Manutan

Snelle levering en altijd 10% INretail korting op het gehele assortiment van Manutan.

Van afvalbak tot stapelbak en van magazijnstelling tot inpakmateriaal. Manutan is de one-stop-shop met alles voor iedere werkplek. Het biedt jou:

  • Een selectie producten voor bedrijven in de categorieën: kantoor, verpakking en opslag, magazijn en werkplaats, terrein, hygiëne, veiligheid en gezondheid, gereedschap en horeca.
  • Diensten met hoge toegevoegde waarde zoals, e-procurement, Savin’side®, offertes, installatie en montage, lease mogelijkheden, ophalen en een duurzame verlichtingsservice. Alles wat jij als retailer nodig hebt.

Kortom, een alles-in-één aanbod dat jou helpt om dagelijks, efficiënt en duurzaam te ondernemen, oftewel “Well-working”.

Manutan is ook jouw technisch specialist op het gebied van magazijninrichting. Met de kennis en expertise in de bijbehorende normen van de geldende wetgeving. Je kunt hen zien als jouw contact voor wetgeving en richtlijnen met betrekking tot BMWT en magazijnindeling. Zij zorgen ervoor dat je over actuele en correcte informatie beschikt, zonder wildgroei of afwijkingen.

Bekijk hier alle informatie over magazijnstelling keuringen via Manutan

Jouw voordelen

  • 10% INretail korting op het gehele assortiment; 
  • One-stop-shopping; 
  • Snelle levering;
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retour; 
  • Van 3 tot 10 jaar garantie op alle bestellingen. 

Bekijk ook

Aanvragen - Manutan

Wil je ook besparen? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.