Kassasoftware woonbranche | Colijn IT

woonbranche

Het nieuwe werken in de woonbranche met iONE JS

80% van je taken overgenomen… de co-pilot die je altijd al had willen hebben!

Maak kennis met iONE JS, dé gamechanger voor retailers in de woonbranche. Deze autonome bedrijfssoftware brengt ongekende efficiëntie naar elke afdeling van jouw bedrijf. iONE JS luidt een nieuw tijdperk in van werken, waarin zelfsturende automatisering centraal staat.

Alleen nog maar een verkooporder invoeren en de rest gebeurt vanzelf. Kan dat? Nagenoeg wel, want iONE JS neemt alle tijdrovende, repetitieve taken van je over. En controles dan? Ook die worden uitgevoerd door iONE. Alleen op de afwijkingen, waar jij automatisch een melding van krijgt, moet je zelf nog actie ondernemen.

In de winkel laat iONE JS jouw verkopers moeiteloos verkopen door de begeleiding van hun ‘slimme assistent’. Het is alsof je ineens een heleboel slimme medewerkers erbij krijgt. Ontdek de toekomst van retail in de woonbranche met iONE JS!

Waarom iONE JS?

Iedere ondernemer worstelt met personeelsproblemen en toenemende kosten, die een bedreiging vormen voor de winstgevendheid. De visie achter iONE JS is om ondernemers te helpen deze problemen te ondervangen door nog slimmere automatisering, zoals autonome software en het faciliteren van self-service mogelijkheden voor klanten.

Hoe werkt dat in de praktijk?

Bij ieder bedrijf begint alles bij de verkoop. Bij iONE merk je al gelijk dat het anders is dan alternatieve pakketten en naadloos aansluit bij jouw onderneming. Het volgt namelijk precies het proces in de winkel, waardoor je heel natuurlijk samen met de klant door je winkel kan lopen, terwijl je ondertussen op je tablet de producten voor de order toevoegt.

3D integratie

Als je klant het product in een andere samenstelling wilt zien, kun je met de geïntegreerde 3D-configurator het product naar wens voor de klant samenstellen. Dat product neem je, net als de andere producten, op in je verkooporder. Dat zorgt niet alleen voor foutloze orderinvoeren, maar ook voor een hogere conversie.

Self-service

Ook bij piekmomenten is iONE JS je perfecte assistent. Als alle verkopers in gesprek zijn, biedt iONE JS jouw klanten de mogelijkheid om zelf een artikel te selecteren, samen te stellen en in de winkel te bestellen. Dit is enorm handig en klantvriendelijk voor de jongere consument, die het gemak hiervan op prijs stelt en niet wil wachten op een uitgebreid advies van een verkoper.

Zodra de order is geplaatst, regelt iONE de rest…

Precies, daarna kan iONE je enorm veel werk uit handen nemen, waardoor je jouw medewerkers op meer waardevolle taken kan inzetten. Vanaf het bestelproces neemt iONE de touwtjes in handen en regelt alle bestellingen voor je. Als je dat tenminste wilt, want het blijft altijd aan jou hoeveel je wilt laten overnemen door iONE. Daarna controleert iONE of de orderbevestigingen binnenkomen en stuurt herinneringen naar jouw leveranciers als dat niet gebeurt. En als ze binnenkomen, worden ze automatisch verwerkt door iONE. Alleen als het afwijkt van wat jij had aangegeven in de inkooporder, vraagt iONE je ernaar te kijken en de rest regelt iONE dus allemaal voor je. Dat noemen we dus intelligente, autonome software.

Als een order compleet is, kan iONE ook gelijk je klant daarover informeren via een klantvriendelijke notificatie via SMS en/of e-mail. Ook kan de klant de voortgang zelf volgen via het klantportal. Via dit klantportal kan de klant ook gelijk een voorkeur voor de leverdatum aangeven, waardoor het planningsproces zeer efficiënt en klantvriendelijk verloopt.

Maak jouw bedrijf nog beter

iONE geeft je ondertussen continu inzicht in al je bedrijfsprocessen, zodat je kunt zien wat aandacht nodig heeft en wat niet. Je hebt altijd het gevoel dat je alles volledig onder controle hebt.

Via de statistiekmodule kun je continu volgen hoe je bedrijf ervoor staat, zowel op basis van geschreven omzet als gefactureerde omzet. In mooie grafieken zie je bijvoorbeeld in één oogopslag wat de omzet per omzetgroep is, welke marges je verkopers realiseren en wat je omzet per leverancier is. Zo heb je maximale grip op je bedrijf, kun je makkelijk bijsturen en maak je jouw bedrijf nog beter.

Ook het nieuwe werken ervaren?

iONE kan elk proces in je bedrijf automatiseren. Wil je weten wat alle mogelijkheden binnen iONE JS zijn, neem dan contact op via onderstaand formulier. Dan kun je ook gelijk horen welke impact iONE JS op jouw bedrijf kan hebben.

Profiteer van ledenvoordeel!

Bij nieuwe klanten of een upgrade naar iONE JS, wordt het volgende ledenvoordeel aangeboden:

  • Gratis digitale handtekening module: hiermee kun je de klant laten tekenen op een tablet. De getekende order wordt direct gearchiveerd op de verkooporder en naar de klant gemaild.
  • Gratis dag training/consultancy (ca. 4 uur)

Extra informatie

Aanvragen - Colijn IT

Ervaar hoe deze software naadloos aansluit bij jouw bedrijfsprocessen, zo werk je prettiger en efficiënter. Software vol met innovatie en nieuwe ideeën, waarmee je volledig ‘future proof’ bent geautomatiseerd. Klinkt goed? Tijd om te ontdekken wat Colijn IT voor jou kan doen.

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.