook je collega-ondernemers. Wanneer jullie je verenigen, maak je een grotere vuist naar de gemeente.

Collectieve voordelen van INretail

Door collectief in te kopen kunnen we fikse kortingen ​bieden op uiteenlopende producten en diensten, zoals verzekeringen, creditcardtarieven en telefonie. Dat voordeel kan snel oplopen van honderden tot duizenden euro’s per jaar. De contributie wordt zo al snel terugverdiend. Wij regelen de beste voorwaarden. Wel zo makkelijk. ​

Advies nodig?

Voor juridische vraagstukken, vragen over financiering, hr of andere simpele en complexe kwesties kun je terecht bij een van onze adviseurs.

Contacteer de adviseur Bel ons
Tim Brussel

Tim Brussel

Brancheadviseur wonen

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.