CBW-erkend | Algemene voorwaarden BRUIDSMODE

CBW-erkend | Algemene voorwaarden BRUIDSMODE

Exclusief voor CBW-erkende bruidsmodewinkels: algemene voorwaarden tussen jou en je klanten.

Als CBW-erkende bruidsmodewinkel ben je verplicht de CBW-erkend voorwaarden te gebruiken. Deze voorwaarden zijn evenwichtig qua rechten en plichten voor de klant en voor jou als ondernemer. 

Hoe werkt het?

CBW-erkende bruidsmode-ondernemers overhandigen klanten altijd, voor de koop, de CBW-erkend Voorwaarden voor Bruidsmode en Maatwerk. Je klant neemt kennis van de voorwaarden doordat je de geprinte voorwaarden daadwerkelijk overhandigt of doordat je ze met de online offerte meestuurt. De klant zet een handtekening op de orderbon.

Op de orderbon staat altijd:

  • dat op al je offertes en overeenkomsten de CBW-erkend voorwaarden voor Bruidsmode en Maatwerk van toepassing zijn, en
  • dat de klant door de ondertekening erkent dat hij de CBW-erkend voorwaarden voor Bruidsmode en Maatwerk ontvangen heeft.

De CBW-erkend voorwaarden zijn van toepassing wanneer je klant ze heeft kunnen lezen en (stilzwijgend) heeft geaccepteerd. Je hoeft niet te controleren of de klant de voorwaarden ook daadwerkelijk heeft gelezen.

Actuele voorwaarden

In de loop der jaren zijn de voorwaarden aangepast. Zorg er altijd voor dat je de meest recente versie van de voorwaarden meegeeft aan de klant. Het is verplicht om de meest recente voorwaarden te gebruiken, o.a. vanwege de achterliggende consumentengaranties en wettelijke verplichtingen.

Downloaden

Hier download je de meest recente CBW-erkend algemene voorwaarden Bruidsmode en Maatwerk: (Om de voorwaarden te downloaden moet je ingelogd zijn)

Wil je de drukversie van de voorwaarden ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in, dan sturen we de voorwaarden naar je toe!

Om de voorwaarden te kunnen bestellen moet je eerst ingelogd zijn.

Advies nodig?

Heb je vragen over CBW-erkend bruidsmode of over de algemene voorwaarden van CBW-erkend? Neem dan contact met mij op, ik help je graag verder!

Contacteer de adviseur Bel ons
Johan Schomaker

Johan Schomaker

Beleidsadviseur Platform de Nieuwe Winkelstraat

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.