Consument

Categorieën
31 Onderwerpen

Consument

Consumenten zijn eigenlijk de belangrijkste categorie als je het hebt over de retail. Er zijn veel vraagstukken die te maken kunnen hebben met jouw klanten. Hoe ga je bijvoorbeeld om met klachten en geschillen? Zorg jij dat je samen met de klant tot een oplossing komt of is het nodig een derde partij in te schakelen?

Het is belangrijk om te weten wat jouw rechten en plichten zijn bij het aangaan van een overeenkomst met de klant, maar je wilt ook weten waar de klant recht op heeft. Welke afwijkende regels gelden er bijvoorbeeld bij Koop op afstand?

Collectieve voordelen van INretail

Door collectief in te kopen kunnen we fikse kortingen ​bieden op uiteenlopende producten en diensten, zoals verzekeringen, creditcardtarieven en telefonie. Dat voordeel kan snel oplopen van honderden tot duizenden euro’s per jaar. De contributie wordt zo al snel terugverdiend. Wij regelen de beste voorwaarden. Wel zo makkelijk. ​

Advies nodig?

Voor juridische vraagstukken, vragen over financiering, hr of andere simpele en complexe kwesties kun je terecht bij een van onze adviseurs.

Contacteer de adviseur Bel ons
Thijmen de Coo

Thijmen de Coo

Adviseur Ondernemersservice

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.